Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
giorno_giovanna

ty moja kruella

Polecane posty

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Stąd, ze jesteście nielogicznie zakłamane. Oskarżacie mnie o wiele rzeczy, które tamte dwie odpier.dalaja regularnie. Także którakolwiek z was. Darujcie sobie o teksty o rodzicach Giny itd.  Bo to wbrew logice.

Poproszę, napisz o co Cię oskarżałam albo oskarżam? 

Nie pisałam nigdy o rodzicach Giny.

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Stąd, ze jesteście nielogicznie zakłamane. Oskarżacie mnie o wiele rzeczy, które tamte dwie odpier.dalaja regularnie. Także którakolwiek z was. Darujcie sobie o teksty o rodzicach Giny itd.  Bo to wbrew logice.

Twoja żona regularnie wyśmiewa Ginę, że jeździ na wózku. A naszych rodziców i innych krewnych zostawmy już w spokoju. Kto tu jest załamany? Niech czytelnicy może ocenią, ale ty najpierw oceń siebie, a później kogoś. 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Ja tylko z cukrem. Jestem konserwa.

czytalem ze pod koniec XIX wieku przestali dodawac do coca coli kokaine

Jak to ciezko zrozumieć, ze niektórzy ludzie mają takie zasady, że w ogóle nie poruszają tematu czyis dzieci w hejcie. Nawet w kontekście rodzicielstwa, a nie bezpośrednio. Tylko de.bil bez dzieci uważa, ze to w porządku. 

• Like 1

Ech, atak wściekłych babsztyli, na jednego faceta, który zawinił tym, że nie jest przegrywem plus ma kobietę i nie jest to żadna z nich;)

Mnie najbardziej bawi, jak magdon tak się stara, tak ciśnie w sobie tę rozpacz, zawiść i jad na przykład 2 dni, a potem tama puszcza i to wszystko się wylewa w słownym elaboracie... 😎

No i ketrelowy geniek też jest rozkoszny z tym przekonaniem, że może zaorać cokolwiek poza ścianą, wjeżdżając w nią na wózku na gazach po schabowych tatusia;)

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Twoja żona regularnie wyśmiewa Ginę, że jeździ na wózku. A naszych rodziców i innych krewnych zostawmy już w spokoju. Kto tu jest załamany? Niech czytelnicy może ocenią, ale ty najpierw oceń siebie, a później kogoś. 

Twój fałsz nie ma logicznych granic 🙂

• Like 1
  • Thanks 1

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ja tylko z cukrem. Jestem konserwa.

Ja oszczędzam kalorie 😒

1 minutę temu, BeautifulThings napisał:

Jeździ na wózku bo połamała kulasy po pijaku, a to jest śmieszne

Śmieszne jest twoje życie jako menel Tfu i odbij 🙋🤓 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie że jeździ na wózku, tylko że jeszcze niedawno wmawiała ten wózek innym na forum. Dla.mnie to też śmieszna karma.

1 minutę temu, pyszny2 napisał:

czytalem ze pod koniec XIX wieku przestali dodawac do coca coli kokaine

Pewnie cos w tym jest. Nie od dzis wiadomo, że koka wchodzi najlepiej z colą 

6 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Haha gangsterka na karuzeli z łabędziami.😄 Naprawdę, strach się bać.😂

pokaz cycki to ci pokaze swoj arsenal

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Twój fałsz nie ma logicznych granic 🙂

Biorę przykład z najlepszych 😘 😄 

Ale nie musisz lizać dópy innym, bo przyjaciół przez to nie zyskasz pani Widmo 😄 

4 minuty temu, murb napisał:

Poproszę, napisz o co Cię oskarżałam albo oskarżam? 

Nie pisałam nigdy o rodzicach Giny.

Ale Koralgol ma z tym problem i zaczęło sie od jej postu. Ty wtracilas sie do rozmowy. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Madziu, to tylko forum, miałaś dziś lepić pierogi dla męża, bo koniec "jedzenia na mieście" (a to wszystko po lekturze postów z mojego codziennego życia) 😉

• Haha 1

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Jak to ciezko zrozumieć, ze niektórzy ludzie mają takie zasady, że w ogóle nie poruszają tematu czyis dzieci w hejcie. Nawet w kontekście rodzicielstwa, a nie bezpośrednio. Tylko de.bil bez dzieci uważa, ze to w porządku. 

Ja to rozumiem rozumiem. Co innego jest pisać w kontekście a co innego napisać, że ktoś jedzie po małej dziewczynce. Nigdy nie widziałam, żeby hejtowała Twoja córkę. Tyle było w moim poście.

Nie wiem czemu się tak odpaliłeś. 

6 minut temu, szmul napisał:

ooo wódka lała sie strumieniami ale rozumiem ze niektorym wolno wiecej i nadal sa the best jak posuwajom chude schizofretki i sluza jako ich weterynarz.

Ty to zauważyłaś, Przemo, Qwerty i jeszcze kilka osób na pewno. W samym grudniu "drinkował chyba z 6-7 razy , w tym raz to 2 dni po ciężkim kacu - gdzie już ewidentnie trzeba mieć alkusowe zapędy 😄 Normalny człowiek (czyt. nie-alkus) to z 2 tygodnie nie może patrzeć na alkohol po kacu mordercy, a ten już na drugi dzień po giga-kacu - radośnie drinkował 😄  No alkus jak nic. Ale pseudo-szlachta oczywiście pierwsza do wytykania "patologii" i "pijaństwa" innym 😄 

4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

I potężniejsza wersja na korki 🙂

Tak! I te mączki, które mama mi zawsze obrzydzała mówiąc, że zasmarkany pijak robił 🙁

Biorę przykład z najlepszych 😘😄 

Ale nie musisz lizać dópy innym, bo przyjaciół przez to nie zyskasz pani Widmo 😄 

Bronię tylko logiki atakowanej przez intelektualne ułomy, nie miej żalu 🙂

• Like 1

Nie że jeździ na wózku, tylko że jeszcze niedawno wmawiała ten wózek innym na forum. Dla.mnie to też śmieszna karma.

Nie cytuj mnie, bo z twoim opóźnionym zapłonem nie chce mi się tłumaczyć tak oczywistych rzeczy 😁 Jesteś manipulantką i podłą intrygantką odwracającą kota ogonem. Mam w dopie co tam o mnie myślisz i nawet nie jest mi z tego powodu przykro 🤭 

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Ja oszczędzam kalorie 😒

Ja trenuję. Zawsze pod koniec juz myślę o puszce coli albo pepsi w lodówce 😀 Kiedys bylem fanem tylko i wyłącznie pepsi, ale zepsuli się. Mało gazu dawali. 

1 minutę temu, felize napisał:

Ty to zauważyłaś, Przemo, Qwerty i jeszcze kilka osób na pewno. W samym grudniu "drinkował chyba z 6-7 razy , w tym raz to 2 dni po ciężkim kacu - gdzie już ewidentnie trzeba mieć alkusowe zapędy 😄 Normalny człowiek (czyt. nie-alkus) to z 2 tygodnie nie może patrzeć na alkohol po kacu mordercy, a ten już na drugi dzień po giga-kacu - radośnie drinkował 😄  No alkus jak nic. Ale pseudo-szlachta oczywiście pierwsza do wytykania "patologii" i "pijaństwa" innym 😄 

ale jak masz kaca to podanie organizmowi alkohol go zmniejsza,

Bronię tylko logiki atakowanej przez intelektualne ułomy, nie miej żalu 🙂

I co tu robisz wśród tych ułomów? 😄 Hipokrytka do kwadratu. Jednak lizanie dopska lepiej ci wychodzi niż logika wariatko 😄 

16 minut temu, szmul napisał:

ooo wódka lała sie strumieniami ale rozumiem ze niektorym wolno wiecej i nadal sa the best jak posuwajom chude schizofretki i sluza jako ich weterynarz.

A rozumiesz słowo kiedys? Nigdy nie imprezowalas? Np na studiach?

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie cytuj mnie, bo z twoim opóźnionym zapłonem nie chce mi się tłumaczyć tak oczywistych rzeczy 😁 Jesteś manipulantką i podłą intrygantką odwracającą kota ogonem. Mam w dopie co tam o mnie myślisz i nawet nie jest mi z tego powodu przykro 🤭 

Zabrakło ci riposty to "nie cytuj mnie", a dalej stek ogólników z doopy żeby ci jednak odpisać.

Magda78, weź ty poszukaj rozumu w tej pracy zamiast siedzieć non stop na kafeterii. Może znajdziesz jakiś 5 procent mądrzejszy pod śmietnikiem.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ja trenuję. Zawsze pod koniec juz myślę o puszce coli albo pepsi w lodówce 😀 Kiedys bylem fanem tylko i wyłącznie pepsi, ale zepsuli się. Mało gazu dawali. 

Wszyscy się uparli wpędzać mnie w poczucie winy,  że za mało aktywny styl życia prowadzę. 😉 

Ps. Dobra idę bo i tak się nie da gadać. 

Edytowano przez taka_pokraka

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

A rozumiesz słowo kiedys? Nigdy nie imprezowalas? Np na studiach?

a co mnie to, najwazniejsze ze baba nie moze pic, miec tatuazy ani krotkich wlosow za to fjutonosy wszystko moga bo wsadzą pytonga jakims buraczanym chamkom no na to nic nie sie nie zaradzi my tych babofonow nie zadowolimy tylko ich ksieciunie od siedmiu bolesci xD

Edytowano przez szmul
  • Haha 1

ja dzisiaj walilem konia i sobie wyobrazalem ze to Salix na filmiku

2 minuty temu, pyszny2 napisał:

ale jak masz kaca to podanie organizmowi alkohol go zmniejsza,

Ja nie lecze kaca alkoholem. Ale w grudniu piłem dwa razy. Raz na wigilijnym spotkaniu zarządu, a raz w święta. Niestety nie jestem ani pijakiem, ani narkomanem, mimo, ze wszyscy tego chcą 😀

• Haha 1

I co tu robisz wśród tych ułomów? 😄 Hipokrytka do kwadratu. Jednak lizanie dopska lepiej ci wychodzi niż logika wariatko 😄 

Bo są i mądrzejsi, tytanie logiki 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować