Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:20 1 minutę temu, murb napisał: A koleżanki z pracy też nie zagladają? Nie jestem pewna czy zniosę myśl o ich zazdrości. Wizerunek ciała mego wszak wzbudzać może nawet uczucie zawiści. My tu wszyscy jak jedna rodzina, cały wydział z panią dyrektor odreagowujemy w saunie cały stres po pracy, a jest na co popatrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 285 Napisano czwartek o 14:20 38 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Ale że niby już nie jestem?... Niestety to byly pozory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:22 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: My tu wszyscy jak jedna rodzina, cały wydział z panią dyrektor odreagowujemy w saunie cały stres po pracy, a jest na co popatrzeć. To się tam nieźle zabawianie za pieniądze podatników. Libedowi gul urośnie jak to przeczyta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano czwartek o 14:23 12 minut temu, murb napisał: Ktoś na wszelki wypadek zablokował mi zablokowana skrzynkę. A tam pewnie coś do oceny poszło Patent na odetkanie skrzynki zna Rym Cym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:25 2 minuty temu, murb napisał: To się tam nieźle zabawianie za pieniądze podatników. Libedowi gul urośnie jak to przeczyta. W prywatnych firmach jest jeszcze weselej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:25 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A tam pewnie coś do oceny poszło Patent na odetkanie skrzynki zna Rym Cym Ja też znam ten magiczny sposób. Przynajmniej w teorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:25 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A tam pewnie coś do oceny poszło Patent na odetkanie skrzynki zna Rym Cym To jakaś wiedza tajemna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:28 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: W prywatnych firmach jest jeszcze weselej... Cóż bardziej wyuzdanego niż pójście do sauny można robić z szefową? Nie pisz. To pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:29 Przed chwilą, murb napisał: Cóż bardziej wyuzdanego niż pójście do sauny można robić z szefową? Nie pisz. To pytanie retoryczne. Można, można... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano czwartek o 14:29 1 minutę temu, murb napisał: Ja też znam ten magiczny sposób. Przynajmniej w teorii. Ja mam zablokowaną od wakacji tamtego roku i w te wakacje też będzie zablokowana 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: To jakaś wiedza tajemna? Mam głupie myśli i głupawkę dostałam Może dlatego, że niedługo w końcu do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:30 (edytowany) 6 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: To jakaś wiedza tajemna? Tak. Robi się wywar z wielu składników zbieranych o poranku albo w pełni księżyca. Po wypiciu nabywa się umiejętność telepatycznej łączności ze skrzynką na Kafeterii. Edytowano czwartek o 14:32 przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:31 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Można, można... Ale wiesz, ludzie to różne rzeczy wymyślają. Ja nie wiem czy we wszystko można wierzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:32 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Robi się wywar z wielu składników zbieranych o poranku albo w pełni księżyca. Po wypiciu nabywa się umiejętność telepatycznej łączności ze skrzynią na Kafeterii. Nie w tym sensie, tylko że skoro wiadomo to po co ta tajemnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano czwartek o 14:34 22 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Ocena za ocenę, Tobie też wyślę... Dziewczyny w pracy mówią, że jest całkiem spory. Ale co mi z tego jak juz nie będą najpiękniejsze. Widziałeś już boskie ciało 25 letniej bogini, nie mam szans, nie przebiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:35 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ale co mi z tego jak juz nie będą najpiękniejsze. Widziałeś już boskie ciało 25 letniej bogini, nie mam szans, nie przebiję Pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:36 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Nie w tym sensie, tylko że skoro wiadomo to po co ta tajemnica? Utrzymujemy pozory elitarności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:36 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ale co mi z tego jak juz nie będą najpiękniejsze. Widziałeś już boskie ciało 25 letniej bogini, nie mam szans, nie przebiję Niewolnika dawno nie było na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podziwiajcie 0 Napisano czwartek o 14:37 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: A tam pewnie coś do oceny poszło Patent na odetkanie skrzynki zna Rym Cym Też mam zablokowane mimo, że jestem tu całkiem nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano czwartek o 14:38 Przed chwilą, Podziwiajcie napisał: Też mam zablokowane mimo, że jestem tu całkiem nowa Na pewno nowa Nie pisz tak bo uwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano czwartek o 14:39 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano czwartek o 14:40 3 minuty temu, murb napisał: Niewolnika dawno nie było na forum. Tak, on pisał do Ciebie boginko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:41 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. Ludzie są różni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:41 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, on pisał do Ciebie boginko Przypomniałam sobie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano czwartek o 14:42 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Ludzie są różni... Ano prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:42 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Ludzie są różni... A niektórzy wyjątkowo dorodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano czwartek o 14:45 1 minutę temu, murb napisał: Przypomniałam sobie o tym. Tylko słaby był z niego niewolnik, chciał służyć na swoich zasadach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:46 (edytowany) 5 minut temu, murb napisał: A niektórzy wyjątkowo dorodni. W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Ale miło, że Ci się spodobał. Edytowano czwartek o 14:48 przez Dr. Hаckenbush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano czwartek o 14:48 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 720 Napisano czwartek o 14:48 Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie wyobrażam sobie, że mógł być większy. A jakie ujęcia. Widać oko wytrawnego fotografa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano czwartek o 14:50 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Wystarczy go pocałować i przemieni się w pięknego księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach