WywalamJaja 55 Napisano 5 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 5 godzin temu iks de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 11 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: iks de. Dacie wiare, że Elcia jest matka, ma już dwoje dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, omertà napisał: Dacie wiare, że Elcia jest matka, ma już dwoje dzieci? 40 lat masz ćpunie a przezywasz jakieś ritardzice z guwnoforum. Zal mi cie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 5 godzin temu Ktoś mnie wołał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 5 godzin temu Niestety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 5 godzin temu To w takim razie odbyt z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, WywalamJaja napisał: 40 lat masz ćpunie a przezywasz jakieś ritardzice z guwnoforum. Zal mi cie. 41 w maju skończył. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 5 godzin temu I z dùpa twoja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: To w takim razie odbyt z wami Czekaj czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: 41 w maju skończył. Zupełnie jak żmij, tylko rok się nie zgadza. Weź to pod uwagę, przygłupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywalamJaja napisał: I z dùpa twoja Bóg zapłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 11 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, WywalamJaja napisał: 40 lat masz ćpunie a przezywasz jakieś ritardzice z guwnoforum. Zal mi cie. A ty ile masz lat, babuszku i dlaczego pidarasy jak bene wolały jebnąć z mostu niż cię zablokować na kafe hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 17 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: 41 w maju skończył. Starszy ode mnie a wiek mi wypominał no popatrz jakie ma kompleksy upainiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 75 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, omertà napisał: Zupełnie jak żmij, tylko rok się nie zgadza. Weź to pod uwagę, przygłupie. To zupełnie jak płaska lubią dodawać lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, omertà napisał: Zupełnie jak żmij, tylko rok się nie zgadza. Weź to pod uwagę, przygłupie. Jesteś 85 rocznik i pisałeś o tym wiele razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 11 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Exit 8 napisał: Starszy ode mnie a wiek mi wypominał no popatrz jakie ma kompleksy upainiec Tylko łysej wiek wypominałem, ostra hotka 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jesteś 85 rocznik i pisałeś o tym wiele razy. Pisałem o Annalisie (taka wloska piosenkarka, rocznik 85) ty durny cwelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, GlitterGlock napisał: To zupełnie jak płaska lubią dodawać lat. To tak jak ty i jeszcze lubisz odejmować kg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, omertà napisał: Pisałem o Annalisie (taka wloska piosenkarka, rocznik 85) ty durny cwelu. Dobra bo szkoda na ciebie strzępić ryja, co za fjut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 17 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, omertà napisał: Tylko łysej wiek wypominałem, ostra hotka 60 Nie ma tyle i wyzywaleś mnie od starych dziadów/dziadków i teraz się z tego śmieje , bo wiem że kompleksy masz na tym punkcie jak UJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 75 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Toya napisał: To tak jak ty i jeszcze lubisz odejmować kg Komu niby odejmuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 17 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dobra bo szkoda na ciebie strzępić ryja, co za fjut. On bazuje na tym ,że nawet jak będzie się pruł do Ciebie to liczy że będziesz gadać jak z malowanym jakby nic się nie stało. W ogóle chyba maraton ma alkoholowy znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, GlitterGlock napisał: Komu niby odejmuje? Nie pamiętasz? 40 kg może teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 75 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Nie pamiętasz? 40 kg może teraz Sama o tym pisała, że waży ~40 kg. Nie masz już kogo bronić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1017 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Exit 8 napisał: On bazuje na tym ,że nawet jak będzie się pruł do Ciebie to liczy że będziesz gadać jak z malowanym jakby nic się nie stało. W ogóle chyba maraton ma alkoholowy znowu Maraton alko-narko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, GlitterGlock napisał: Sama o tym pisała, że waży ~40 kg. Nie masz już kogo bronić? No i? Masz jakąś obsesje na punkcie cudzej wagi a sama do chudych nie należysz śmieszna kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, GlitterGlock napisał: Sama o tym pisała, że waży ~40 kg. Nie masz już kogo bronić? Nie chodzi o bronienie, tylko wytykam hipokryzję. 45-50 Edytowano 4 godziny temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 4 godziny temu Zrobiłam se kopyta huh mi smakujo a inni by pewnie rzygali whateva smacznego plebs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 75 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywalamJaja napisał: No i? Masz jakąś obsesje na punkcie cudzej wagi a sama do chudych nie należysz śmieszna kobieto No nie jestem chuda, bo jestem szczupła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach