Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu A czy jeżowa poznała męża na party dla swingersów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wyluzuj rozmowa była z ziemniakiem na publiku i przystał na to, że będzie Marcin nie wiemy jak ma naprawdę na imię Twój drugi akapit dosłownie odnosi się do makarona Widocznie to zaraźliwe. Tak często ze sobą pisza, że jedno od drugiego łapie nawyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu no ten Chwilunia jeszcze ostatnio pisal ze ma dzieci chyba wiec Jerzowa musi miec kilku kochankow tu kazdy z kazdym i na boku tez sie puszczajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Na plaży nudystów wśród tłumu turystów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: A czy jeżowa poznała męża na party dla swingersów? u widmoka tez byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Może jeżowa zaszła w ciąźe na swingers party, dlatego jest samotną mamą Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu No juz taki wiek że powinien co najmniej drzewo zasądzić chciaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nic nie podsłuchałam. Rozmawialiśmy i wyszło to imię w rozmowie i on sie zgodził by tak go nazywać. A ty jesteś strasznie zaborcza jakbyś zabić chciała że do ziemniaka mówi sie Marcin Tak tak po prostu śmieszy mnie to twoje wieczne szafowanie zasłyszanymi imionami i udawanie wielkiej znajomej każdego, kto obok ciebie przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ciekawe czy widmo całował jeżową w stópki albo spali pod tą samą kołderką. Edytowano 3 godziny temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Muszelek się obraził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sernikowski napisał: Może jeżowa zaszła w ciąźe na swingers party, dlatego jest samotną mamą Xd. xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 33 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nikt Cie źle nie ocenia. Po prostu da się zauważyć, że z Chwilą się nie lubicie. Nie lepiej się unikać, tylko skakać do siebie jak koguty? Ty mnie oceniłaś. No i co z tego, skacze do innych, ale Ty wolisz mnie ustawiać do pionu za to, a ja Ci tłumaczę że masz mieć wywalone na innych, ale to ja jestem ten zły bo oceniam kogoś kto Cię niszyczy i mnie Fuck twoja logic kobietko. Idź spać, bo mnie wkurzyłaś. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Tak tak po prostu śmieszy mnie to twoje wieczne szafowanie zasłyszanymi imionami i udawanie wielkiej znajomej każdego, kto obok ciebie przejdzie. dwa wdechy i spokojnie to jest po prostu running joke z makarona nie wyłapałaś tego i niepotrzebnie bierzesz to na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu O jednak w krzakach z dzikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dwa wdechy i spokojnie to jest po prostu running joke z makarona nie wyłapałaś tego i niepotrzebnie bierzesz to na serio Kto ma oczy ten widzi ten mezalians i nie tlumacz małżonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu kvt nastroszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu Szrekszyla byla nieszczesliwa bo dziad mial dosyc lambadziary i chcial dzieci robic z dzifkami podrecznymi albo uposledzonymi wiec mezalians chyba jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu A teraz dzieci boze odstawione w kat na rzecz kafeterii patologicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Zgłoszone do mopsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dwa wdechy i spokojnie to jest po prostu running joke z makarona nie wyłapałaś tego i niepotrzebnie bierzesz to na serio Niestety ale tej osobie tego nie wytłumaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dwa wdechy i spokojnie to jest po prostu running joke z makarona nie wyłapałaś tego i niepotrzebnie bierzesz to na serio Odpuść sobie ten protekcjonalny ton bo nikt poza toba tu się nie emocjonuje to robienie wielkich znajomości z powietrza jest po prostu tak komiczne, że ciężko nie skomentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Widmo ważniejszy od brajanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, szmul napisał: xDDDD widzisz bawia was te same zarty masz cos z sernika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Alan z kanady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Szrekszyla byla nieszczesliwa bo dziad mial dosyc lambadziary i chcial dzieci robic z dzifkami podrecznymi albo uposledzonymi wiec mezalians chyba jest ok 1 minutę temu, BożeJajo napisał: A teraz dzieci boze odstawione w kat na rzecz kafeterii patologicznej jeżeli istnieją światy równoległe, to w którymś z nich taki scenariusz jest możliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jeżeli istnieją światy równoległe, to w którymś z nich taki scenariusz jest możliwy Istnieje nawet tyle światów ze w którymś z makaronem jestescie szczęśliwa para gejow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, szmul napisał: Szrekszyla byla nieszczesliwa bo dziad mial dosyc lambadziary i chcial dzieci robic z dzifkami podrecznymi albo uposledzonymi wiec mezalians chyba jest ok chwilunia to taki typowy polski patriota i chce gromade dzieci miec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Odpuść sobie ten protekcjonalny ton bo nikt poza toba tu się nie emocjonuje to robienie wielkich znajomości z powietrza jest po prostu tak komiczne, że ciężko nie skomentować ziemniak niedługo się żeni wyznaj mu swoje uczucia zanim to zrobi albo daj spokój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, salix napisał: Tak tak po prostu śmieszy mnie to twoje wieczne szafowanie zasłyszanymi imionami i udawanie wielkiej znajomej każdego, kto obok ciebie przejdzie. Kto tutaj udaje bo chyba ty i weź już skończ. Sama imię te wymyśliłam Ziemniakowi więc nie jest zasłyszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach