JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu Ale macie małe stopki pedalskie. Ptaki też małe zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Twoim butem to już można wiosłować. A kopa chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 3 Napisano 1 godzinę temu No ale ostatnio widziałem foto stópek ruhanny to 46 rozmiar jak nic. Dłuzsze niż moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Witaj w klubie pozdrów Iskrę mam taki sam rozmiar i nie wiem czemu się tym łamiesz Pozdrowie. Ja też mam taki, ale my samce Edytowano 1 godzinę temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 50 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Raczej nie ma takich kobiet. Mam koleżankę co ma 183 wzrostu i 42. Ale jest ładna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: A kopa chcesz? Z tego buta? Oszalałaś???🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Pozdrowienie. Ja też mam taki, ale my samce Na butach zaoszczedzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: No ale ostatnio widziałem foto stópek ruhanny to 46 rozmiar jak nic. Dłuzsze niż moje. 41 ma maksymalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pozdrowienie. Ja też mam taki, ale my samce Spoko. No to co, ale tak jesteśmy stworzeni. Lepiej tak niż 48 jak mój znajomy Wzrostu ile masz ? ja 178 cm Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Straszne. Totalnie niekobiece. Drobna, delikatna a tutaj taki klops jak buta ściągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1835 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Mam koleżankę co ma 183 wzrostu i 42. Ale jest ładna. Ja nie znam takiej żadnej. Najwieksza to 39. Ale jak wysoka to 42 może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wiesz jakie iskra ma płetwy? Rozmiar buta taki jak mój 42. Jestem załamany. Muszę to wszystko przemyśleć na spokojnie. Nie możesz mieć takiego rozmiaru przy takim wzroście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1835 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Witaj w klubie pozdrów Iskrę mam taki sam rozmiar i nie wiem czemu się tym łamiesz Więcej stópki będzie miał do masowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie możesz mieć takiego rozmiaru przy takim wzroście Ok. Wiesz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Na butach zaoszczedzicie I skarpetkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ok. Wiesz lepiej Nie wiem czy lepiej ale przy twoim wzroście bardziej 44-45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu A najgorsze jest to, że takie rzeczy wychodzą, jak już się wkręciłes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Więcej stópki będzie miał do masowania. Jak obcasy nosza to stopa wydaje się malutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: I skarpetkach Ja se kupilam męskie 43 45 chyba ale za duże mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Więcej stópki będzie miał do masowania. Najlepiej po równo jak Iskra jego weźmie dobrze w obroty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wiem czy lepiej ale przy twoim wzroście bardziej 44-45 Mam małe stopy, ale za to w innym miejscu mam nadwyżkę cm huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu Obrzydliwy temat dla oblechow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Ja se kupilam męskie 43 45 chyba ale za duże mimo wszystko Pod kolana sobie podciągnij jak Janusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1835 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, szmul napisał: Jak obcasy nosza to stopa wydaje się malutka A nie jeszcze większa taka goła stopa duża w obcasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu Tacy ideowcy oświeceni a jak przychodzi co do czego to ciągle im coś nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mam małe stopy, ale za to w innym miejscu mam nadwyżkę cm huh Aha. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Pod kolana sobie podciągnij jak Janusz. A mogę bo to takie właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1835 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Najlepiej po równo jak Iskra jego weźmie dobrze w obroty Maja takie same to będą po równo sobie wszystko masować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A nie jeszcze większa taka goła stopa duża w obcasie No mi się wydaje optycznie mniejsza jak jest duży obcas i uniesione podbicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu Ale kutange to pokaż, bo przecież kota w worku nie weźmiecie, a ze stopami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach