Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Przeciez to bylo na studiach i lekko po. Przesadzacie. 

Zostaw to. Pamiętaj, że tutaj piszesz do audytorium, które 90 procent stanowią pra.wiki i incele plus pomylone baby. Ludzie, którzy generalnie nie żyli tak właściwie. Nie chodzi o imprezowanie, ale w ogóle o życie. Większość z nich nawet nie jest na odpowiednim etapie jeśli chodzi o zadania życiowe co do swojego wieku i nigdy nie będzie. 

Przed chwilą, Major G. napisał:

I czego już sobie gębę wycierasz Madzią? Tylko salowa i salowa. Komiczne są tutaj te wysrywy twojego przechodzonego i nadszarpniętego przez życie i ząb czasu alvaro. Pogrąża się coraz bardziej. 

Nie podniecaj się bo sama jestes ... która się chwaliła poczynaniami po kilku głębszych. Umoralniac to se możesz uczniów krnąbrnych w swojej pato szkole hipokrytko

1 minutę temu, Major G. napisał:

I czego już sobie gębę wycierasz Madzią? Tylko salowa i salowa. Komiczne są tutaj te wysrywy twojego przechodzonego i nadszarpniętego przez życie i ząb czasu alvaro. Pogrąża się co raz bardziej. 

Marzą mu się roochadla leśne a to już stary dziad w kryzysie wieku średniego i wiecznie gimbaza

4 minuty temu, libedovski napisał:

to jest bardziej normalne niz bzykanie nieptrzytomnych czy wspolnie 😄 

ja zrobilem impreze goscie nie zdazyli wyjsc a stary przyjechal dzien wczesniej z dzialki 😄 

Dla mnie nie. Te rzygi byly wszędzie   a ja nie potrafiłem pralki włączyć 😀

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Przeciez to bylo na studiach i lekko po. Przesadzacie. 

Dymanie się w jednym pomieszczeniu przy rodzeństwie i znajomych to już jakieś totalne pato i nawet młody wiek tego nie tłumaczy. Dotąd o podobnych zachowaniach można było usłyszeć co najwyżej w prymitywnych „przechwałkach” uczestników tych pato-gali mma czy tam innych patologiach pijacko-ćpuńskich.

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Zostaw to. Pamiętaj, że tutaj piszesz do audytorium, które 90 procent stanowią pra.wiki i incele plus pomylone baby. Ludzie, którzy generalnie nie żyli tak właściwie. Nie chodzi o imprezowanie, ale w ogóle o życie. Większość z nich nawet nie jest na odpowiednim etapie jeśli chodzi o zadania życiowe co do swojego wieku i nigdy nie będzie. 

Chyba trochę przesadzasz bo nie trzeba być pomylonym żeby uważać bzykanie się po kątach przy publiczności za niezbyt normalne.  Młodość ma swoje prawa ale są jakieś granice krindzu które odgradzają normalnych ludzi o patologii

• Like 1

6 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Tak, szczególnie dla tych, którym nigdy by się jako partner nie zaproponował, bo nie ta liga kaszalota (koronny przykład salowa) 🙂

przeciez pisal strone wczesniej ze udalo mu sie uciec od tej grubej wiec jakby ona byla bardziej jak harpia to kto wie czy teraz nie bylby jej mezem 😄 bylas po prostu bardziej zdeterminowana niz gruba z imprezy ktora bzykali wszyscy 😄

11 minut temu, Doktor ZG napisał:

Ja kiedys zrobiłem imprezę gdzie dziewczyny tak sie spily, ze zarzygaly mojej matce caly domek gościnny i na drugi dzień musialem dosłownie kilogramy rzygow sprzątać, bo matka miala wrócić za kilka dni do domu. Co zrobić,, ze sie dobrze bawiliśmy 😀

Jest różnica między rzy/ganiem a ru/chaniem. 

4 minuty temu, Major G. napisał:

I czego już sobie gębę wycierasz Madzią? Tylko salowa i salowa. Komiczne są tutaj te wysrywy twojego przechodzonego i nadszarpniętego przez życie i ząb czasu alvaro. Pogrąża się coraz bardziej. 

Ale spokojnie ketrelku, idź sobie pooglądaj pszczółki w ogródku rodziców 🙂

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Dobra, niech piszą,  ze to dziwne

1 minutę temu, libedovski napisał:

przeciez pisal strone wczesniej ze udalo mu sie uciec od tej grubej wiec jakby ona byla bardziej jak harpia to kto wie czy teraz nie bylby jej mezem 😄 bylas po prostu bardziej zdeterminowana niz gruba z imprezy ktora bzykali wszyscy 😄

Libed, opanuj się. 😁 

Spokojnie libciu, uspokój swoje ego 🙂

Edytowano przez baba jędza wołać księdza

5 minut temu, Doktor ZG napisał:

Chyba Ewa lepiej wie jak potrafię sie ruch.ac

no dlatego po tym zapewnieniu wierze ze cie gruba wygrzmocila zanim ewka ci certyfikatu nie wystawiala to mialem zdanie ze jak chlo mowic nie moze tak jest pijany to nie bzyka a jednak sie mylilem 

2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Dymanie się w jednym pomieszczeniu przy rodzeństwie i znajomych to już jakieś totalne pato i nawet młody wiek tego nie tłumaczy. Dotąd o podobnych zachowaniach można było usłyszeć co najwyżej w prymitywnych „przechwałkach” uczestników tych pato-gali mma czy tam innych patologiach pijacko-ćpuńskich.

Wszyscy wyszliśmy na ludzi. Ale ok.

2 minuty temu, libedovski napisał:

Sam byś bzykał ale tobie dawać nie chciały i stąd ból dùpy o innych chłopów. Krejzi ci jaja liże to ego uroslo jeszcze bardziej 

Mojej córce polece trzymać facetów na dystans. Nie martw sie  nie pomyliłem sie 😀

a rozumiem corka ma byc wzorowa podreczna a chlopak jeba.ka jak tata. 

w sumei to czesty model wychowania dzieci ze corka na niewolnice a chlopak na krola 😄

Nie to jest dziwne, że tak wyglądały Twoje imprezy tylko to, że o tym piszesz i wmawiasz, że to normalne. 

Chociaż to też nie jest dziwne. Normalne. Skoro chcesz podkuurwić gawiedź to trzeba z grubej rury walić. 

1 minutę temu, Lussesita napisał:

Jest różnica między rzy/ganiem a ru/chaniem. 

Seks jest przyjemniejszy i mniej sprzątania, chociaż czasem jak kobieta sie postara tez potrafi byc rzeznia 😉

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ale spokojnie ketrelku, idź sobie pooglądaj pszczółki w ogródku rodziców 🙂

Wróć na udawane wczasy, wówczas bez twojego mitomaństwa i wiecznego się plucia było spokojniej. Odrzuć tę nienawiść do świata. 🫶🏻🫧

a ja nie potrafiłem pralki włączyć

tez cie wychowywali na krola 😄 

p.s. ja kaze zawsze gosciom sprzatac ktorzy naswinia

Edytowano przez libedovski

Bo jest dziwne o tyle, że pewnie miałeś większe możliwości (jesteś chadem i bananem) i z nich korzystałeś. Żeby dokonywać wyborów moralnych, trzeba być przed nimi postawionym. Łatwo napisać, że bzykanie np. dwóch hot lasek, poznanych w klubie, jest niemoralne i obrzydliwe, jeśli się nigdy nie miało propozycji od nawet jednej Grażyny, a to jest casus tutejszej większości.

a rozumiem corka ma byc wzorowa podreczna a chlopak jeba.ka jak tata. 

w sumei to czesty model wychowania dzieci ze corka na niewolnice a chlopak na krola 😄

Dokładnie. Jestem konserwatysta. Ale corka ma byc wykształcona i miec dobry zawod. 

1 minutę temu, Major G. napisał:

Wróć na udawane wczasy, wówczas bez twojego mitomaństwa i wiecznego się plucia było spokojniej. Odrzuć tę nienawiść do świata. 🫶🏻🫧

Ale to ty uparcie dzwonisz, przegrywko bez perspektyw 🙂

Seks jest przyjemniejszy i mniej sprzątania, chociaż czasem jak kobieta sie postara tez potrafi byc rzeznia 😉

Najgorsze jest wycieranie spermy o zasłony. 

• Haha 1

5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ech libed, grunt to twoja samoocena w stosunku do lepszych od ciebie 🙂

musze cie rozczarowac ale ja mam takie ego ze nikogo nie uznaje za lepszego od siebie 😄 los obcych ludzi jest mi obojetny jesli sadzisz ze ci zazdroszcze czegos to jestes w wielkim bledzie 😄

jestem tu dla beki a dzisiaj dajecie niezla 😄 jutro sie posmieje z lezkaa czy kogos innego. zycie. 

wy tez ze mnie mozecie. 

I po co w ogóle babie wiedzieć co jej stary bzykał sto lat przed murzynami. Teraz jest zaślepiona misiaczkiem ale za kilka lat takie wynurzenia będą kością niezgody i pojdzie jak domino. Kwestia czasu. Dlatego zalecam jednak używanie rozumu xD zrozumiecie moje przesłania jak będę już daleko stad

1 minutę temu, Lussesita napisał:

Nie to jest dziwne, że tak wyglądały Twoje imprezy tylko to, że o tym piszesz i wmawiasz, że to normalne. 

Chociaż to też nie jest dziwne. Normalne. Skoro chcesz podkuurwić gawiedź to trzeba z grubej rury walić. 

Moze nienormalne, ale mielismy po dwadzieścia i kilka lat. Brum. Byliśmy mlodzi i glupi. Teraz ja nawet imprez nie lubie. Ewa potwierdzi, ze na imprezach mam mine jakbym mial bol zęba 😉

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się