szmul 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: dumbo nie pamiętam Dumbo to się wypindrzyla jak uwierzyla w milion z unity huh ja tych twoich gadek finansowych nawet nie czytam bo jestes malo wiarygodny i mam to w pupie tak z grubsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Także podsumowując Nie biorę od samic w podobnym wieku matrymonialnym bo takie mam zasady moralne a czy się da i czy dane osobowe ble ble to jest inny temat i bez znaczenia dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: ja tych twoich gadek finansowych nawet nie czytam bo jestes malo wiarygodny i mam to w pupie tak z grubsza A munek jest wiarygodny skoro nic nie ma i zazdrości nawet konsoli a zdjęcia restauracji bierze z Austrii gogle grafika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Samiec ktory by regularnie zarabial np 7000+ miałby na koncie jusz 900tys bo my nie marnujemy pieniądzy na kosmetyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Wtedy bym przyznal że ma rację i się boję podać a to nie sens mojej decyzjnosci w tej kwestii Ale po uj miałbyś podawać dane skoro nie trzeba, bo można anonimowo i tak należało odpowiedzieć jak ktoś ci insynuuje, że boisz sie podać dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu A jeśli nie ma nawet na ps2 fat i blokuje tematy bo se lezak kupil za 100 drugom to znaczy że obok pieniędzy nawet nie stal jak szwagier w zabce placil huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ale po uj miałbyś podawać dane skoro nie trzeba, bo można anonimowo i tak należało odpowiedzieć jak ktoś ci insynuuje, że boisz sie podać dane. Wtedy bym przyznal że to ma znaczenie dla mnie jakieś a nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Znaczenie ma że nie biorę hajsu od samic matrymonialne możliwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, szmul napisał: mam to w pupie tak z grubsza Mi się dumbo średnio podoba tesz mam wý...ie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Znaczenie ma że nie biorę hajsu od samic matrymonialne możliwych Za co miałbyś hajs brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Ale po uj miałbyś podawać dane skoro nie trzeba, bo można anonimowo i tak należało odpowiedzieć jak ktoś ci insynuuje, że boisz sie podać dane. Kto chce podaje a kto nie. Jakby tutaj podać na kafe dokładne miejsce zamieszkania to i tak nikt by nie przyszedł bo boją sie z domu wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Wtedy bym przyznal że to ma znaczenie dla mnie jakieś a nie ma A uj z tym bo to nudne się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Get Оut napisał: A dzisiaj zapomniałaś czy nie. Dziś jadłam i to aż 2 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kto chce podaje a kto nie. Jakby tutaj podać na kafe dokładne miejsce zamieszkania to i tak nikt by nie przyszedł bo boją sie z domu wyjść Ja bym chyba przyszedł, a oni bardziej byli by kozacy żeby w necie szkalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Samiec ktory by regularnie zarabial np 7000+ miałby na koncie jusz 900tys bo my nie marnujemy pieniądzy na kosmetyki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dziś jadłam i to aż 2 razy Mało i wiatr Cię porwie jak tak dalej będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 1 godzinę temu jak niska i przy ziemi to nie porwie wysoka i chuda dziala jak zagiel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ja bym chyba przyszedł, a oni bardziej byli by kozacy żeby w necie szkalować. No to myślę że ty byś przyszedł a raczej przyjechał bo z buta byś szedł miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Mało i wiatr Cię porwie jak tak dalej będzie. Dziś mocno wiało ale dałam radę także nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No to myślę że ty byś przyszedł a raczej przyjechał bo z buta byś szedł miesiąc Gdyby się uprzeć , to i stopem można sie dostać. Ale śmiesznie bym wyglądał i swoim rydwanem to wygoda jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 271 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Dangerous napisał: To może na przyszłość się utkaj, jak nie masz nic merytorycznego do napisania. I wszyscy będą zadowoleni, szczurze. Złoto kochana, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 3 Napisano 1 godzinę temu Mi jest smutno dzisiaj, bo przyjechali krewni, których nie widziałem kilka lat, to zjedliśmy obiad, a ja się tak najadłem, że uciekłem nad wodę i spędzilem tam cały dzień, a jak wróciłem to już nikogo nie było ;/. I to przykre troche. A drugiej takiej rodzinnej schadzki może już nie być nigdy. Było tyle jedzenia, a ja taki objedzony, musiałem iść na świeże powietrze i się opalałem cały dzieñ, ale samotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) W ogole ostatnio tyle jadłem, że spuchłem na mordzie i się wstyd pokazywać ludziom, dlatego spieerdoliłem. A kilka dni temu sobie głodówke zrobiłem, to na następny dzień taki młody i wypoczęty w lustrze z samego rana, na brzuchu mięśnie, a przez te święta i żarcie tylko puchnę na mordzie i oczy sine. Nienawidzę świąt. Od jutra albo pojutrze kolejna głodówka. Może ze dwa dni. Już rzygam tym żarciem. Edytowano 1 godzinę temu przez Owsiki Pedał Łyszkowice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: jak niska i przy ziemi to nie porwie wysoka i chuda dziala jak zagiel xD Ale niska nie idzie przy ziemi jak pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Dziś mocno wiało ale dałam radę także nie jest źle Jak zobaczę znowu to stwierdze czy nie jest źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Gdyby się uprzeć , to i stopem można sie dostać. Ale śmiesznie bym wyglądał i swoim rydwanem to wygoda jest. Czasem lubie brać autostopowiczów bo pogadać można i się nie zaśnie tylko musi wyglądać niegroźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 3 Napisano 1 godzinę temu Od dwóch dni wieje, ja nad samą wodą leze sobie na kocyku to czuję wiatr, lubię oglądać fale i słuchać plusku wody o brzeg, ale mnie to relaksuje ;). A chmury jak szybko się poruszają na niebie, szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 240 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: jak niska i przy ziemi to nie porwie wysoka i chuda dziala jak zagiel xD Ja dzisiaj walczyłam z wiatrem na swojej stałej trasie rowerowej wiało tak mocno, że jazda pod wiatr to był wyczyn i nogi mnie bolą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czasem lubie brać autostopowiczów bo pogadać można i się nie zaśnie tylko musi wyglądać niegroźnie Odważna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1834 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Jak zobaczę znowu to stwierdze czy nie jest źle. Większość jedzenia wyniosłam do rodziców ale coś tam mi zostało ty byś tylko patrzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach