karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, big bu napisał: Ale Ty sam w jakieś totalnej biedzie (żeby nie powiedzieć inaczej) się chowałeś i to bez łazienki nawet... Więc nie wiem, czemu innym wytykasz sytuacje materialną? Teraz czytam, że rodziców utrzymywałeś przez 10 lat. Czyżby ojciec też alkoholik, albo i matka, że nawet emerytur nie mają? No bo po kimś chyba odziedziczyłeś taki ciąg do picia... Dobra, zamknij mordę, bo ty jakiś tępy jesteś i nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego jak 10 letniemu dziecku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu Praca dla chlopa stoi otworem zwłaszcza fizyczna wiec jeśli któryś się od niej miga to jest leserem i to też są fakty. Ciekawe co taki bicu robi i gdzie pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Straciłaś w moich oczach po twoich kłamstwach i przez to na jaką osobę się kreowalas. Przecież to ja ciebie musiałem zablokować, bo nie mogłaś znieść, że spadłas za ele. To jak to w zimę wygląda, w jakim stanie jest dom, w jakim stanie ty jesteś hm? Nie kreowałam się na nic. Zachowywałam się zawsze w zgodzie z tym co czułam na dany moment, jak się czułam. Pozwoliłeś żeby w tym kontakcie się namieszało, bo Ci brakło atencji, to i ja zaczęłam się inaczej czuć. Życie to nie bajka i ludzie nie są aniołami. Ty tez nie byłeś w tym kontakcie, rollercoaster robiłeś jeszcze zanim Ela się pojawiła. A teraz blokowałeś i odblokowywałeś i tak w koło Macieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: jak czytam takch ludzi jak ty to uwazam ze nie powinno sie ich leczyc z moich podtkow ani ich dziec bo taniej uspic. co cie obchodzi na co ktos wydaje swoje pieniadze ? Jak jest milionerem to może nawet leczyć psy z całego województwa. A jak popada w długi to jest po prostu głupi. Moim zdaniem nie powinno się leczyć ludzi, którzy zrównują życie i zdrowie zwierzęcia z ludzkim. Należy patologię tępić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Sędzia na emeryturze spłacający synowi długi komornicze? Jeszcze coś tam mam na koncie. Ojciec nic nie będzie za mnie spłacał, tylko Ela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu Ale niektórzy są ae i do fizycznej nie pójdą bo albo kaleki albo raczki pianisty. 30 tysięcy zwrotu otrzymał mój znajomy a ma 0 wykształcenie więc można xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Dobra, zamknij mordę, bo ty jakiś tępy jesteś i nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego jak 10 letniemu dziecku Po co jej wytykasz sytuację materialną, skoro u Ciebie jest jeszcze gorzej? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dobra, zamknij mordę, bo ty jakiś tępy jesteś i nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego jak 10 letniemu dziecku Ale co się tak denerwujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co mam opowiadać, przecież wrzucałem pustą lodówkę w tamtym okresie, ale teraz 100 kg wagi, więc na głodującego nie wyglądam Dobrze wiesz że mówię o jeszcze wcześniejszym okresie, sprzed kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Ludzie ze wsi ogólnie maja inne podejście do zwierząt zauważyłam. po prostu sa bardziej bezduszni i tyle. dla nich zwwierze to cos co mozna zjesc a pies to szczekajacy alarm i tyle. im wieksza bieda i zascianek tym wieksze przekonanie ze zwierze to ma sluzyc panu a jak juz nie moze to trzeba je zjesc albo wrzucic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Jak jest milionerem to może nawet leczyć psy z całego województwa. A jak popada w długi to jest po prostu głupi. Moim zdaniem nie powinno się leczyć ludzi, którzy zrównują życie i zdrowie zwierzęcia z ludzkim. Należy patologię tępić. Bo ludzie nie biorą pod uwagę że zwierze kosztuje i biorą bezmyślnie a potem zbiórki organizuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jeszcze coś tam mam na koncie. Ojciec nic nie będzie za mnie spłacał, tylko Ela Teraz już wiem skąd ten ból, że ktoś więcej od ciebie zarabia i nie chleje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedovvski napisał: po prostu sa bardziej bezduszni i tyle. dla nich zwwierze to cos co mozna zjesc a pies to szczekajacy alarm i tyle. im wieksza bieda i zascianek tym wieksze przekonanie ze zwierze to ma sluzyc panu a jak juz nie moze to trzeba je zjesc albo wrzucic Nie po prostu nikt się aż tak nie srå jak miastowi z pupilami i to też jest normalny krajobraz na wsi więc nie dramatyzuj jak panienka z czilala w torbie hermesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, big bu napisał: Po co jej wytykasz sytuację materialną, skoro u Ciebie jest jeszcze gorzej? Jeśli chodzi o kasę, to gorzej pewnie nie jest, ale ogólnie licząc majątek, to nie ma więcej. Ale to bez znaczenia, miał w swoim życiu biedę jakiej ja nie zaznałam, a się z innych naśmiewa. Edytowano 3 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: no wiec kazdy powinien placic za swoje leczenie rolnik tez a zona rolnika albo maz niech za nia placi skladke zdrowotna albo tez niech umiera taki porzadek swiata nie masz ubezpieczenie umierasz. Mąż płaci za siebie i za żonę osobno. Przestaw sranie niżej, bo się pobrudzisz. Drugi filantrop kafeterii po salowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dobrze wiesz że mówię o jeszcze wcześniejszym okresie, sprzed kafeterii. To w końcu czyj ojciec nie pracuje, bo poprzednia strona zablokowana i nie jestem w temacie Twój ojciec ma chyba z 70 lat, tego zaszczanego to pewnie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To w końcu czyj ojciec nie pracuje, bo poprzednia strona zablokowana i nie jestem w temacie Twój ojciec ma chyba z 70 lat, tego zaszczanego to pewnie też. Nie ma tyle. Jego ojciec nie pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie kreowałam się na nic. Zachowywałam się zawsze w zgodzie z tym co czułam na dany moment, jak się czułam. Pozwoliłeś żeby w tym kontakcie się namieszało, bo Ci brakło atencji, to i ja zaczęłam się inaczej czuć. Życie to nie bajka i ludzie nie są aniołami. Ty tez nie byłeś w tym kontakcie, rollercoaster robiłeś jeszcze zanim Ela się pojawiła. A teraz blokowałeś i odblokowywałeś i tak w koło Macieja. I już tego błędu nie popełnię. Tak jak ty odchodziłas z tego forum po każdej imbie mam tylko nadzieję, że nie będziesz tutaj codziennie przylazic, bo skończyły ci się możliwości kontaktu na priv ze mną? Tylko przez YT nie próbuj, bo widziałem już dwie desperackie próby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sędzia na emeryturze spłacający synowi długi komornicze? sedziowie nie maja emerytury juz samo to stwierdzenie wskazuje ze zadnym sedzia nie jest i jakby byl to raczej nie robilby dzieci w domu bez lazienki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale co się tak denerwujesz? Bo to ... jakiś, co on pisze w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 26 Napisano 3 godziny temu Iskra przynajmniej ściska pasa za pożyczkę za leczenie psa, a nie długi za chlanie czy komornika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Praca dla chlopa stoi otworem zwłaszcza fizyczna wiec jeśli któryś się od niej miga to jest leserem i to też są fakty. Ciekawe co taki bicu robi i gdzie pracuje. dla baby tez skoro chlop moze na budowie to baba moze sprzatac i takich ofert jest pelno albo do tyrki ww sklepach spozywczych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Mąż płaci za siebie i za żonę osobno. Przestaw sranie niżej, bo się pobrudzisz. Drugi filantrop kafeterii po salowej. Co cię obchodzi na co Rym Cym dał bratu pieniądze i że brat ratował psa? Też bym mu dała i ratowała psa. Odwracając sytuację, to 800+ podatników powinno być dla dwóch pracujących rodziców. A jak jest u was? Dzieci masz duże, może czas iść do pracy, a nie warować na trzech forach obrabiają ludziom dópy. Żałosne w uj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: I już tego błędu nie popełnię. Tak jak ty odchodziłas z tego forum po każdej imbie mam tylko nadzieję, że nie będziesz tutaj codziennie przylazic, bo skończyły ci się możliwości kontaktu na priv ze mną? Tylko przez YT nie próbuj, bo widziałem już dwie desperackie próby Jakie desperackie próby na YouTubie? Na YouTubie przecież nie da się z nikim kontaktować, tylko filmy się ogląda znajomego. Nie mam zamiaru tutaj wchodzić bo ani mnie to forum nie ciągnie, tylko nudzi, ani też z Tobą nie mam zamiaru rozmawiać, to Ty się odezwiesz i to jest tylko kwestia czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nie ma tyle. Jego ojciec nie pracuje. Czyli nie jest sędzią jak tu pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 3 godziny temu Z jednej strony rozumiem empatię do zwierząt, sam ją mam, z resztą ja jak typowy miastowy to mam lekkiego zajoba na punkcie kotków i piesków, ale ludzie ze wsi mają też pewny praktyczny umiar, bo z drugiej strony też nie można doprowadzić do tego co w USA widziałem... Pani idzie z pieskiem rasy shih tzu w wózku spacerowym... W skrócie empatia tak, ale zwierz ma być zwierzem a nie dzidziusiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big bu napisał: Iskra przynajmniej ściska pasa za pożyczkę za leczenie psa, a nie długi za chlanie czy komornika. Liczysz na cycofony? A gdzie koralgol z tekstem lizacz bo tu ewidentnie zachodzi ta czynność. Pewnie cisnie hantle uszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie ma tyle. Jego ojciec nie pracuje. Bo ma emeryturę. Wiesz co to? Coś nieosiągalnego dla Ciebie, także szukaj jelenia dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czyli nie jest sędzią jak tu pisał Przecież to była beka ja jebje. Ciężko kapujesz jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Jak jest milionerem to może nawet leczyć psy z całego województwa. A jak popada w długi to jest po prostu głupi. Moim zdaniem nie powinno się leczyć ludzi, którzy zrównują życie i zdrowie zwierzęcia z ludzkim. Należy patologię tępić. ale przeciez dla kogos wazniejszy jego pies niz cudze dziecko ja wole wydac na swojego kota kase niz na cudze dziecko. no jak ktos nie ma kasy na leczenie to co ma zrobic. juz lepsze dlugi na leczenie psa niz po to zeby sobie telefon kpic czy co tam ludzie zykle na kredyt kupuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach