Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Napisałem, że gina sama stosuje takie techniki dodawanie/odejmowanie żeby komuś dosrac. Ty nawet nie udajesz, tylko jesteś przygupem.

• Like 1

5 minut temu, omertà napisał:

Czyli zdrowa waga, normalny jesteś menelu? Bo wydaje mi się, że nie, zresztą zupelnie przypadkowo przypelzłeś tutaj z kowbojek jak wieczorna. 😄

A ja gdzieś mówię, że nie zdrowa? Może czytaj ze zrozumieniem. To ona właśnie ma zwyczaj czepiania się kobiet z normalną wagą i wyzywa takie od grubasek.

2 minuty temu, Lelum polelum napisał:

A ja gdzieś mówię, że nie zdrowa? Może czytaj ze zrozumieniem. To ona właśnie ma zwyczaj czepiania się kobiet z normalną wagą i wyzywa takie od grubasek.

Jakoś moich komentarzy ze zrozumieniem nie przeczytałeś jprld

• Like 1
  • Haha 1

4 minuty temu, Toya napisał:

Napisałem, że gina sama stosuje takie techniki dodawanie/odejmowanie żeby komuś dosrac. Ty nawet nie udajesz, tylko jesteś przygupem.

Przecież powtarzam ci, że nikomu nie dodaje ani nie odejmuję. Może ty uważniej czytaj. 

3 minuty temu, GlitterGlock napisał:

Przecież powtarzam ci, że nikomu nie dodaje ani nie odejmuję. Może ty uważniej czytaj. 

Przecież pisałaś o 40 kg, bo powtarzasz wszytko po salowej jak papuga, tak jak to ze np mam komornika 🤣

Edytowano przez Toya
  • Like 1

22 minuty temu, Toya napisał:

Czytałem raz jak pisała, że ma 48. Czego kur.. nie rozumiesz?

Znamienne, że jakoś tylko Ty widziałeś.:D Dziesiątki razy pisała o tych 40 kg, od lat ciągnie tą narracje, więc tego się trzymam, bo to że raz, pod naporem hejtu zapewne, napisała co innego, to ma serio znikome znaczenie. Ale w sumie dobrze wiedzieć, że teraz wg swoich standardów, sama jest ową "grubaską".

Edytowano przez Lelum polelum

5 minut temu, Toya napisał:

Przecież pisałaś o 40 kg, bo powtarzasz wszytko po salowej jak papuga, tak jak to ze np mam komornika 🤣

Niczego po nikim nie muszę powtarzać, a Ty przestań szukać zaczepki i odpłyń. 👌🏻

Zabawne. Nastroszył się jak kogucik, a g.ówno widział widocznie. A już na pewno nie to co sama Ruda wiele razy pisała i jak innych j.ebała za zupełnie normalną, szczupłą wagę.

Ależ ten temat wciąż wisi, więc łatwo dokładnie sprawdzić, co napisał mój mąż 🙂 Mam ponad 1, 60 wzrostu i ważę całe dorosłe życie ok. 45 - 47 kilogramów. Wiadomo, że teraz zapewne tych kilogramów stopniowo przybędzie 🙂

Jesteście totalnym dnem i tyle w temacie 😉

Edytowano przez vodianova z kafeterii
  • Haha 1

30 minut temu, Lelum polelum napisał:

A Ty specjalnie udajesz przygłupa dla lajków czy o co chodzi? Ruda od lat robiła tu z siebie ultra chudą filigranową liliję z 40 kg wagi, a Doktorek pięknie ją dziś 'sprzedał', że waży prawie 50 przy ok. 160 hah. Więc to do Rudej miej pretensje, że kłamliwe wersje sprzedaje, a nie do tych co jej wytykają niespójności.

Ale o czym ty piszesz, miernoto? Temat z postem mojego męża wciąż wisi. 

Zakłamane, niewiarygodne ścierwa 🙂 

Przed chwilą, klaudek napisał:

A cycków nie masz jak Agatka Czepek

Moje piersi zupełnie nie przypominają tych Agatki. Ani nie ta wielkość, ani nie ten kształt. 

• Haha 1

3 minuty temu, Lelum polelum napisał:

Znamienne, że jakoś tylko Ty widziałeś.:D Dziesiątki razy pisała o tych 40 kg, od lat ciągnie tą narracje, więc tego się trzymam, bo to że raz, pod naporem hejtu zapewne, napisała co innego, to ma serio znikome znaczenie. Ale w sumie dobrze wiedzieć, że teraz wg swoich standardów, sama jest ową "grubaską".

A ja widziałem raz jak pisała, że ma 48 kg. Dziś doktor napisał 45 +  i do tego się odnoszę. Nie siedzę tutaj 10 lat i nie widziałem nic o 40 kg i chyba nie sądzisz, że będę się opierał na informacjach od was. Jaki łeb

• Thanks 1

1 minutę temu, vodianova z kafeterii napisał:

Koleżanko sama pisałaś że 47 a to jest prawie 50 

• Thanks 1

Nudzicie już ta waga. Po co wy się wiecznie licytujecie na wage dzbanice przebrzydłe jak i tak liczy się figura oraz proporcje. Pomija grubasów bo tam wszystko źle wygląda. Ale prawda jest taka że możesz jedna z drugą być szczupła a i tak być klocem. Zreszta jesteście i tak yebniete głupie pìzdy i już się czytać tego nie da

• Like 1
  • Haha 1

2 minuty temu, vodianova z kafeterii napisał:

Moje piersi zupełnie nie przypominają tych Agatki. Ani nie ta wielkość, ani nie ten kształt. 

Dawaj ocenimy

• Haha 1

A ile to jest "więcej" niż 45, drogie "zakłamane, niewiarygodne ścierwo"? Hmmm? To prawie 50. Przewyższa Cię prosta matematyka i umiejętności zaokrąglania?  Nie mój problem, jak na matematyce się nie uważało, tylko marzyło o chadach.

• Like 1

3 minuty temu, vodianova z kafeterii napisał:

Zawsze się tłumaczysz tutaj xD nie kumam tego

Przed chwilą, WywalamJaja napisał:

wypierdalaj wieczorna

• Like 1

1 minutę temu, WywalamJaja napisał:

Nudzicie już ta waga. Po co wy się wiecznie licytujecie na wage dzbanice przebrzydłe jak i tak liczy się figura oraz proporcje. Pomija grubasów bo tam wszystko źle wygląda. Ale prawda jest taka że możesz jedna z drugą być szczupła a i tak być klocem. Zreszta jesteście i tak yebniete głupie pìzdy i już się czytać tego nie da

Powiedz to Rudej, nazywającej kobiety ważące od niej 5 czy tam 8 kg więcej -"grubaskami" czy gorzej.  Mi nie chodzi o kg, tylko zakłamanie i brak spójności, ale może sobie dalej wygodnie palić głupa.

Przed chwilą, Lelum polelum napisał:

A ile to jest "więcej" niż 45, drogie "zakłamane, niewiarygodne ścierwo"? Hmmm? To prawie 50. Przewyższa Cię prosta matematyka i umiejętności zaokrąglania?  Nie mój problem, jak na matematyce się nie uważało, tylko marzyło o chadach.

Ale ja nie wiem, o czy ty piszesz zupełnie. Czyli 45-47 to nie 45, a prawie 50, czyli? Czy ty jesteś tak zniszczony hejtem, że twój mózg całkowicie się wyłączył? 

Ludzie, miejcie jakieś życie. Na miarę własnych nikłych możliwości, ale jednak. 

• Haha 2

1 godzinę temu, Еlciаа napisał:

Maraton alko-narko.

Ale innym będzie wypominał to co sam robi, a jak dwa dni nie będzie pił to będą z niego ludzie. 😅

Wieje tutaj spoconymi jajami. Nara.

Przed chwilą, vodianova z kafeterii napisał:

Ale ja nie wiem, o czy ty piszesz zupełnie. Czyli 45-47 to nie 45, a prawie 50, czyli? Czy ty jesteś tak zniszczony hejtem, że twój mózg całkowicie się wyłączył? 

Ludzie, miejcie jakieś życie. Na miarę własnych nikłych możliwości, ale jednak. 

Przecież ty żyjesz tym forum a nawet rzekomym związkiem na pokaz na niszowym forum o kupie, a komuś chcesz mówić żeby mieli swoje życie . 😅

• Like 1
  • Thanks 1

3 minuty temu, WywalamJaja napisał:

Po prostu ja autentycznie nie wierzę w to, na co tutaj patrzę. Mnie się ten poziom zakłamania, podłości, choroby psychicznej, uszkodzeń mózgu nie mieści w głowie. Od lat doświadczam tu hejtu, że ważę 40 kilo (co jest oczywiście bzdurą), teraz nagle doświadczam hejtu, że ważę kilka kilogramów więcej przy wzroście prawie 1, 65. To są tak chorzy, podli ludzie nienormalni, że na to nie ma żadnej skali. 

1 minutę temu, Toya napisał:

Wieje tutaj spoconymi jajami. Nara.

Nie walisz już prywatą biały misiu 😅

3 minuty temu, Lelum polelum napisał:

Powiedz to Rudej, nazywającej kobiety ważące od niej 5 czy tam 8 kg więcej -"grubaskami" czy gorzej.  Mi nie chodzi o kg, tylko zakłamanie i brak spójności, ale może sobie dalej wygodnie palić głupa.

Tu glupa pala co najmniej 3 inne kobiety na które jesteś chyba slepa wybiórczo. Może sama im coś powiedz zamiast udawac że tylko ewa pyszczy? 

Przed chwilą, vodianova z kafeterii napisał:

Po prostu ja autentycznie nie wierzę w to, na co tutaj patrzę. Mnie się ten poziom zakłamania, podłości, choroby psychicznej, uszkodzeń mózgu nie mieści w głowie. Od lat doświadczam tu hejtu, że ważę 40 kilo (co jest oczywiście bzdurą), teraz nagle doświadczam hejtu, że ważę kilka kilogramów więcej przy wzroście prawie 1, 65. To są tak chorzy, podli ludzie nienormalni, że na to nie ma żadnej skali. 

To po UJ tu przyłazisz i może na nerwicy znajdziesz pomoc 😅

Twój błąd polega na tym że latasz i się tłumaczysz odpadom zamiast mieć beke. 

• Thanks 1

1 minutę temu, Exit 8 napisał:

Nie walisz już prywatą biały misiu 😅

Nie walę tematu i prywaty też huh

Przed chwilą, Exit 8 napisał:

To po UJ tu przyłazisz i może na nerwicy znajdziesz pomoc 😅

A ty wypjerdalaj z papjezakiem se z odbytow spijać i skoncz pajacowa. Jak wy to lubicie pisać zaloguj się na flagowca

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się