Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
+RC+

Kokodżambo

Polecane posty

Zgody i kosy na forum... Zamieniam się w słuch 😎 

Edytowano przez +RC+

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Przecież ledwo ojciec daję radę opłacać wszystko, a i tak żyjecie w biedzie, to nie trzeba było iść? 😄W zimię jak to wygląda? Bajerowac to możesz publikę, a nie mnie

Dla jednych biedą jest to, dla innych tamto. znajdą się ludzie na forum którzy powiedzą że Ty miesiąc temu byłeś w biedzie, albo i teraz jesteś. Ojciec sam nie pracuje. 

17 minut temu, big bu napisał:

Bawi mnie podeksytowanie losem Iskry. To nie Leżak czy pravik, który boi się swojego cienia. Pewnie gdyby musiała iść do roboty to by poszła. Tez mi wielkie co.

A o jej zdrowiu co wiesz? Ale jakby musiała iść, to by poszła pier..nie o Szopenie

Nigdy nie zrozumiem jak można się zadłużać na leczenie poważnych chorób psów. W imię czego? Takie psy się usypia i tyle. To nie człowiek, żeby mu przedłużać życie o np. 3 miesiące. Prędzej czy później trzeba będzie się pogodzić ze śmiercią pupila.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Dla jednych biedą jest to, dla innych tamto. znajdą się ludzie na forum którzy powiedzą że Ty miesiąc temu byłeś w biedzie, albo i teraz jesteś. Ojciec sam nie pracuje. 

Sorry, ale postanowiłem, że też będę prostował informacje z naszego czatu tak jak ty😄

Przed chwilą, Mgła napisał:

Nie żyje niestety. Operacja dobrze się skończyła ale w niedługim .czasie okazało się że są przerzuty. Ale do ostatniej chwili próbowaliśmy jeszcze chociaż przedłużyć mu życie w komforcie. Owczarek. A weterynarze sobie liczą jak za człowieka, masakra. 

Rip [*]. No to prawda, że to kupę kapuchy pochłania. Czytałem, że wielu wetów to naciągacze, niestety. 

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

Przede wszystkim jest na to za stara.

A do spadku jest chyba brat jeszcze? Gospodarstw za bardzo się nie dzieli tylko przekazuje w całości.

Nawet in vitro jest finansowane do 43 czy tam 45 roku życia u kobiet w polszy, więc nie jest za stara. W sumie niektóre naturalnie zachodzą i później. Moralna ocena tego to już inna kwestia.

Nigdy nie zrozumiem jak można się zadłużać na leczenie poważnych chorób psów. W imię czego? Takie psy się usypia i tyle. To nie człowiek, żeby mu przedłużać życie o np. 3 miesiące. Prędzej czy później trzeba będzie się pogodzić ze śmiercią pupila.

Jesteś bezduszna. Są przypadki, gdzie trzeba dużo zapłacić, a zwierzak przestanie cierpieć i może pożyć kilka lat jeszcze. Niestety usługi weterynaryjne nie są na NFZ.

• Like 1
  • Thanks 1

Przed chwilą, big bu napisał:

Nawet in vitro jest finansowane do 43 czy tam 45 roku życia u kobiet w polszy, więc nie jest za stara. W sumie niektóre naturalnie zachodzą i później. Moralna ocena tego to już inna kwestia.

Pieniądze na in vitro już się skończyły. A polsza to jest u ruskich, zachowuj się godnie.

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Sorry, ale postanowiłem, że też będę prostował informacje z naszego czatu tak jak ty😄

Nie widzę żadnego problemu, ale przedstawiasz to w takim świetle jak byśmy nie mieli co jeść, co jest zwyczajnie śmieszne. A najbardziej żenujące jest to, że pisze to osoba, która lata temu zarówno jak był dzieckiem, jak i później w dorosłości przeżyła biede której ja nie zaznałam. Wszystko przez to że nie chcę z Tobą kontaktu, a Lex jest.

1 minutę temu, Brine napisał:

Jesteś bezduszna. Są przypadki, gdzie trzeba dużo zapłacić, a zwierzak przestanie cierpieć i może pożyć kilka lat jeszcze. Niestety usługi weterynaryjne nie są na NFZ.

Jestem racjonalna i uznaję porządek świata zamiast go wywracać. 

5 minut temu, Mgła napisał:

Chcesz wyciąg z konta?😄

2 minuty temu, big bu napisał:

Rip [*]. No to prawda, że to kupę kapuchy pochłania. Czytałem, że wielu wetów to naciągacze, niestety. 

Ciągnie się teraz za nami ta pożyczka cały czas, akurat gdy czasy trudniejsze.

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Chcesz wyciąg z konta?😄

Leżak jesteś? Musisz być napity. Opowiedz jak przymierałeś głodem parę lat temu i to mając pod nosem Niemca. Nie wiem jak można w takiej sytuacji się tak pogrążyć finansowo, hazardziście bym się nie dziwiła, ale Ty?

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

A jak wam krowy wszystkie padną to co? Taki porządek świata? No tak, Misiaczek nowe kupi. 

• Haha 1

6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Bratu pożyczałem kiedyś kasę na jakieś uzupełnienie kości dla psa, bo zaczepiła łapką o te żeberko od włazu ściekowego i tak pociągnęła, że kość się mocno ukruszyła i bez tego by kulała resztę psiego żywota... Ale byłem wtedy pieniężny to poratowałem 😉 

Są różne schorzenia. Niektóre nieuleczalne i też jestem za uśpieniem wtedy. Ale często można pomoc. Ludzie ze wsi ogólnie maja inne podejście do zwierząt zauważyłam. Dla nich wychowywanie się z nimi jest takie powszednie ze jakoś nie robi wrażenia pies czy kot siła rzeczy.

1 minutę temu, Mgła napisał:

Nie widzę żadnego problemu, ale przedstawiasz to w takim świetle jak byśmy nie mieli co jeść, co jest zwyczajnie śmieszne. A najbardziej żenujące jest to, że pisze to osoba, która lata temu zarówno jak był dzieckiem, jak i później w dorosłości przeżyła biede której ja nie zaznałam. Wszystko przez to że nie chcę z Tobą kontaktu, a Lex jest.

Straciłaś w moich oczach po twoich kłamstwach i przez to na jaką osobę się kreowalas. Przecież to ja ciebie musiałem zablokować, bo nie mogłaś znieść, że spadłas za ele. To jak to w zimę wygląda, w jakim stanie jest dom, w jakim stanie ty jesteś hm?

10 minut temu, Mgła napisał:

Jak to ojciec nie pracuje? Jak się chwalił, że jego ojciec jest sędzią 😄😅 

7 minut temu, big bu napisał:

To już są kaprysy pań przed menopauza a nie myśl o dobru dziecka. Takie są fakty.

5 minut temu, Mgła napisał:

Ale to ty plakalas, bo Ela ważniejsza 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Jak to ojciec nie pracuje? Jak się chwalił, że jego ojciec jest sędzią 😄😅 

O swoim mówi Madziu. Mój ojciec leży jajami do góry i ciągnie emeryturę 😉

2 minuty temu, Brine napisał:

A jak wam krowy wszystkie padną to co? Taki porządek świata? No tak, Misiaczek nowe kupi. 

Jak ci same padną, bo leki nie pomogły, albo trzeba ubić z powodu np.złamania, to są to rzeczy, które się zdarzają. Gorzej jak ci każą wybić całe stado, bo pierdyliard km dalej jest epidemia.

12 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

jak czytam takch ludzi jak ty to uwazam ze nie powinno sie ich leczyc z moich podtkow ani ich dziec bo taniej uspic. 

co cie obchodzi na co ktos wydaje swoje pieniadze ?

Edytowano przez libedovvski

Jak zwierzak pozyje jeszcze kilka lat to lepiej wybulic do zwierzaka to jest milosc szczera i jedyna prawdziwa huh

• Like 1
  • Thanks 1

4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Chcesz wyciąg z konta?😄

Ale Ty sam w jakieś totalnej biedzie (żeby nie powiedzieć inaczej) się chowałeś i to bez łazienki nawet... Więc nie wiem, czemu innym wytykasz sytuacje materialną? Teraz czytam, że rodziców utrzymywałeś przez 10 lat. Czyżby ojciec też alkoholik, albo i matka, że nawet emerytur nie mają? No bo po kimś chyba odziedziczyłeś taki ciąg do picia...

• Thanks 1

Przed chwilą, libedovvski napisał:

jak czytam takch ludzi jak ty to uwazam ze nie powinno sie ich leczyc z moich podtkow ani ich dziec bo taniej uspic. 

Nie histeryzuj. 

• Haha 1

4 minuty temu, Mgła napisał:

Leżak jesteś? Musisz być napity. Opowiedz jak przymierałeś głodem parę lat temu i to mając pod nosem Niemca. Nie wiem jak można w takiej sytuacji się tak pogrążyć finansowo, hazardziście bym się nie dziwiła, ale Ty?

Co mam opowiadać, przecież wrzucałem pustą lodówkę w tamtym okresie, ale teraz 100 kg wagi, więc na głodującego nie wyglądam 😄

3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał:

To już są kaprysy pań przed menopauza a nie myśl o dobru dziecka. Takie są fakty.

Akurat mam podobne zdanie na ten temat.

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

O swoim mówi Madziu. Mój ojciec leży jajami do góry i ciągnie emeryturę 😉

Sędzia na emeryturze spłacający synowi długi komornicze? 

9 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

no wiec kazdy powinien placic za swoje leczenie rolnik tez a zona rolnika albo maz niech za nia placi skladke zdrowotna albo tez niech umiera taki porzadek swiata nie masz ubezpieczenie umierasz. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się