Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Kafeteriozagadka

Polecane posty

a z Widmo sie kloca bo sie zabawnie wscieka chyba

• Thanks 1

12 minut temu, libedovvski napisał:

docen ze wreszcie po 3 czy 4 latach zaslużyłas sobei na bycie odrebnym bytem jeszcze do niedawna bylas ewka bo jego zwoje mózgowe nie sa w stanie ogarnac wiecej jak 5 osob na raz.. musial mu sie ktos z pamieci wymazac ze zrobilo sie miejsce na sliwke 😄 teraz bedziesz miala od razy kilka tożsamości 

Od tej strony nie podeszłam do tenatu. Rzeczywiście są też pozytywne strony przemiany w Salix oraz male oznaki kreatywności 😉

1 minutę temu, salix napisał:

Jeśli nie ogarniasz, że np. z 115 g mięsa robi się 100 g wędliny, to po prostu jesteś ...em albo nigdy takich wędliny na oczy nie widziałeś.

on jeszcze nie ogarnal tego ze np. jak zagotuje litr wody to nie bedzie mial z tego litra herbaty 😄 nie podopowiadaj mu 😄

1 minutę temu, murb napisał:

Myślałam, że o mnie piszesz. 😁 Trochę się zdziwiłam bo raczej ma piękność nie jest taka bardzo oczywista. 

Tak serio, serio to o tobie. Później dodałam notkę o chwili żeby się usprawiedliwić. Po prostu nie chcę by mnie jeden taki od bi zwyzywał jak kiedyś.

• Like 1

1 minutę temu, szmul napisał:

nie zauwazylam co mi odpisalas ale mi sie podobalo to polaczenie, bekowe dosc

mam wrazenie ze maja jakies uprzedzenia niektore osoby tak z gory chca kogos powkoorwiac bo maja zly humor

Piosenka była nieprzypadkowa, miałam właśnie takie tchnienie, by wylać myśl, która mnie dręczyła. 

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Ja myślę że z zawiści zgłaszają temat i póki nie zniknie to rozwalają hejtami, bo ich zwyczajnie boli, że ktoś z kimś się dogaduje bez kłótni.😁

przypomniec ci kto wpadal z pedo tekstami na tematy w ktorych ludzie rozmawiali normalnie ?

Jeśli nie ogarniasz, że np. z 115 g mięsa robi się 100 g wędliny, to po prostu jesteś ...em albo nigdy takich wędliny na oczy nie widziałeś.

Sam jesteś dеbilem , bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. 😁

2 minuty temu, libedovvski napisał:

ty ciagle nie mozesz zrozumiec ze jak ktos ci napisze ze cos nie jest zdrowe jak ci sie wydaje to od razu musi tego nie jesc 😄

Nie czytam tego bełkotu, bo to uwłaczające byłoby.😁

• Thanks 1

1 minutę temu, szmul napisał:

a z Widmo sie kloca bo sie zabawnie wscieka chyba

Widmo? Że się wścieka? Nic z tych rzeczy.

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Zacznij odróżniać MOM od mięsa, to, że napiszą ci, że ze 100% fileta to nie znaczy, że nie z wymion. 

Mom nie może być nazywane mięsem w składzie. Jeśli na opakowaniu jest napisane 100% mięsa  to użycie mom-u byłoby przestępstwem i zafałszowaniem produktu.

5 minut temu, Get Оut napisał:

Może to kwestia czasów i już takiej ewolucji, że mało kto z kimś się normalnie dogaduje i tylko kłótnie ludziom w głowach wszędzie jakieś konflikty. 😁

Tak było, jest, i będzie, od zarania dziejów aż po sam kres. W internecie to po prostu bardziej widać. 

13 minut temu, sv7 napisał:

Wszędzie za tobą pójdą ponieważ jesteś postacią ciekawą. 

Akurat to on tu coś o mnie belkotał po nocy, w przerwie między odkrywaniem podświetlanych ledami luster, ale dla klubu kanadyjczyka kolejność zazwyczaj nie ma znaczenia, wiem.

Przed chwilą, libedovvski napisał:

przypomniec ci kto wpadal z pedo tekstami na tematy w ktorych ludzie rozmawiali normalnie ?

Przypomnieć ci jak pisałeś z kim leżysz, a może przypomnieć ci jak każdy temat niszczysz i gdzie nie wejdziesz to tylko  hejtujesz zwyrolu 😆 

2 minuty temu, murb napisał:

Na ciepłej tafli lustra. Dlatego się je teraz podgrzewa.

no ale sa prostsze sposoby i nie musisz tego grzac sa nawet lustra z taka powloka od razu i nie nie sa ogrzewane

to chyba jakich chinski wymysl zeby grzac lustro zeby nie bylo zaparowane od dawna sa lustra ktore nie paruja 

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Od tej strony nie podeszłam do tenatu. Rzeczywiście są też pozytywne strony przemiany w Salix oraz male oznaki kreatywności 😉

ciekawe kto mu z pamieci zniknal 😄 

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Sam jesteś dеbilem , bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. 😁

To wyjaśnij mi, ułomie czego konkretnie nie rozumiesz w zapisie 100% mięsa? 

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Nie czytam tego bełkotu, bo to uwłaczające byłoby.😁

czytaj albo nie czataj wywalone jaja na to mam 😄 

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Akurat to on tu coś o mnie belkotał po nocy, w przerwie między odkrywaniem podświetlanych ledami luster, ale dla klubu kanadyjczyka kolejność zazwyczaj nie ma znaczenia, wiem.

Odniósł się na twoją wcześniejszą wypowiedź o nim. Przypomniało się i wtrącił. Tak to działa. Ty robisz tak samo. Widmo, brum, wszyscy, ja również.

Co to znaczy klub kanadyjczyka?

Nie ja zacząłem o lustrach tępy uju i odniosłem się jak praktyczne jest takie lustro, a że salix pisze identycznie jak ty i rozlicza ludzi jak ty , to normalne że będą brać was za jeden byt. 😆

Przed chwilą, Get Оut napisał:

a że salix pisze identycznie jak ty i rozlicza ludzi jak ty , to normalne że będą brać was za jeden byt.

do niedawna zdanie brzmiało " a że sliwka pisze identycznie jak płaska to będę ją tak nazywał " 😄

• Haha 1

To wyjaśnij mi, ułomie czego konkretnie nie rozumiesz w zapisie 100% mięsa? 

Ale ja pisałem o produktach które nie mają sto procent , bo wyprodukowano je dajmy na to z osiemdziesięciu procent tępy ułomie. 😁

• Thanks 1

1 minutę temu, libedovvski napisał:

ciekawe kto mu z pamieci zniknal 😄 

Pierwsza byla jakas Blue Gray. Albo spalenie matury mu się nadpisalo.

Nie ja zacząłem o lustrach tępy uju i odniosłem się jak praktyczne jest takie lustro, a że salix pisze identycznie jak ty i rozlicza ludzi jak ty , to normalne że będą brać was za jeden byt. 😆

Stojąc z boku, nie angażując się widzę bardzo wyraźnie jak sprawa się ima. 

do niedawna zdanie brzmiało " a że sliwka pisze identycznie jak płaska to będę ją tak nazywał " 😄

Bo podrabiał płaską deche dla niepoznaki podpowiem ułomowi. 😁

Pierwsza byla jakas Blue Gray. Albo spalenie matury mu się nadpisalo.

no już dawno tej blue nie bylo w jego wypowiedziach wiec moze to na jej miejsce wskoczylas

ciekawe czy salix tez sie kiedys doczeka miejsca 😄

Wiesz, że tu chodzi o jeden sposób myślenia? Chodzi o to, że 99% są odtwórczy jak jeden mąż.

Idę polatać po innych działach. 

Bo podrabiał płaską deche dla niepoznaki podpowiem ułomowi. 😁

a teraz sliwke podrabiaja ? 

sadzilem ze od kiedy bierzesz leki to juz nie masz urojen ale chyba masz zaostrzenie schizoifreni znowu

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Pierwsza byla jakas Blue Gray. 

No i szybko przestałeś się udzielać z tamtego niczka. 😁

Dnia 2.05.2026 o 12:59, Get Оut napisał:

Musisz być projektem śliwkowego, bo oprócz lipedo nie ma aż takich pojеbów i on raczej za babę by się nie przebrał, a śliwkowy bardziej nadgorliwy był niż naziole więc znowu się przebrałeś żeby rozliczać ludzi z byle bzdury. 😁

6 minut temu, sv7 napisał:

Odniósł się na twoją wcześniejszą wypowiedź o nim. Przypomniało się i wtrącił. Tak to działa. Ty robisz tak samo. Widmo, brum, wszyscy, ja również.

Co to znaczy klub kanadyjczyka?

Raczej nie znajdziesz wcześniejszej mojej wypowiedzi przed tym tu wyżej, zatem to nie dziala tak jak prezentujesz.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się