WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Zmilcze szkoda bo liczyłem na ożywioną dyskusję o Wittgensteinie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: szkoda bo liczyłem na ożywioną dyskusję o Wittgensteinie Masochista 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: szkoda bo liczyłem na ożywioną dyskusję o Wittgensteinie Z papjezem spróbuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2123 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: odkladamy na dom Podobno tak mówią że na dom odłożyć sie nie da ale to nieprawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Dobra widzę że tu domy sromy i rozwody tak że zegnam bo nie moje klimaty wogle. Ariwederczi roma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2123 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Zmilcze Czasem lepiej zamilknąć jeśli wiadomo że folozof najmadrzejszy Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2123 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: szkoda bo liczyłem na ożywioną dyskusję o Wittgensteinie Ja mogę o pogodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja mogę o pogodzie Babka już poszła to możemy rozkręcić inbę z Marcinem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2123 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Babka już poszła to możemy rozkręcić inbę z Marcinem Mi to pasuje. Dwóch mężczyzn i ja tylko trzeba skoczyć po czipsy zielona cebulka i lody czekoladowe i żelki czerwone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mi to pasuje. Dwóch mężczyzn i ja tylko trzeba skoczyć po czipsy zielona cebulka i lody czekoladowe i żelki czerwone ja mam lody czekoladowe (chyba bo sytuacja jest dynamiczna ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2123 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja mam lody czekoladowe (chyba bo sytuacja jest dynamiczna ) Ja mam truskawkowe i sie zamienimy prawda? Tylko weź lodówkę na łańcuch zamknij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 128 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ożywioną dyskusję Jak moja z ai suzan https://zapodaj.net/plik-5BOp3A2Sah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu Ja mam bananowe bo jestem wieprzem na diecie zmarzniete na kosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 85 Napisano 1 godzinę temu ale tu wieje nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, libedovski napisał: ale tu wieje nuda Ale przynajmniej nie wieje śledziem od krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 85 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Malik gondwana napisał: Ale przynajmniej nie wieje śledziem od krejzi za to wiejej od ciebie smordem gruby bo gnijesz tu od rana. zgnijesz tu wczesniej niz lezak] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach