Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Nawet jak weźmie ślub, to ''cyrograf'' nie oznacza własności i nie gwarantuje stałości, a napisałem tak dlatego, że zauważyłem od jakiegoś czasu, że macie się ku sobie Magi, ale jak widać jest inaczej :classic_cool:

Nie oznacza ale trudniej uciec i to odkręcić te małżeństwo 🙂 bo lubimy się więc i mamy ku sobie ale to nie oznacza że jesteśmy razem. Są jeszcze koledzy 🙂

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie oznacza ale trudniej uciec i to odkręcić te małżeństwo 🙂 bo lubimy się więc i mamy ku sobie ale to nie oznacza że jesteśmy razem. Są jeszcze koledzy 🙂

Pewnie, bo małżeństwo to jedno, a uczucia drugie 🙂 Nie napisałem, że jesteście razem nie o to mi chodziło. Wiem, dlatego rozmawiamy 🙂 

32 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Pewnie, bo małżeństwo to jedno, a uczucia drugie 🙂 Nie napisałem, że jesteście razem nie o to mi chodziło. Wiem, dlatego rozmawiamy 🙂 

No to ja nie wiem już o co ci chodziło 😄

5 minut temu, Onaaaa napisał:

No to ja nie wiem już o co ci chodziło 😄

Waśnie tym się różni facet od kobiety 😅

Ale wyjaśnienie też się znajdzie 🤭:classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Dnia 11.05.2026 o 05:42, Get Оut napisał:

Bo to jest wyczuwanie w sensie JAK ktoś mówi, a nie CO mówi. Zwykłe "ok" inaczej brzmi od kogoś kto nam dobrze życzy niż od kogoś kto ma brudne intencje.😊

Tak jest. Zrozumiałe! Wtedy nawet opierdziel z ust takiego kogoś nie razi. ;]

Dnia 11.05.2026 o 05:50, Onaaaa napisał:

Zrób gofry albo naleśniki i trochę cynamonu do tego.

Jak ktoś jest miły i nie awanturuje się o byle głupoty to już duzy plus.

Kawę z cynamonem kiedyś tam spożywałam. Ale na przykład szarotka była koniecznie bez. Kulturalna rozmowa to akurat podstawa normalnej relacji. Można się wykłócać byle zachować poziom. Głupotę da się ominąć i przejść na chłodno. 

6 godzin temu, sv7 napisał:

Tak jest. Zrozumiałe! Wtedy nawet opierdziel z ust takiego kogoś nie razi. ;]

To jest na zasadzie że w czarnym wyglądasz korzystniej niż w zielonym na przykład. Kwestia narracji. 😁

21 godzin temu, Onaaaa napisał:

Tak I pysznela jest nawet Celestynka w małych butelkach szklanych i oranżada.

Im mniejsze tym lepsze na to wychodzi 😄

Im więcej ofert w sklepie tym trudniej wybrać coś dobrego , bo robią mentlik w głowie zwłaszcza reklamy manipulacyjne. 😁

2 godziny temu, Get Оut napisał:

Im więcej ofert w sklepie tym trudniej wybrać coś dobrego , bo robią mentlik w głowie zwłaszcza reklamy manipulacyjne. 😁

Ale człowiek przyzwyczaja sie do jedzenia nawet do wody jej smaku i potem chce juz tylko to 😄

9 godzin temu, sv7 napisał:

Kawę z cynamonem kiedyś tam spożywałam. Ale na przykład szarotka była koniecznie bez. Kulturalna rozmowa to akurat podstawa normalnej relacji. Można się wykłócać byle zachować poziom. Głupotę da się ominąć i przejść na chłodno. 

Kłócić się na poziomie 🤔 ja praktycznie nigdy sie nie kłócę to ciężko mi to sobie wyobrazić. 

23 godziny temu, Spaghetti... napisał:

Waśnie tym się różni facet od kobiety 😅

Ale wyjaśnienie też się znajdzie 🤭:classic_cool:

Od tego że kobieta nie rozumie jak facet gada głupoty 🤔😄

33 minuty temu, Onaaaa napisał:

Też, ale również od tego, że ''facet nie zrozumie do końca kobiety'' nawet bądąc Adonisem 🤭:classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Dnia 12.05.2026 o 22:52, Spaghetti... napisał:

Też, ale również od tego, że ''facet nie zrozumie do końca kobiety'' nawet bądąc Adonisem 🤭:classic_cool:

A co bycie Adonisem ma do tego czy facet rozumie kobiety czy nie? Dla mnie to nie ma związku 🤔

Dnia 12.05.2026 o 22:18, Onaaaa napisał:

Kłócić się na poziomie 🤔 ja praktycznie nigdy sie nie kłócę to ciężko mi to sobie wyobrazić. 

Można się z kimś kłócić ale przy tym nadal odnosić się do niego z szacunkiem i to jest właśnie kłótnia na poziomie 😊 praktykuję takie kłótnie z moim małżonkiem 😄

1 godzinę temu, parabataii napisał:

Można się z kimś kłócić ale przy tym nadal odnosić się do niego z szacunkiem i to jest właśnie kłótnia na poziomie 😊 praktykuję takie kłótnie z moim małżonkiem 😄

Sapiens jeżeli mają do siebie szacunek, to nie będą się wyzywać nawet podczas sprzeczki, bo wcześniej czy później będzie dochodzić do odmiennych zdań. A jak idą bluzgi, to zawsze będzie to wychodzić nawet podczas zgody jak pewnie brudów z przeszłości.😁

A co bycie Adonisem ma do tego czy facet rozumie kobiety czy nie? Dla mnie to nie ma związku 🤔

Nie ma opcji aby nawet psycholog czy psychiatra zrozumiał do końca przedstawicielki płci żeńskiej homo sapiens, bo za dużo zmian jest i kobieta jutro może mieć inne odczucia niż wczoraj albo dzisiaj. 😁

• Thanks 1

Dnia 12.05.2026 o 22:16, Onaaaa napisał:

Ale człowiek przyzwyczaja sie do jedzenia nawet do wody jej smaku i potem chce juz tylko to 😄

Ogólnie do dobrego się przyzwyczaja wliczając w to nawet lepszy status społeczny. Mnie się zdarza jeść albo pić, to co nie smakuje, ale zawiera cenne pierwiastki.😁

Dnia 12.05.2026 o 22:19, Onaaaa napisał:

Kwestia czy chce, bo kluczem do zrozumienia jest "chce" i wtedy nawet wariata zrozumie. 😁W drugą stronę też jak się chce to się zrozumie. 😁

3 godziny temu, parabataii napisał:

To było pół żartem pół serio pisane nie dosłownie, bo to w końcu bóg był tylko innego kalibru 🤭:classic_cool:

Nie ma opcji aby nawet psycholog czy psychiatra zrozumiał do końca przedstawicielki płci żeńskiej homo sapiens, bo za dużo zmian jest i kobieta jutro może mieć inne odczucia niż wczoraj albo dzisiaj. 😁

Pod tym względem akurat faceci od bab w zasadzie się nie różnią. 

27 minut temu, Spaghetti... napisał:

To było pół żartem pół serio pisane nie dosłownie, bo to w końcu bóg był tylko innego kalibru 🤭:classic_cool:

Adonis nie był bogiem 😊

Adonis nie był bogiem 😊

To ten co kręcił z dwiema naraz i jedna Afrodyta, a później dzik go rozszarpał .🤔😁

Pod tym względem akurat faceci od bab w zasadzie się nie różnią. 

Nie bez powodu nawet same kwitują, że kobiety zmienne są i lepiej otaczać się prostolinijnymi , bo większe szanse są że będzie stała czyli będzie mówiła to co myśli bez kombinacji jak koń pod górę. 😁

Kwestia czy chce, bo kluczem do zrozumienia jest "chce" i wtedy nawet wariata zrozumie. 😁W drugą stronę też jak się chce to się zrozumie. 😁

Żeby chcieć musi mówić ludzkim głosem a nie każdy potrafi 😄

5 godzin temu, parabataii napisał:

Wiem i maczugę użyć czy bat i też to jest kłótnia na poziomie 😄

3 godziny temu, Get Оut napisał:

Dokładnie tak bo kobiet na palcach u jednej ręki można zliczyć te które można zrozumieć 😄 

20 minut temu, Onaaaa napisał:

Żeby chcieć musi mówić ludzkim głosem a nie każdy potrafi 😄

Jak się nie lubią, to nawet nie będą się starać zrozumieć bez względu jakim głosem mówią. 😁

19 minut temu, Onaaaa napisał:

Dokładnie tak bo kobiet na palcach u jednej ręki można zliczyć te które można zrozumieć 😄 

I te z którymi można się dogadać też znikomy promil. 😁

13 godzin temu, Get Оut napisał:

I te z którymi można się dogadać też znikomy promil. 😁

Ale wyjątki są więc nie ma tragedii 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się