Najpiękniejszy z całej wsi 15 Napisano 1 godzinę temu taki nie za drogi laptop miedzy innymi do montazu rolek do 6 k HP Omen 16 i7-14650HX/ RTX 4060 32 GB albo Lenovo Legion Slim 5 16 i7/ RTX 4060 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 1 Napisano 1 godzinę temu A ekrany jakie, bo to ważne i kolory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 15 Napisano 1 godzinę temu przeciez nie bede na ekranie od lapka montowal XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 1 Napisano 1 godzinę temu Ja bym chyba wolał lenovo niż hp, ale ja się nie znam. Niekoniecznie lepszy wybór. Powodzenia z zakupem. A msi laptopy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 1 godzinę temu a wiecie jak tu wstawiac obrazki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 1 Napisano 1 godzinę temu Ja nie wiem, lezak wie, ale pewnie będzie chcial foto farfeluny za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach