taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: W moim przypadku tylko wtedy kiedy ma długi okres przydatności do spożycia. Ciii, jak nie powiesz to nikt się nie zorientuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Pisz tak jeszcze. To bardzo uspokaja nerwy. Wiem. Znowu zrobisz coś głupiego na wstępie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Dalej nic. Zmień pozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Tylko żeby zbyt szybko nie uciekała, bo to zniechęca. Bez obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wiem. Znowu zrobisz coś głupiego na wstępie. Hmmmm... To jest myśl! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Bez obaw Zwłaszcza, że ja chrzanie bieganie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Pamiętaj, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Pierwsze wrażenie nie jest już możliwe. Jednak już jakieś wyobrażenie mamy o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Pisz tak jeszcze. To bardzo uspokaja nerwy. Nie słuchaj go, ja jestem bardzo spokojna i wyrozumiałą osobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Pierwsze wrażenie nie jest już możliwe. Jednak już jakieś wyobrażenie mamy o sobie. Nie myślę o tym, żeby mnie odwaga nie opuściła. Układam listę tematów. Może nawet ją wydrukuję. Albo nie! Wyślę Ci ją do autoryzacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Zwłaszcza, że ja chrzanie bieganie. No to ustalone dziś nie biegamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie słuchaj go, ja jestem bardzo spokojna i wyrozumiałą osobą Żartuję przecież. Nie idziemy kopać kamieni. To będzie czysta przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie myślę o tym, żeby mnie odwaga nie opuściła. Układam listę tematów. Może nawet ją wydrukuję. Albo nie! Wyślę Ci ją do autoryzacji. Spokojnie, spontan jest najlepszy. Jak nie bedziemy miały o czym gadać to kogoś obgadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Spokojnie, spontan jest najlepszy. Jak nie bedziemy miały o czym gadać to kogoś obgadamy A myślisz, że co jest na tej liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Żartuję przecież. Nie idziemy kopać kamieni. To będzie czysta przyjemność. Wiem przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A myślisz, że co jest na tej liście. Miejmy nadzieję, że Miecz nie skojarzy pieczenia uszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Miejmy nadzieję, że Miecz nie skojarzy pieczenia uszu Na jego miejscu zaopatrzyłabym się w pokaźny pojemnik z lodem, bo raczej bez tego nie da rady. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, murb napisał: Na jego miejscu zaopatrzyłabym się w pokaźny pojemnik z lodem, bo raczej bez tego nie da rady. Strasznie nudy na tej konferencji uciekłam już do pokoju poleżę sobie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Strasznie nudy na tej konferencji uciekłam już do pokoju poleżę sobie lepiej Słuszna decyzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 657 Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Śliwka z Grójca napisał: No, nieprecyzyjnie napisałam wszyscy z tych, którzy jej rzekomo psują życie na kafe. Czyli Eve, Pieprz, ja, Salix itp. To jest ta sama kategoria odklejenia co u sernika jak ostatnio trafiłam na jego wynurzenia o tym, że ty i pokraka go prześladujecie to parsknęłam głośnym śmiechem, bo gość ma urojenia bycia kimś ważnym, podczas gdy dla większości jest powietrzem. Z nią jest dokładnie to samo ten sam syndrom głównego bohatera w tanim dramacie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach