baba jędza wołać księdza 113 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zabronisz mi? Może pogadamy jak wygląda wegetacja dumnej utrzymanki chada? Nie zapominaj, że 6 lat spędzasz w domu warując kiedy pan rzuci kość i da jeść no i pozwoli zalajkować jego post jak wróci od tutek Myślę, że lepiej niż wegetacja twoja i ketrela - obie robicie imponujące kariery, tylko fakty się z tym nie zgadzają Już tak nie zazdrość, wiem, że wczorajsze posty przyprawiły cię o kolejny mikro udar;) Edytowano 7 godzin temu przez baba jędza wołać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Podobno cyberki z kafe amantami i cicofones dają chwilowo ulgę gdy swędzi sakwa tutejsze kùrewki Z KOLEI FEMINOIDALNE GOLEMY SĄ ZMUSZONE CAŁE ŻYĆKO RADZIĆ SOBIE SAME/MU GDY SWĘDZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1471 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, misio... napisał: a na ulicy tez jakas uposledzona tarocistka ezograza nie wyzywa od koorew Mnie kiedyś w Krakowie stara baba wróżyła i nic się nie spełniło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jesteś w stanie to zweryfikować? Czy strzelasz z dópy, z fusów lub z kart tarota baby jędzy? Skoro jest na l4 to zarabia. Dramat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: Z KOLEI FEMINOIDALNE GOLEMY SĄ ZMUSZONE CAŁE ŻYĆKO RADZIĆ SOBIE SAME/MU GDY SWĘDZI Piękna projekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: Z KOLEI FEMINOIDALNE GOLEMY SĄ ZMUSZONE CAŁE ŻYĆKO RADZIĆ SOBIE SAME/MU GDY SWĘDZI nie jestes jej godzien tylko najpiekniejsze chady jak srynik okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Bizmesmemsmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Dżrama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu zamknijmy sie juz i dajmy sie tyrac bo jestesmy gorsi a ona jest taka super obiadkokolacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Pewnie biedaczyna myśli że zostanie utrzymankiem biznesłomenki Madzi. I się będzie obijał na l4 do końca żywota chlapiac ozorem w końskim zadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, misio... napisał: wy widzicie na ulicy jacy sa ludzie i nie zaczepiacie ich chyba ze sa brzydcy albo saco nie Ja nie zaczepiam ludzi na ulicy. Ładny nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu (edytowany) . Edytowano 7 godzin temu przez Koralgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1471 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Myślę, że lepiej niż wegetacja ciebie i ketrela - obie robicie imponujące kariery, tylko fakty się z tym nie zgadzają Już tak nie zazdrość, wiem, że wczorajsze posty przyprawiły cię o kolejny mikro udar;) Nie odpowiadam za twoje wmawianie że, ktoś ci czegoś zazdrości Ale hejt na Ginę i naśmiewanie się z niej, że nie pracuje, kiedy ty wariujesz za miskę zupy jest komiczne. Ty na bank musisz być starą babą na rencie, która tylko tutaj może się wygadać i wymyślić bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dalej boli je dopa i interesują się cudzym życiem? Żałosne i godne podziwu, że osoba, która nie jest w stanie sama na siebie zarobić, wypomina innym bezrobocie Fræjerka myśli, że będę jej cokolwiek udowadniać czy tłumaczyć się. Niedoczekanie. Mam wybór i możliwości, ona jest zdana na łaskę. 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu Dumbo co masz na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1471 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Skoro jest na l4 to zarabia. Dramat. Ciagle się czepia Giny, że Gina siedzi w domu, kiedy sama siedzi i żyje z renty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Chyba za stara peselem jednak No tak. Zapomniałem, ze jest po trzydziestce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu ziemniaki z bigosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 7 godzin temu Misioch.uj nie mogę ci odp, bo taki ładny masz nick, ze ciągle wali mi w cenzurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Fræjerka myśli, że będę jej cokolwiek udowadniać czy tłumaczyć się. Niedoczekanie. Mam wybór i możliwości, ona jest zdana na łaskę. 🫶 Tak myślałam Cóż ketrel, Madzia nie jest najlepszą nauczycielką konfabulacji, dlatego tobie też nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1471 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Fræjerka myśli, że będę jej cokolwiek udowadniać czy tłumaczyć się. Niedoczekanie. Mam wybór i możliwości, ona jest zdana na łaskę. 🫶 Pan i władca pierścieni oraz siedmiu mórz na Pomorzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ciagle się czepia Giny, że Gina siedzi w domu, kiedy sama siedzi i żyje z renty Gienia jest gorsza i chce ukrasc jej meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie odpowiadam za twoje wmawianie że, ktoś ci czegoś zazdrości Tak, tak, widownia skomentowała rano twój brak zazdrości odpowiednio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1471 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Tak, tak, widownia skomentowała rano twój brak zazdrości odpowiednio Nie interesuje mnie widownia i ty. Kiedy idziesz do pracy suchotnico? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 11 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Piękna projekcja MNIE -W PRZECIWIEŃSTWIE DO FEMCELEK I INCELI- NIE INTERERE JAK KTOŚ SOBIE RADZI ZE SWĘDZĄCYMI GONADAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu Dumbo a kak wy jecie te ziemniaki z bigosem? Ziemniaki i obok bigos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 2 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mnie kiedyś w Krakowie stara baba wróżyła i nic się nie spełniło A co wywróżyła ci męża i podróże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Tak myślałam Cóż ketrel, Madzia nie jest najlepszą nauczycielką konfabulacji, dlatego tobie też nie wychodzi Skoro Gina jest z Gdańska to łatwo sprawdzić te Młodzieżowe Ośrodki Wychowawcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu razem sobie jem, mix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Niektórym ludziom nie można prawdy powiedzieć która się widzi po psychicznie nie dzwigno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach