Baba 468 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Te wszystkie diety to jeden wielki biznes. Wystarczy żreć w miarę zdrowo i malo. I ruszać dùpe jakkolwiek Tu się z tobą zgadzam. Śmieszą mnie te wizyty i porady dietetyków. Można jeść wszystko, tylko trzeba znać umiar. Oczywiście nie mówię o sobie. Lubię słodkie desery, lody, niektóre ciasta i nie mam zamiaru z tego rezygnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Tu się z tobą zgadzam. Śmieszą mnie te wizyty i porady dietetyków. Można jeść wszystko, tylko trzeba znać umiar. Oczywiście nie mówię o sobie. Lubię słodkie desery, lody, niektóre ciasta i nie mam zamiaru z tego rezygnować. No raczej. Co najwyżej w jednostkach chorobowych coś da konkretna eliminacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: Jakie szybko pisz https://zapodaj.net/plik-fHkmcRRRhn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu 5 zł za jedno posrălo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Ale jest trochę większe. Ja jem na dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 4 godziny temu Przez lrs nie dam rady pisać. Nogi mi całe chodzą. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: No raczej. Co najwyżej w jednostkach chorobowych coś da konkretna eliminacja To też bym (chyba) olała. Najbardziej mnie irytuje kupno nowych ubrań. Chyba znowu zacznę sobie sama szyć, bo te dostępne większe rozmiary są badziewne. Jak dla emerytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: To też bym (chyba) olała. Najbardziej mnie irytuje kupno nowych ubrań. Chyba znowu zacznę sobie sama szyć, bo te dostępne większe rozmiary są badziewne. Jak dla emerytek Nie wiem bo aż do takiego stopnia nie doszła żeby nie było rozmiaru na takiego morswina ale teraz chyba jest dużo namiotów różnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 4 godziny temu Poza tym z moich prywatnych obserwacji wynika ze im grubsza baba tym większy baleron coby uwidocznić faldolce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, poza kontrolą napisał: Przez lrs nie dam rady pisać. Nogi mi całe chodzą. pa No, no. Szacun. Ja potrafię pisać tylko palcami rąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: No, no. Szacun. Ja potrafię pisać tylko palcami rąk. Bardzo zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Nie wiem bo aż do takiego stopnia nie doszła żeby nie było rozmiaru na takiego morswina ale teraz chyba jest dużo namiotów różnych Rozmiary na mnie są. Jeszcze Nawet dużo większe, ale fason)krój/wzór materiału nie w moim stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 4 godziny temu Oj dobrą skoncz sie piescic z nóżkami i idz na dere bo wymyslasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Bardzo zabawne Nooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Rozmiary na mnie są. Jeszcze Nawet dużo większe, ale fason)krój/wzór materiału nie w moim stylu. A to nie wiem. Teraz tyle sklepów że chyba każda baba coś znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 4 godziny temu Nic nie mymyslam. Muszę nimi ruszać i nie mogę się skupić na czymś innym. Uciekam je uśpić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: A to nie wiem. Teraz tyle sklepów że chyba każda baba coś znajdzie I znajduję, ale kiedyś nie musiałam szukać. W każdym sklepie się ubrałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 4 godziny temu Może masz adhd jak wszyscy obecnie i musisz poruszać czlonkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: Może masz adhd jak wszyscy obecnie i musisz poruszać czlonkami Przestań go podpuszczać, bo szopa zacznie tarmosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Przestań go podpuszczać, bo szopa zacznie tarmosić To szop też ma członka? Skąd on go wytrzasnol wogle tego szopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: To szop też ma członka? Skąd on go wytrzasnol wogle tego szopa Nie mam pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sir hrabia skurwko 0 Napisano 4 godziny temu japa grzeszna pulardo tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sir hrabia skurwko 0 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, KnurBoży napisał: To szop też ma członka? Skąd on go wytrzasnol wogle tego szopa ukradł dziecku jakiemuś peedofil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 69 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Baba napisał: Tu się z tobą zgadzam. Śmieszą mnie te wizyty i porady dietetyków. Można jeść wszystko, tylko trzeba znać umiar. Oczywiście nie mówię o sobie. Lubię słodkie desery, lody, niektóre ciasta i nie mam zamiaru z tego rezygnować. no chyba ze ktos ma problem bo znam osoby ktore jedza malo i nie moga schudnac i jedza duzo a nie moga przytyc to hormony a reszta to lenistwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach