VenusHorizon3 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Haha No jaki suchar wygrzebala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czekam. Pamiętaj, że znam twój adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak dlatego powinna stopy dumnie pokazywać i zakładać na nie płetwy jak idą popływać Pewnie pokazuje, ale skoro facet ma z tym problem, to może dziewczyna się krępuje skoro kompleksy go dopadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: O kurdę tekst wawa srodmiescie z podstawowki No podstawówka/gimnazjum coś takiego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: No jaki suchar wygrzebala Nie chodzi mi że suchar, tylko o to, że znając go chcesz udowodnić, że jesteś z Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No podstawówka/gimnazjum coś takiego. Nie myślałem że to jeszcze kiedyś uslysze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiem czy lepiej ale przy twoim wzroście bardziej 44-45 Mam znajomego co ma 184 i noge 43 jak rowniez drugiego co ma jakies 170 i 48/49 sa ludzie nieproporcjonalni negujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie chodzi mi że suchar, tylko o to, że znając go chcesz udowodnić, że jesteś z Warszawy Zaraz idę paczke pakowac jakbyś wiedział ile właśnie zarobiłem to byś się spuścil albo zešral ewentualnie upil i zejszczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pamiętaj, że znam twój adres. Pamiętam więc czekam tym bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 5 godzin temu Teraz się zastanawiam czy remont kuchni nie zrobić za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Zaraz idę paczke pakowac jakbyś wiedział ile właśnie zarobiłem to byś się spuścil albo zešral ewentualnie upil i zejszczal Mam nadzieję, że cały worek pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: Mam znajomego co ma 184 i noge 43 jak rowniez drugiego co ma jakies 170 i 48/49 sa ludzie nieproporcjonalni negujesz ? Albo jest trochę jednak wyższy albo ma mniej niż 48/49 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mam nadzieję, że cały worek pieniędzy. No gruby szmal nie do przejedzenia w torty i donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Albo jest trochę jednak wyższy albo ma mniej niż 48/49 Dziwolągi się zdarzają nie neguj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: No gruby szmal nie do przejedzenia w torty i donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Zaraz idę paczke pakowac jakbyś wiedział ile właśnie zarobiłem to byś się spuścil albo zešral ewentualnie upil i zejszczal XDD no dajesz lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 4 godziny temu Dumbo by miała ze mnom dobrze a nie chce ale byśmy jutro poszli na jakiś kopytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Dziwolągi się zdarzają nie neguj Jo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Albo jest trochę jednak wyższy albo ma mniej niż 48/49 no moze ma 172 ale nie wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: No gruby szmal nie do przejedzenia w torty i donuty paczki mozna mrozic wiec da sie przezrec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Dumbo by miała ze mnom dobrze a nie chce ale byśmy jutro poszli na jakiś kopytka dzisiaj ogladalem jak jakis koles z Warszawy chyba probowal przezyc za 50 zl tygodniowo i myslalem o tobie lezak robil kopytka szacun dla typa za gotowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: paczki mozna mrozic wiec da sie przezrec Nie zmieściły by się w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Nie zmieściły by się w lodówce moj kolega mial dodatkowa zamrazarke wolnostojaca na jedzenie a moze nawet ze dwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu pochwal sie a zeby nam w piety poszlo a co ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: moj kolega mial dodatkowa zamrazarke wolnostojaca na jedzenie a moze nawet ze dwie Ciekawy pomysł ciekawe jak się mrozom donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Ciekawy pomysł ciekawe jak się mrozom donuty tego nie wiem ale zwykle mroza markety Edytowano 4 godziny temu przez Najpiękniejszy z całej wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie chodzi mi że suchar, tylko o to, że znając go chcesz udowodnić, że jesteś z Warszawy Potwierdziła: 18 minut temu, Еlciаа napisał: No podstawówka/gimnazjum coś takiego. Ale zawsze możesz wierzyć że się roznioslo na podlasie z zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Ciekawy pomysł ciekawe jak się mrozom donuty Takie ze sklepu nie można mrozić bo one powstają już z ciasta mrożonego. Jakbyś sobie uciekł to możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach