Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ale ja często wracam. Zawsze wracam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie jak sam tego nie czuje to ja nie chcę. A jak okazja Ci przeleci koło nosa? Ja mogę napisać. Powiedz tylko słowo. Mrugnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: To nie jest hejt tylko żart. I to na dodatek ze mnie. Interpretacja, właściwa interpretacja. Boże, dodaj mi sił i rozumu bym prawidłowo rozróżniał wszelkie niuanse. Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zawsze wracam. Ja nie zawsze ale się zdarza. Dopada mnie jakiś sentyment i plum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Interpretacja, ełaściwa interpretacja. Boże, dodaj mi sił i rozumu bym prawidłowo rozróżniał wszelkie niuanse. I tu leży pies pogrzebany - interpretacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A jak okazja Ci przeleci koło nosa? Takie okazje czasami są gorsze od kamienia przy szyi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: I tu leży pies pogrzebany - interpretacja. Umieć bawić się to sztuka przez duże S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Miecz napisał: Pół biedy, że wycycka. Raczej wykorzysta i porzuci. A potem ani nie napiszę, ani nie zadzwoni. Coś czuję, że Ty to ja lub ja to Ty. Niemożliwe. To nie Brum. Pewnie Smakosz się pod nią podszył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Zgadza się. Tylko czasami potem za długo jaja bolą. Tak czasem jaja a czasem zęby. Zależy jak bardzo jestem niezdyscyplinowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja nie zawsze ale się zdarza. Dopada mnie jakiś sentyment i plum! Tylko głupot nie narób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Zgadza się. Tylko czasami potem za długo jaja bolą. Oj tam, ja nie mam żadnych dolegliwości bólowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Niemożliwe. To nie Brum. Pewnie Smakosz się pod nią podszył. Piszę o Tobie nie o Brum. Niektórym nieźle baśki pracują by rozkminić kim jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Takie okazje czasami są gorsze od kamienia przy szyi. Czasem się odbijają długo i namiętnie to fakt. Ale cóż... Kto sieje wiatr ten zbiera burze. O sobie pisze oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Oj tam, ja nie mam żadnych dolegliwości bólowych. Bo Wasz kontakt jest wprost platoniczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Czasem się odbijają długo i namiętnie to fakt. Ale cóż... Kto sieje wiatr ten zbiera burze. O sobie pisze oczywiście. Zauważ jaką radość dajesz drugiej stronie. "Kolejna na mnie leci". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Tylko głupot nie narób Jeśli mam nie robić głupot to po co w ogóle zaczynać. Lubię robić głupoty, które się czasem zamieniają w całkiem niegłupie historie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bo Wasz kontakt jest wprost platoniczny. Ha! I to się może wkrótce zmienić! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak czasem jaja a czasem zęby. Zależy jak bardzo jestem niezdyscyplinowana. Muszę uważac czytając Twoje odpowiedzi. Tak częste śmianie się pod nosem w pracy, nie jest dobrze odbierane. Nikt mi nie uwierzy, że mam małych przyjaciół w telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Jeśli mam nie robić głupot to po co w ogóle zaczynać. Lubię robić głupoty, które się czasem zamieniają w całkiem niegłupie historie. A potem żyli długo i szczęśliwie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ha! I to się może wkrótce zmienić! Oby. Z całego serca tego życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Piszę o Tobie nie o Brum. Niektórym nieźle baśki pracują by rozkminić kim jesteś. Długo dałeś na siebie czekać, żeby w końcu objawić się gawiedzi obstawiającej Ciebie. Wiedziłam, że się w końcu zjawisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Długo dałeś na siebie czekać, żeby w końcu objawić się gawiedzi obstawiającej Ciebie. Wiedziłam, że się w końcu zjawisz. Napięcie musi urosnąć do pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 79 Napisano 4 godziny temu 59 minut temu, szmul napisał: a tak sobie komentuje poza toba, ty to robisz caly czas, nie podoba sie odbior zwrotny hmm jak mi przykro. Nawiązując do twojego postu z innego tematu - mam w moim sūczym tyłku twoje opinie. Jednakże przedstawiasz się tu codziennie jako ofiara martyrologii, podczas gdy jesteś głównie ofiarą ignoru tych, na których całą dobę jęczysz codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zauważ jaką radość dajesz drugiej stronie. "Kolejna na mnie leci". Mieczu, tak Ci napiszę całkiem po cichu. Jak kogoś duma rozpiera, że na niego lecę na forum to ja mu szczerze winszuję. Słowo. Nie żebym uważała, że jestem jakaś ostatnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Napięcie musi urosnąć do pewności. Jeszcze kilka dni pogadają, że pewnie "sam sobie odpowiadasz", ale potem się pogodzą z faktem namiętnego rzucania kulą w płot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 552 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: No, nieprecyzyjnie napisałam wszyscy z tych, którzy jej rzekomo psują życie na kafe. Czyli Eve, Pieprz, ja, Salix itp. Tutaj się zrobił pierwszy na Kafe temat jak leżaka, tyle że bez leżaka. Ale efekt wywrócenia do góry nogami faktów pozostał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Mieczu, tak Ci napiszę całkiem po cichu. Jak kogoś duma rozpiera, że na niego lecę na forum to ja mu szczerze winszuję. Słowo. Nie żebym uważała, że jestem jakaś ostatnia. Proszę wstrzymać lejce z taką skromnością. Według mnie tutaj niczego nie brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jeszcze kilka dni pogadają, że pewnie "sam sobie odpowiadasz", ale potem się pogodzą z faktem namiętnego rzucania kulą w płot. To akurat jest najlepsze w tym miejscu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 552 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jeszcze kilka dni pogadają, że pewnie "sam sobie odpowiadasz", ale potem się pogodzą z faktem namiętnego rzucania kulą w płot. Ja bym powiedział że to raczej ty się sama z sobą bawisz w chowanego i najbardziej żenujące jest to, że się nie znajdujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Oby. Z całego serca tego życzę. To trzymaj kciuki. Choć w sumie to nie planujemy z Pokraką branie ślubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach