Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

6 minut temu, Get Оut napisał:

Czyli podałaś już wcześniej  tytuł 😁 To jest romansidło komediowe bardziej, bo horror to to nie jest chociaż o zombie. 😁

No właśnie wzięłam się za to z nudów i byłam bardzo miłe zaskoczona bo ten film jest dość zabawny i takie oblicze zombie bardzo mi się spodobało 😄

5 minut temu, Get Оut napisał:

W dzień trzeba ogród ogarnąć i trawę skosić, a jeszcze zakupy ogarnąć i trochę potrenować żeby nie zdziadzieć. 😁

No to napięty grafik i nie ma w nim czasu na sen 😁

7 minut temu, Get Оut napisał:

W dzień trzeba ogród ogarnąć i trawę skosić, a jeszcze zakupy ogarnąć i trochę potrenować żeby nie zdziadzieć. 😁

Ale jutro wolne i dziś można dłużej posiedzieć bo i drzemkę można jutro zrobić 🙂

13 minut temu, parabataii napisał:

Posiedzisz  w nocy a wyśpisz się w dzień 😄

Czasem tak robię 😄

1 godzinę temu, parabataii napisał:

Są rzeczy które Cię śmieszą więc poczucie humoru masz, tylko może nieco specyficzne 😊 ale i tak jest tu kilka osób które Cię lubią 😊

Więcej jak kilka 😉

• Like 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Więcej jak kilka 😉

Osobiście wiem o kilku ale nie znam całej tutejszej gawiedzi 😄

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Czasem tak robię 😄

Mi kota na takie rzeczy nie pozwoli 😄

1 godzinę temu, Get Оut napisał:

Na spacer też weźmiemy psa , bo lubisz po nocy łazić, a pies będzie odstraszał amatorów zaczepek, bo bezpieczeństwo ponad wszystko. 😊

Lubię I najlepiej na taką górę i tam przenocować. Fajne tam widoki i ognisko można zapalić a biały będzie odstraszał wilki 😄

1 minutę temu, parabataii napisał:

Mi kota na takie rzeczy nie pozwoli 😄

Najspokojniej mam po 15.00 i cisza taka to się położę i często z godzinkę pośpie. Mi tylko czasem telefon nie pozwala 😄

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Najspokojniej mam po 15.00 i cisza taka to się położę i często z godzinkę pośpie. Mi tylko czasem telefon nie pozwala 😄

To ja z telefonem sobie radzę, wyciszam go. Czasem na cały weekend nawet 😊

1 godzinę temu, parabataii napisał:

My jesteśmy trochę wcześniej, bo Magi i Makaron to nocami tu urzędują 😄 stworzenia nocy, jak wampiry 😄

W piątki jestem wcześniej jeśli z nikim nigdzie nie jestem umówiona bo zazwyczaj pełno adoratorów i muszę uciekać 😂

6 minut temu, Onaaaa napisał:

W piątki jestem wcześniej jeśli z nikim nigdzie nie jestem umówiona bo zazwyczaj pełno adoratorów i muszę uciekać 😂

Uciec ale dokąd 😄 tam adoratorzy, tu adoratorzy...nie ma gdzie się schować 😄 ach... jak ciężkie jest życie atrakcyjnej kobiety 🤭

• Haha 1

25 minut temu, Onaaaa napisał:

Lubię I najlepiej na taką górę i tam przenocować. Fajne tam widoki i ognisko można zapalić a biały będzie odstraszał wilki 😄

On jest najbardziej kulturalny i ta rasa jest genialna jeżeli chodzi o obronne psy. Pierwotnie Alabai był do polowań na niedźwiedzie, a na wilki kaukaskie owczarki. 

Trzeba to logistycznie ogarnąć jeżeli mamy razem nocować, bo w nocy jeszcze zimno jest . 🤔😁

2 minuty temu, parabataii napisał:

Uciec ale dokąd 😄 tam adoratorzy, tu adoratorzy...nie ma gdzie się schować 😄 ach... jak ciężkie jest życie atrakcyjnej kobiety 🤭

Wybredną jest i przebiera jak w ulęgałkach, a ci biedacy wszyscy obejdą się smakiem. 😁

42 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale jutro wolne i dziś można dłużej posiedzieć bo i drzemkę można jutro zrobić 🙂

Albo już zacząć nowy dzień , bo w Japonii już poranek się robi. 😁 

Niby zaplanowane  mam co robić na weekendzie, ale spontanicznie może się cuś wydarzyć. 🤔

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Get Оut napisał:

Wybredną jest i przebiera jak w ulęgałkach, a ci biedacy wszyscy obejdą się smakiem. 😁

No ba, przecież tylko Ty możesz umawiać się z Magi nikt inny dlatego psy masz zawsze przy sobie 🤭:classic_cool:

Nie wiem jak Ty ja lubię owczarki niemieckie 😁

Edytowano przez Spaghetti...

13 minut temu, parabataii napisał:

Widzę że ty mnie rozumiesz 😄

• Haha 1

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

No ba, przecież tylko Ty możesz umawiać się z Magi nikt inny dlatego psy masz zawsze przy sobie 🤭:classic_cool:

Nie wiem jak Ty ja lubię owczarki niemieckie 😁

Nie nie lubię niemieckich, bo są za bardzo ułożone i nie mają szans z wilkiem i niedźwiedziem . 😁Poza tym rosyjskie owczarki są bardziej lojalne , bo uznają tylko jednego właściciela tego który im jeść daje, a resztę domowników tolerują tylko. 

56 minut temu, parabataii napisał:

No właśnie wzięłam się za to z nudów i byłam bardzo miłe zaskoczona bo ten film jest dość zabawny i takie oblicze zombie bardzo mi się spodobało 😄

Często oglądam filmy które już widziałem i jakoś nie nudzą, bo umieli robić filmy. 

Czarne komedie też lubię , a o zombie był taki o naziolach "Eksperyment SS" 

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Nie nie lubię niemieckich, bo są za bardzo ułożone i nie mają szans z wilkiem i niedźwiedziem . 😁Poza tym rosyjskie owczarki są bardziej lojalne , bo uznają tylko jednego właściciela tego który im jeść daje, a resztę domowników tolerują tylko. 

Kuźwa, to gdzie Ty tą Magi chcesz zabrać, skoro Ona psów się boi a co dopiero wilków czy niedżwiedzi 🤭 Ty masz ją bronić, a nie psami innych szczuć :classic_cool: Poza tym nie lubię rosyskich, bo nie lubię być panem i władcą zwierząt, wolę jak pies tego typu o którym piszemy po prostu mnie polubi i będzie spokojny, ale też zaatakuje kiedy powinien, bo od tego jest szkolenie 😁

7 minut temu, Spaghetti... napisał:

Kuźwa, to gdzie Ty tą Magi chcesz zabrać, skoro Ona psów się boi a co dopiero wilków czy niedżwiedzi 🤭 Ty masz ją bronić, a nie psami innych szczuć :classic_cool: Poza tym nie lubię rosyskich, bo nie lubię być panem i władcą zwierząt, wolę jak pies tego typu o którym piszemy po prostu mnie polubi i będzie spokojny, ale też zaatakuje kiedy powinien, bo od tego jest szkolenie 😁

Spokojnie , bo to że pewne rasy są na wilki i niedźwiedzie , to jeszcze nie oznacza że będą walczyć. A co cię to obchodzi gdzie kto i z kim i nigdzie nie pytałem cię co ty wolisz, bo mnie to nie interesuje. 😁

33 minuty temu, Get Оut napisał:

No tak, bo ona już tylko na Ciebie patrzy 😄

26 minut temu, Onaaaa napisał:

Widzę że ty mnie rozumiesz 😄

Tam w realu mam strażnika to przed adoratorami nie muszę uciekać 😄

Napisano (edytowany)
9 minut temu, Get Оut napisał:

Spokojnie , bo to że pewne rasy są na wilki i niedźwiedzie , to jeszcze nie oznacza że będą walczyć. A co cię to obchodzi gdzie kto i z kim i nigdzie nie pytałem cię co ty wolisz, bo mnie to nie interesuje. 😁

Wiem, a psa wilka miał mój dziadek i wuja w rodzinnym mieście jeszcze za dzieciaka, więc wiem jakie to są psy wychowałem się z nimi. Spokojnie wyluzuj, ja uważam, że facet powinien bronić kobietę przed potencjalnym napastnikiem by czuła się bezpieczna, a pies może być byle nie tylko nim się posługiwać w ten sposób :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

29 minut temu, Get Оut napisał:

A mi najbardziej podobają się wilczaki czechoslowackie, piękne bestyjki są 😊

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

ja uważam, że facet powinien bronić kobietę przed potencjalnym napastnikiem by czuła się bezpieczna, a pies może być byle nie tylko nim się posługiwać w ten sposób :classic_cool:

A czy ja gdzieś pisałem że nie powinien bronić no właśnie , a pies jest od tego żeby rąk sobie nie brudzić. 😁

11 minut temu, parabataii napisał:

No tak, bo ona już tylko na Ciebie patrzy 😄

No to wtedy trzeba uznać, że nikt nie jest niezastąpiony. 😁

3 minuty temu, parabataii napisał:

A mi najbardziej podobają się wilczaki czechoslowackie, piękne bestyjki są 😊

Widziałem na żywo i specyficzne są coś jak hybryda, bo ma coś z wilka.

2 minuty temu, Get Оut napisał:

A czy ja gdzieś pisałem że nie powinien bronić no właśnie , a pies jest od tego żeby rąk sobie nie brudzić. 😁

No spoko skoro tak wolisz, ja tam wolę przyfasolić delikwentowi jeśli trzeba jak mi kobietkę szarpie, bo jak tylko gada z nią, to można inaczej to załatwić 😁:classic_cool:

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Widziałem na żywo i specyficzne są coś jak hybryda, bo ma coś z wilka.

Bo to wygląda jak wilk ale są świetne. Z dwoma miałam do czynienia. Tylko tego psa trzeba ułożyć bo jednak dzikawe i niebezpieczne mogą być, ale są boskie 😍

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się