Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Brine

Pastelowy świat

Polecane posty

Najprościej jak brakuje komuś argumentu, to nazwać go szambiarą i wyklikać temat 😄 

4 minuty temu, salix napisał:

Co tam znowu nasmarowałaś i usunęłaś, zanim zdążyłam przeczytać szmbiaro która trzęsie portkami przed strażą miejską, żeby jej mandatu nie wlepili za wylewanie gówien do lasu? 😂

Ty usunęłaś temat, w którym cię wyśmiałam. A ty gdzie ścieki wylewasz? Masz umowę, mieszkasz w bloku, czy ptaki po tobie hrabino z protekcjonalnym stylem wynoszą? A może masz od tego służbę bez doktoratu? 🤣😜 Nudzisz. 

Jak brakuje ci argumentów, bo się nie znasz, to chociaż nie wyzywaj od szambiar i wsiadaj na pakę. Ten z tira na pewno zna przepisy o ruchu drogowym i mandatach 😄🤦😄 

I podlecz obsesję na moim punkcie na tych udawanych wczasach 😜 

Edytowano przez 250GodzinTak

I gdzie jesteś dumbo teraz jak salix wyzywa pierwsza mimo że magda ani jednego epitetu w jej stronę nie użyła? Czyli ksiezniczki moga jak rozumiem 

Przed chwilą, Koralgor napisał:

I gdzie jesteś dumbo teraz jak salix wyzywa pierwsza mimo że magda ani jednego epitetu w jej stronę nie użyła? Czyli ksiezniczki moga jak rozumiem 

Najlepiej kogoś nazwać szambiarą, gdzie zostaje odkryte, że nie zna się na przepisach o wypisywaniu mandatów z eko patrolu straży miejskiej 😄 I ptaszki po niej sprzątają, bo hrabinie z doktoratem nie wypada 😄 

Jem sobie skrzydełka z kurczaka - tak. 🙂

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Najlepiej kogoś nazwać szambiarą, gdzie zostaje odkryte, że nie zna się na przepisach o wypisywaniu mandatów z eko patrolu straży miejskiej 😄 I ptaszki po niej sprzątają, bo hrabinie z doktoratem nie wypada 😄 

Obrzydzilo mnie to co ona tutaj wypisuje. Autentycznie obrzydliwe. Do tego te "epitety" w postaci wieśniaka, odmieniane na każdy sposób. Obrzydliwa osoba.

1 minutę temu, salix napisał:

Nie znasz się na przepisach, bo wszystko ogarniają za ciebie osoby, z którymi mieszkasz. Nie masz nawet męża, samochodem też nie jeździsz, więc daremny trud włożony w moje wypowiedzi, które wyklikałaś.. Dokształć się i wsiadaj na pakę 😆😆 

3 minuty temu, Choroszcza jukon welcome napisał:

Łysa wlasnie sie wyjeebało ze wylewasz scieki do lasu tego nic nie przebije 🤣🤣🤣 Milosniczka lasu z doopa na ambonie koorwa 🤣🤣🤣

A potem chodzi po tym lesie bez gacie jprdl

Przed chwilą, Choroszcza jukon welcome napisał:

A taka kooorwa ekolologiczka i miłośniczka przyrody była, wiecznie w lasach a tu zonk 🤣🤣🤣

Dobra zamknij sie bo to juz nawet nie jest smieszne. Salix sobie to wymyslila, jak zwykle z reszta. Teraz bedziesz jak pelikan powtarzal wymysl salix

5 minut temu, Choroszcza jukon welcome napisał:

Koorwa serio?! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Poszło o parkowanie na nieoznakowanym terenie prywatnym i to, czy straż miejska ma prawo tam w ogóle interweniować i zakładać blokady, a leśny szkodnik, zamiast odnieść się do tematu zaczął majaczyć o tirach i wypalił, że straż miejska nakłada mandaty za... wylewanie szamba do lasu i palenie tujami w piecu! 😂

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Jem sobie skrzydełka z kurczaka - tak. 🙂

A ja robię pierś duszoną, warzywa na patelni i makaron, bo znowu pada i nigdzie już się nie wybieram ☂️🍀 

Dziś będę tylko jeść i leżeć do góry tyłkiem.😆 

1 minutę temu, Choroszcza jukon welcome napisał:

Też wylewasz swoją kakę do lasu? 🤣🤣🤣

Naprawde prymitywne macie te zagrywki. Teraz przez miesiac bedziesz powtarzac nieprawde?

Przed chwilą, salix napisał:

Poszło o parkowanie na nieoznakowanym terenie prywatnym i to, czy straż miejska ma prawo tam w ogóle interweniować i zakładać blokady, a leśny szkodnik, zamiast odnieść się do tematu zaczął majaczyć o tirach i wypalił, że straż miejska nakłada mandaty za... wylewanie szamba do lasu i palenie tujami w piecu! 😂

Nie jeździsz samochodem, a ja nawiązałam hipokrytko z protekcjonalnym tonem, gdzie straż może wypisać mandat i założyć blokadę. Nie jeździsz, więc nie musiałaś wyzywać i wyklikać.. 😜 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A ja robię pierś duszoną, warzywa na patelni i makaron, bo znowu pada i nigdzie już się nie wybieram ☂️🍀 

Wspolczuje naprawde ludziom ktorzy sie lapia na to co wypisuja tacy ludzie jak choroszcz. Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow i tej drugiej persony ktora teraz bedzie przez miesiac powtarzac jakies brednie.

Brzmi apetycznie. U mnie skrzydełka a'la KFC z dipami... czosnkowo-śmietanowym oraz słodko-ostrym chilli.

Pogoda to samo... pada i ponuro... Także trzeba siedzieć na duupsku. 😉

4 minuty temu, Choroszcza jukon welcome napisał:

Też wylewasz swoją kakę do lasu? 🤣🤣🤣

Też wróbelki wynoszą, jak hrabinie salix? 🤣 Paragony są? 

1 minutę temu, Choroszcza jukon welcome napisał:

Przeciez to lubisz razem z łysą 🤣🤣🤣 Tyle że o innych 🤣🤣🤣 

Wlasnie zaczynasz powtarzac jakas bzdure wymyslona na poczekaniu o szambie. Nie jestes wiarygodna osoba

Może to pułapka na dziki, a stary na ambonie ze snajperką

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Wspolczuje naprawde ludziom ktorzy sie lapia na to co wypisuja tacy ludzie jak choroszcz. Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow i tej drugiej persony ktora teraz bedzie przez miesiac powtarzac jakies brednie.

Dziękuję 🙋😘 

Brzmi apetycznie. U mnie skrzydełka a'la KFC z dipami... czosnkowo-śmietanowym oraz słodko-ostrym chilli.

Pogoda to samo... pada i ponuro... Także trzeba siedzieć na duupsku. 😉

Jutro będzie rosół, jak zwykle w niedzielę. A makaron to mogę jeść caly tydzień zamiast ziemniaków lub ryżu 😛☀️

Przed chwilą, Choroszcza jukon welcome napisał:

Z tego co piszą tez niezły syf tu odwalasz pajacu 🤣🤣🤣

Kolejny mistrz panowania nad soba, dla ktorego wyzwiska to jedyny sposob na regulacje emocji. Nie ze mna te numery. 

Dziękuję 🙋😘 

Jutro będzie rosół, jak zwykle w niedzielę. A makaron to mogę jeść caly tydzień zamiast ziemniaków lub ryżu 😛☀️

Ja jestem ryżowy jak azjata - lubię i często robię, makaron też. 😉

3 minuty temu, Koralgor napisał:

Obrzydza mnie postepowanie i tej wyzywajacej od wiesniakow 

Już się z Gienią nie kumplujesz?

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Kolejny mistrz panowania nad soba, dla ktorego wyzwiska to jedyny sposob na regulacje emocji. Nie ze mna te numery. 

Kogo Salix przypomina Ci z tym protekcjonalnym tonem? I zauważ kim jest Choroszcz i kogo się czepia, a kogo nie. 

Jakiś wniosek? 😆😉 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dziękuję 🙋😘 

A pieprz juz lajkuje wyzwiska i pyta czy sie wprost przyznalas. Widzisz to? Szkoda mi tych bab. Okropne naprawde

Ja jestem ryżowy jak azjata - lubię i często robię, makaron też. 😉

Sałatki makaronowe robisz? 😄 

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Już się z Gienią nie kumplujesz?

Już nie jest potrzebna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się