Еlciаа 1017 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Toya napisał: Taaak???? W takim razie ja też nie omieszkam zgłosić. Wykończycie mnie. Hej SPAĆ!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: SPAĆ!!!!!! Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Toya napisał: Taaak???? W takim razie ja też nie omieszkam zgłosić. Wykończycie mnie. Hej Se zgłaszajcie do papieża samego. Mam to w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Toya napisał: Przepraszam Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 6 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WywalamJaja napisał: Se zgłaszajcie do papieża samego. Mam to w dupje https://f.kafeteria.pl/temat-7949690-pulsar-oboje-wiem-ze-nie-mozesz-tego-napisac-ani-inna-moderacja/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 53 Napisano 59 minut temu 26 minut temu, Еlciаа napisał: SPAĆ!!!!!! co ty taka domina apodyktyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: co ty taka domina apodyktyczna Oszalałeś? Gdzie ja domina Wyganiałam go spać bo jest taki mądry że śpi czasami mniej niż 2h i do pracy jedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 53 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Oszalałeś? Gdzie ja domina Wyganiałam go spać bo jest taki mądry że śpi czasami mniej niż 2h i do pracy jedzie... ja czasem wcale nie spie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 53 Napisano 52 minuty temu ale tera sie bede opi3rdalal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 46 minut temu 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ja czasem wcale nie spie Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 44 minuty temu Mocny towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 53 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja też sen jest dla slabych Elzbieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 33 minuty temu 10 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: sen jest dla slabych Elzbieto Też jestem tego zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach