taka_pokraka 188 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Miecz napisał: Bo Wasz kontakt jest wprost platoniczny. Był ale nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie żebym uważała, że jestem jakaś ostatnia. Nie przejmuj się, są gorsze od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 81 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nawiązując do twojego postu z innego tematu - mam w moim sūczym tyłku twoje opinie. Jednakże przedstawiasz się tu codziennie jako ofiara martyrologii, podczas gdy jesteś głównie ofiarą ignoru tych, na których całą dobę jęczysz codziennie. jestem oprawca teraz bo za mno chodzicie i mowicie ze jestem niedobra i trzeba mnie uciszyc jak widmoka groznego pederaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Był ale nie będzie Wchodzę w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ja bym powiedział że to raczej ty się sama z sobą bawisz w chowanego i najbardziej żenujące jest to, że się nie znajdujesz A ty nadal kradniesz spinacze w pracy i ruuuchasz kochanki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Miecz napisał: A potem żyli długo i szczęśliwie... To nie zawsze są tego typu historię. Całkiem inne reż są. Takie inne. Kurde, no ja to powiedzieć. Inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie przejmuj się, są gorsze od Ciebie Zazdroszczę im nawet. Chciałabym być taką oziębłą suczą z włosami blond do pasa. No co? Tam bym chciała. Zabroni mi ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Wchodzę w to. To się musisz jakby pospieszyć i to baaaardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: To trzymaj kciuki. Choć w sumie to nie planujemy z Pokraką branie ślubu. Najpierw zapiszcie swoich chłopów na terapię. Będą musieli to przerobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Zazdroszczę im nawet. Chciałabym być taką oziębłą suczą z włosami blond do pasa. No co? Tam bym chciała. Zabroni mi ktoś? Pisałem już o tym. Świat dzieli się na gości i postacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Pisałem już o tym. Świat dzieli się na gości i postacie. Ja mam inną teorię ale ponieważ w sumie to mam do niej ambiwalentny stosunek to zachowam ją dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja mam inną teorię ale ponieważ w sumie to mam do niej ambiwalentny stosunek to zachowam ją dla siebie. Wiem co mam napisać, więc piszę: Brum, nie daj się prosić. Napisz o swoim ambiwalentnym stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wiem co mam napisać, więc piszę: Brum, nie daj się prosić. Napisz o swoim ambiwalentnym stosunku. Napiszą tak oględnie: ludzie lubią różne rzeczy i mają różne środki wyrazu. Czasem takie niestandardowe. To z jednej strony ciekawe ale z drugiej strony jak jesteś nieświadomym narzędziem to jednak takie sobie. Stąd ta ambiwalencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 81 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: Zazdroszczę im nawet. Chciałabym być taką oziębłą suczą z włosami blond do pasa. No co? Tam bym chciała. Zabroni mi ktoś? moze sobie zapuszcze takie dlugie ale irokezy sa fajne i nie bede wytatuowanych punkow obrazac, punk na zawsze, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Miecz napisał: Najpierw zapiszcie swoich chłopów na terapię. Będą musieli to przerobić. Poproszę Cię abyś się pomodlił abyśmy przetrwały w jednym kawałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To z jednej strony ciekawe ale z drugiej strony jak jesteś nieświadomym narzędziem to jednak takie sobie. Każdy daje wpuścić się w maliny, z różnych powodów. Ważne by było to tylko raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: moze sobie zapuszcze takie dlugie ale irokezy sa fajne i nie bede wytatuowanych punkow obrazac, punk na zawsze, tak Irokez jest trudny do utrzymania. Prościej rozpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 81 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Irokez jest trudny do utrzymania. Prościej rozpuścić. kolezanka tak robila. ogolem to nie myslala czy pęto od tego stoi tylko jej sie podobalo i miala taka potrzebe ekspresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Poproszę Cię abyś się pomodlił abyśmy przetrwały w jednym kawałku. Mogę ich przygotować na to co nieuniknione. Parę flaszek gorzoły jakby wzmocni moje argumenty. Wytłumaczę chłopakom co i jak, i dlaczego akurat tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Każdy daje wpuścić się w maliny, z różnych powodów. Ważne by było to tylko raz. No niby tak. Ale ja to taka niedowierzalska jestem i jak coś jest inne od tego, co ja myślę to ja nie wierzę, że jest tak jak wskazują poszlaki. Ja to muszę sprawdzić z 5 razy chociaż. A może za piątym razem będzie inaczej niż zwykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: No niby tak. Ale ja to taka niedowierzalska jestem i jak coś jest inne od tego, co ja myślę to ja nie wierzę, że jest tak jak wskazują poszlaki. Ja to muszę sprawdzić z 5 razy chociaż. A może za piątym razem będzie inaczej niż zwykle? Zacznij na przyszłość od bilansu zysków i strat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Mogę ich przygotować na to co nieuniknione. Parę flaszek gorzoły jakby wzmocni moje argumenty. Wytłumaczę chłopakom co i jak, i dlaczego akurat tak. Szkoda rozpijać towarzystwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zacznij na przyszłość od bilansu zysków i strat. To jest sprzeczne z moją naturą. Tak mam. Krzyczę Huraaa i lecę. A jak w trakcie zapomnę gdzie lecę to też nic ie szkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 552 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Mikkey napisał: A ty nadal kradniesz spinacze w pracy i ruuuchasz kochanki ? Już polskie spinacze na polskich uczelniach są bezpieczne, bo siedzę teraz na drugim końcu świata, więc nie musisz się martwić W tej chwili mamy z żoną dwójkę niemowlaków do opieki więc na razie nie bardzo jest czas na trójkąty i inne sekscesy i nie znamy tutaj też jeszcze nikogo to takich zabaw Dobrej nocy życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Miecz napisał: Wchodzę w to. To musisz się spieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To musisz się spieszyć O kurczaki. Boże! O mateczko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Szkoda rozpijać towarzystwo. Waga problemu jakby usprawiedliwiała popijawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: O kurczaki. Boże! O mateczko! No trochę zawracają mi dupe te wychodzi, że piszę to samo co Ty tylko po Tobie Zawsze można to zwalić na nikła intelgencjie 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: To jest sprzeczne z moją naturą. Tak mam. Krzyczę Huraaa i lecę. A jak w trakcie zapomnę gdzie lecę to też nic ie szkodzi. W tych sprzecznościach nie zapominaj o Pokrace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: O kurczaki. Boże! O mateczko! Udam, że nie czytałam tego o braku ślubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach