Brine 31 Napisano 5 godzin temu I pomidory !! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 0 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Brine napisał: I pomidory !! Aleś ty brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1667 Napisano 1 godzinę temu A ja poproszę kawę, kawałek pizzy, bo mam ochotę i święty spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oskarek 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja poproszę kawę, kawałek pizzy, bo mam ochotę i święty spokój Ja ci mogę dać peruke i jabola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1667 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Brine napisał: I pomidory !! Pomidory mam w lodówce, więc mogę Ci podesłać do paczkomatu. Co tam jeszcze chcesz? Płaskie mleczko na osłodę, patyczki zapachowe o zapachu cynamonu, herbatę owocową? Balsam do ciała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1667 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Oskarek napisał: Ja ci mogę dać peruke i jabola Nałóż sobie i napij się biedaku od siorbania Kotarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 31 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pomidory mam w lodówce, więc mogę Ci podesłać do paczkomatu. Co tam jeszcze chcesz? Płaskie mleczko na osłodę, patyczki zapachowe o zapachu cynamonu, herbatę owocową? Balsam do ciała? Biorę wszystko w ciemno Kochana. 🩵🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 1 godzinę temu A ze mnie się śmiejecie, że okazjonalnie przyjmę blika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1667 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Toya napisał: A ze mnie się śmiejecie, że okazjonalnie przyjmę blika Bo ty jesteś facet i to ty powinieneś pomagać kobiece, a nie na odwrót. Miej godność i słończ się bardziej poniżać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 41 minut temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bo ty jesteś facet i to ty powinieneś pomagać kobiece, a nie na odwrót. Miej godność i słończ się bardziej poniżać Czyli bezdomnemu facetowi byś nie pomogła? Jak pomagasz komuś w potrzebie, to płeć się nie liczy. Te wasze zasady, to o kant dopy rozbić. Zazdrościcie mi stałego źródła dochodu i tyle. Nie pozdrawiam. Ave Ela blik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 32 minuty temu 8 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czyli bezdomnemu facetowi byś nie pomogła? Jak pomagasz komuś w potrzebie, to płeć się nie liczy. Te wasze zasady, to o kant dopy rozbić. Zazdrościcie mi stałego źródła dochodu i tyle. Nie pozdrawiam. Ave Ela blik Obawiam się że jak się tata dowie to mi założy blokadę rodzicielską na tel i będzie po blikach. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oskarek 1 Napisano 29 minut temu (edytowany) 13 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czyli bezdomnemu facetowi byś nie pomogła? Jak pomagasz komuś w potrzebie, to płeć się nie liczy. Te wasze zasady, to o kant dopy rozbić. Zazdrościcie mi stałego źródła dochodu i tyle. Nie pozdrawiam. Ave Ela blik Ta kurrrwa cyganska ci wysyła bliki a Nimfie nie pożyczyła kasy i jeszcze za Alfonsa robiła ale bym ja napierrdalal za to Edytowano 28 minut temu przez Oskarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 19 minut temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Obawiam się że jak się tata dowie to mi założy blokadę rodzicielską na tel i będzie po blikach. ;/ Żebym na co innego ci blokady nie założył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 10 minut temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Płaskie mleczko na osłodę Hahahah, widać co tu ciągle wypisujesz, już ci słownik podpowiada. Płaskie mleczko, leżę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 10 minut temu 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Żebym na co innego ci blokady nie założył Pewnie jeszcze na internet i aplikacje, yt itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 53 Napisano 9 minut temu Jest projekt można wnioskować o komputer z 16szt rtx6000 i 3tb ramu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oskarek 1 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Jest projekt można wnioskować o komputer z 16szt rtx6000 i 3tb ramu huh jakie wymagania Trzeba mieć upośledzenie i biede jak ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Pewnie jeszcze na internet i aplikacje, yt itd Myślałem o ustach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 42 Napisano 3 minuty temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Bo ty jesteś facet i to ty powinieneś pomagać kobiece, a nie na odwrót. Miej godność i słończ się bardziej poniżać Ale to się tyczy tylko ładnych kobiet a nie starych i łysych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach