Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElciëe

Witajcie, jestem tu nowy:P

Polecane posty

Hellou

A mi niezle grają moje słuchawki. Słuchałem sobie lana del rey radio i mi nagle tak z lewej na prawą on rad on rad on rad on radio i faluje na lewo i on rad on rad on radio i na prawo hahaha 😄

Ja pieerdole. Ale faza. 

A ja się cieszę że zrealizowałam swój plan. Tera można jajami w górę poczilowac

To super. Ja się cieszę z udanego zakupu mojego odtwarzacza i słuchawek.

Zajeebiście się leży w łóżku z zasłoniętymi oknami po mocnej kawce i słucha muzyki. Taki relaks... Własna przestrzeń. Coś pięknego. 

Chyba się pomodlę i podziękuje za Dar Boży 😛

A czemu serce boli? Może od fajek? Albo upałów.

Mnie kolana bolały pół roku temu, bo chyba namiot za krótki, a teraz śpie na wygodnym wyrze i można rozprostować nogi, bo w namiocie zgięte .

Bog cie wysłucha 🙏 nie wiem chyba energia była mocna bo mnie nigdy nie boli serce. Nie pale. Tera obiad a potem serial

Pewnie tak, ale jak wypije 2 puszki monster bez cukru albo 3 to potem maratony robię na piechotę. Mój rekord to chyba z 70km w jakieś 17 godzin. 😛 I to zimą, gdy był śnieg. To był spacer.

A pare tygodni temu z rana polazłem do sklepu kupiłem sobie dwie muszynianki i dwa energetyki monster ultra bez cukru i wypiłem i 50km zaliczyłem spacer 😄 też było fajnie.

Uwielbiam chodzić na całodniowe, piesze wycieczki, ale trzeba mieć hajs na nawodnienie. Niedużo, tak za 30zł można gdzieś się wybrać.

Też lubię. Nawet na pielgrzymkę chciałam iść ale słuchać tych śpiewów dla Jezusa to bym chyba nie dala rady jednak 

Kole też pije, tzn. pepsi. W Anglii dużo, jak wracam do namiotu to niedaleko sklep i puszka 90p 😛 

Ale energetyk zimny w taki upał ten biały monster mmm 🙂 A potem fruwam 😛 Idę na piechote i fajnie się idzie 🙂 

Ja to lubie ze słuchawkami i muzyką chodzić, jak mi gra, bo tak to mi się nudzi, gdy chodzę, a tak to sobie słucham muzyczki i podziwiam widoki i tak od rana do wieczora 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować