VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Wydaje mi się że leżak jednak zachował jakieś resztki godności bo przecież gdyby faktycznie chciał, to nie musiałby nic podawać żeby realizować bliki w bankomacie. Oczywiście nawet mogła by mi sam kod abonamentu rok po zakupie dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu Magdalena promuje toksycznom meskosc czy tam kobiecosc, nie wiem juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Wstyd i jeszcze na obrazek jpg do tego nawet w to nie zagral czyli nie było mu potrzebne Ale elki mi nie żal jom ciognie do zjèbow to ma co ma Ale to jej decyzje i jej życie. Szkoda, że daje się wykorzystywać, myśląc o innych, a nie o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu To wygląda np XDFT-35YT-78ER i w portfelu PlayStation może się pojawić i 500zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Masz rację. Prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze. Prawdziwy mężczyzna nie wie co to łzy. Prawdziwy mężczyzna nie bierze blika od kobiety, tylko sam jej pomaga i ją wspiera to smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Magdalena promuje toksycznom meskosc czy tam kobiecosc, nie wiem juz Daj już spokój i zajmij się Moonem albo kotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jprdl jakie mądrości. Nie płacze, nie mówi o problemach, a później kupuje sznur. Wlasnie to samo pisalem tylko mi cenzura wlazla toksyczne na maksa i odbiera temu gosciowi czlowieczenstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: Magdalena promuje toksycznom meskosc czy tam kobiecosc, nie wiem juz A dzyndzla kiedy dumbusia mi pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Oczywiście nawet mogła by mi sam kod abonamentu rok po zakupie dac To czemu wcześniej nie napisałeś, że wcale nie trzeba danych podawać tylko dopiero jak ci podpowiedziała to wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 240 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jprdl jakie mądrości. Nie płacze, nie mówi o problemach, a później kupuje sznur. To oznacza emocjonalne upośledzenie, a nie siłę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: to smieszne Rzuca stereotypami bez większej refleksji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: To oznacza emocjonalne upośledzenie, a nie siłę. To było pół żartem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Daj już spokój i zajmij się Moonem albo kotem. bede robic co chce jak kazdy tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 271 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dangerous napisał: Wszystko, co zrobię ja czy Magda, będzie uważane przez tutejszą śmietankę za żałosne, bo przecież jesteście ponad motłochem. A np przelogowywanie się na swoje inne konta TYLKO PO TO, by klikać serduszka, bo „reakcje mi się skończyły na tym” nie jest żałosne? (płaska). Skończ z tymi podwójnymi standardami, jesteś tu tylko namolną wszą, która miota się aby tylko się uczepić. Ojojo, podwójne standardy, jakie mocne armaty Spoko, tak tylko zapytałam, lecisz z dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: Wlasnie to samo pisalem tylko mi cenzura wlazla toksyczne na maksa i odbiera temu gosciowi czlowieczenstwo To były słowa z piosenki Gang Marcela A ostanie zdanie tylko moje. Ale wsadziłam kij w mrowisko i odkryłam słabe strony tutejszych panów. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: To czemu wcześniej nie napisałeś, że wcale nie trzeba danych podawać tylko dopiero jak ci podpowiedziała to wiesz To ona insynluje że trzeba podawac a mi się nie chciało tłumaczenia inne sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To były słowa z piosenki Gang Marcela A ostanie zdanie tylko moje. Ale wsadziłam kij w mrowisko i odkryłam słabe strony tutejszych panów. Haha. np jakie ? emocjonalnosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 271 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Wydaje mi się że leżak jednak zachował jakieś resztki godności bo przecież gdyby faktycznie chciał, to nie musiałby nic podawać żeby realizować bliki w bankomacie. No to może mu po prostu zadna z neta nic nie chciala dać i dorabia do tego legendę honoru i zasad. Od innych bierze bez żadnych zahamowań i jeszcze się tym przechwala że jest taki cwany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: To oznacza emocjonalne upośledzenie, a nie siłę. Tak. Są sytuacje w których facet nie powinien tłumić emocji i wstydzić się łez, a później gromadzi wszystko w sobie i jest tykającą bombą, a zamiast łez pojawia krzyk, agresja, używki no bo facet nie płacze! Edytowano 1 godzinę temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: To ona insynluje że trzeba podawac a mi się nie chciało tłumaczenia inne sposoby Taaaa nie wiedziałeś i jak dla mnie jesteś starszym gościem który się nudzi na emeryturce i trolluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 50 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Ojojo, podwójne standardy, jakie mocne armaty Spoko, tak tylko zapytałam, lecisz z dalej To może na przyszłość się utkaj, jak nie masz nic merytorycznego do napisania. I wszyscy będą zadowoleni, szczurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: No to może mu po prostu zadna z neta nic nie chciala dać i dorabia do tego legendę honoru i zasad. Od innych bierze bez żadnych zahamowań i jeszcze się tym przechwala że jest taki cwany. Oj chciały sama elka, nimfa, anastazje, klaudiusz i nie pamiętam kto jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To były słowa z piosenki Gang Marcela A ostanie zdanie tylko moje. Ale wsadziłam kij w mrowisko i odkryłam słabe strony tutejszych panów. Haha. Ja kur... nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Taaaa nie wiedziałeś i jak dla mnie jesteś starszym gościem który się nudzi na emeryturce i trolluje. Jak mogłem nie wiedzieć jak ja mam kilkanaście kąt cyfrowych PlayStation 600zl wydane i wszystkie doladowane anonimowo bez danych karty płatniczej zazwyczaj przez jakiś media expert online Kiedyś miałem faze żeby nawet PlayStation nie wiedziało kim jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Oj chciały sama elka, nimfa, anastazje, klaudiusz i nie pamiętam kto jeszcze Dumbo, salowa i gieniutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Taaaa nie wiedziałeś i jak dla mnie jesteś starszym gościem który się nudzi na emeryturce i trolluje. Albo ostatnio w święta Bożego Narodzenia bralem te bon w zabce na 200zl żeby dostać 60 smarta, taki kod tesz można podać komuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Dumbo, salowa i gieniutka. dumbo nie pamiętam Dumbo to się wypindrzyla jak uwierzyla w milion z unity huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Jak mogłem nie wiedzieć jak ja mam kilkanaście kąt cyfrowych PlayStation 600zl wydane i wszystkie doladowane anonimowo bez danych karty płatniczej zazwyczaj przez jakiś media expert online Kiedyś miałem faze żeby nawet PlayStation nie wiedziało kim jestem To od razu mogłeś nosa utrzeć komuś, że nie trzeba danych podawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: dumbo nie pamiętam Dumbo to się wypindrzyla jak uwierzyla w milion z unity huh No to salowa, gieniutka bez dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: To od razu mogłeś nosa utrzeć komuś, że nie trzeba danych podawać. Wtedy bym przyznal że ma rację i się boję podać a to nie sens mojej decyzjnosci w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach