Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:21 Ja teraz jem, bo ostatnio dużo sportu, i dużo schudłem szybko i można sobie pojeść, ale lipa jest, bo ledwo się ruszam. Wczoraj na słońcu się kąpałem w rzece leśnej z małymi rybkami i przez to taki wyjeebany, a potem 15km na piechotę w słońcu 30 stopni faak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 265 Napisano wtorek o 19:23 (edytowany) u mie tez upal dzis, 27 stopni. Odzwyczailam sie od takiej pogody. A czemu baby to takie idjotki konformistyczne jak jest taki serial z chadem Euphoria i tam sa trzy tepe pisdy na raz i kazda mu ciagnie druta bo ma jakistam ryj niby ladny i wzrost a taki ptasi z geby zwykly chooj by se wziely jakiegos z ktorym by bylo to cos a kazda harpia na jednego pe/dala sie rzucila i robia z siebie idjotki Edytowano wtorek o 19:25 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 265 Napisano wtorek o 19:26 w ogole baby to lubia zlizywac smierdzacy kisiel z fjuta po innej niektore, ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:26 Brzemienna spozywczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:27 Przed chwilą, szmul napisał: w ogole baby to lubia zlizywac smierdzacy kisiel z fjuta po innej niektore, ohyda Jesteś obleśna na maksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 265 Napisano wtorek o 19:28 Przed chwilą, BożeJajaWywalonė napisał: Jesteś obleśna na maksa no jak inaczej okreslic plaskie takie huh lubie byc oblesna ona Qwerte molestowala sexualnie po pochvie i Iskre tez huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:29 Szczesciarz 3 baby mu obciagaja, a ja nawet zadnej za reke nie moge potrzymać xd. Ja sobie ostatnio ściągnąłem album Euphoria Ibiza 99, ale na razie 3 piosenki tylko przesłuchałem, bo dość mocne trance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:31 U mnie dzisiaj wiało z rana, dlatego bałem się iść nad wodę, bo wiatr i ta zimna woda i mogłoby mnie złożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 19:37 Włożyłem sobie rękę w gacie, ale zero satysfakcji seksualnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:38 Nudzicie mnie bo macie gadziego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:38 W sobote chyba z 40km zrobiłem na piechote, a też był upał, a w zeszlym tygodniu podnosiłem ciężary codziennie i mam już dość wszystkiego i życia też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:39 Mnie to w ogóle życie nudzi i nie mam co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:40 Znajdz robotę to się nie będziesz nudzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:41 Nie mogę iść do roboty, bo jestem wyrypany i załamany, że Czesia nie wchodzi do gierki i nie mam z kim popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:43 Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:43 Jesteś leserem i tyle. Nigdy nie znajdziesz baby jako bezrobotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:44 Dla kogo ja mam żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:45 Dla siebie to chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:46 Życie dla kogoś nigdy się dobrze nie konczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:46 Dla Czesi żyłem i jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 19:47 Dobra spadam sobie słuchać muzyki, papa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 19:47 Miłego srysie pysie 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 19:47 Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 20:37 Jednak nie śpie. Słucham muzy i skilluje w gierce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 20:41 Ameryka to stan umyslu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano wtorek o 20:44 A z jakich filmów lubicie muzyke, to sobie ściągne. Ja lubie z K-Pax muzyke, relaxuje mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 20:46 Ogolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano wtorek o 20:46 Tylu dėbili na metr kwadratowy nje ma nigdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 265 Napisano wtorek o 20:47 Matrix, Blade Wieczny Łowca, Biegnij Szlora biegnij hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach