G. Sterling 13 Napisano 1 godzinę temu Morderstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 1 godzinę temu Twój podły charakter odpłacił ci się pięknym za nadobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaą 5 Napisano 1 godzinę temu Ja jestem najwspanialsza oraz wujek widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaą napisał: Ja jestem najwspanialsza oraz wujek widmo. Bardzo cię boli to, że Jeż jest tu lubiana przez chłopaków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaą 5 Napisano 1 godzinę temu Boli mnie tyłek po bolcu Alana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 47 minut temu 16 minut temu, Onaaaą napisał: Boli mnie tyłek po bolcu Alana. Co, zainteresowanie wokół twoich podszywów słabnie, co? Już koleżanki nie pieją z zachwytu i nie klepią po pleckach? A nie tak miało być przecież. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 42 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Dekiel 13 Napisano 36 minut temu 8 minut temu, G. Sterling napisał: Co, zainteresowanie wokół twoich podszywów słabnie, co? Już koleżanki nie pieją z zachwytu i nie klepią po pleckach? A nie tak miało być przecież. Za to zainteresowanie twoimi prymitywnymi próbami udawania inteligentki rośnie jak szalone :D 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 35 minut temu Szuwaryy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BirkinBoży 2 Napisano 32 minuty temu I twój stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 31 minut temu 3 minuty temu, Śliwka Pulsar to Dekiel napisał: Za to zainteresowanie twoimi prymitywnymi próbami udawania inteligentki rośnie jak szalone Hej śliwa. Podszyw jeża Alana poe nie mój. Ale już nie reaguje na te celne strzały grupy niedotlenionych Halo! Amnesty International? Tu Gieniuta Pigwa. Proszę natychmiast przyjechać na kafeterie Bijom jak na ostatniego sylwestra na melinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 29 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, deliriumTremendous napisał: Hej śliwa. Podszyw jeża Alana poe nie mój. Ale już nie reaguje na te celne strzały grupy niedotlenionych Halo! Amnesty International? Tu Gieniuta Pigwa. Proszę natychmiast przyjechać na kafeterie Bijom jak na ostatniego sylwestra na melinie! Nie był tutaj wymieniony twój nick. Sama się wywołałaś do tablicy, co wiele mówi. Współczuję. Edytowano 29 minut temu przez G. Sterling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: co wiele mówi Chyba tylko niedotlenionym to coś mowi, gałganie i jak tam wyższa instancja? Zrobiła wjazd na chatę o 6 rano pulsarowi, bo cie zbanowal za obleśne wyzwiska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BirkinBoży 2 Napisano 28 minut temu Chyba dużo mnie ominelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Dekiel 13 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, deliriumTremendous napisał: Hej śliwa. Podszyw jeża Alana poe nie mój. Ale już nie reaguje na te celne strzały grupy niedotlenionych Halo! Amnesty International? Tu Gieniuta Pigwa. Proszę natychmiast przyjechać na kafeterie Bijom jak na ostatniego sylwestra na melinie! Nie reaguj, nie tłumacz się. Pięknie zepsułaś gienka i magdona, Jukon, co pomylił półkule gdzie mieszka nieudolnie próbuje im pomóc, ale to chyba ta sama choroba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, deliriumTremendous napisał: Chyba tylko niedotlenionym to coś mowi, gałganie i jak tam wyższa instancja? Zrobiła wjazd na chatę o 6 rano pulsarowi, bo cie zbanowal za obleśne wyzwiska? Znowu się pocisz i zaciskasz zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, BirkinBoży napisał: Chyba dużo mnie ominelo Wczoraj ponownie została pojasniona na chyba 3 z kolei nicku w ciagu 2 dni ta dama wielkoczolna w sepii ze szlamem na ustach zalozyla temat, ze sprawę pulsara eskalowała ‚wyżej’ wiec chyba chodziło o Amnesty International… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, Śliwka Pulsar to Dekiel napisał: Nie reaguj, nie tłumacz się. Pięknie zepsułaś gienka i magdona, Jukon, co pomylił półkule gdzie mieszka nieudolnie próbuje im pomóc, ale to chyba ta sama choroba. grazie jak trzeba będzie poskładać gienowefe z zielonych wzgórz wpadnę niczym superbohater dziewczyna ewidentnie potrzebuje czasem lekkiego strzała na odmulenie, bo troszku odpływa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BirkinBoży 2 Napisano 23 minuty temu 1 minutę temu, deliriumTremendous napisał: Wczoraj ponownie została pojasniona na chyba 3 z kolei nicku w ciagu 2 dni ta dama wielkoczolna w sepii ze szlamem na ustach zalozyla temat, ze sprawę pulsara eskalowała ‚wyżej’ wiec chyba chodziło o Amnesty International… W sepii? O to niestety ominela mnie ta sesja zdjęciowa. Ma czym czołobitność uprawiać przed salowa bynajmiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 23 minuty temu 2 minuty temu, G. Sterling napisał: Znowu się pocisz i zaciskasz zęby? Ale to nie ja eskaluje tematy bana na forum o goownie ‚wyżej’ wiec może do siebie skieruj te komentarze o poceniu i zaciskaniu zebow, mistrzyni riposty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Dekiel 13 Napisano 23 minuty temu 1 minutę temu, G. Sterling napisał: Znowu się pocisz i zaciskasz zęby? Masz potężne riposty, jakby cię zacinało po 5 słowach. Takimi wypyerdami chcesz pojasnić forum, gienek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 22 minuty temu Przed chwilą, Śliwka Pulsar to Dekiel napisał: Masz potężne riposty, jakby cię zacinało po 5 słowach. Takimi wypyerdami chcesz pojasnić forum, gienek? Riposty niczym widmok z podstawowym po niedzielnym przyjęciu dawki butaprenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, Śliwka Pulsar to Dekiel napisał: Takimi wypyerdami chcesz pojasnić forum, gienek? Pojaśniac? Ona tu rządzi kochana. wraz z ogórem, widmokiem i 56-tym alter ego bica. To pinki to pinki to pinki jest i mozg mozg mozg mozg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, deliriumTremendous napisał: Riposty niczym widmok z podstawowym po niedzielnym przyjęciu dawki butaprenu Jesteś monotematyczna i nudna, i dobrze o tym wiesz. Nie wiem więc po co te próby ośmieszania się jeszcze bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Dekiel 13 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: Jesteś monotematyczna i nudna, i dobrze o tym wiesz. Nie wiem więc po co te próby ośmieszania się jeszcze bardziej. Dodaj jeszcze "o.sraj się" i "dalej nie odpowiadam", tchórzliwy szczurku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get aut 2 Napisano 18 minut temu (edytowany) Moja mama to tutka. Edytowano 17 minut temu przez Get aut 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 17 minut temu 5 minut temu, BirkinBoży napisał: W sepii? O to niestety ominela mnie ta sesja zdjęciowa. Ma czym czołobitność uprawiać przed salowa bynajmiej W sepii albo czerni i bieli. Chodzi mi o te upiorna aktorkę z fasem, która z uporem maniaka wstawia na awatary chcąc uchodzic za dame a za chwile sie zapomina i wyje w eter do ‚osmrodzonych picz’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 13 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, Śliwka Pulsar to Dekiel napisał: Dodaj jeszcze "o.sraj się" i "dalej nie odpowiadam", tchórzliwy szczurku Póki co największym tchórzem jest tutaj p!zda paryska, chociaż tobie też nie brakuje pod tym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Dekiel 13 Napisano 16 minut temu 3 minuty temu, deliriumTremendous napisał: Pojaśniac? Ona tu rządzi kochana. wraz z ogórem, widmokiem i 56-tym alter ego bica. To pinki to pinki to pinki jest i mozg mozg mozg mozg No rządzą. Większość niezyebanych na maxa sobie olała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deliriumTremendous 7 Napisano 15 minut temu 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Jesteś monotematyczna i nudna, i dobrze o tym wiesz. Nie wiem więc po co te próby ośmieszania się jeszcze bardziej. Wiem, ty jesteś ciekawsza jak opowiadasz o bitwach na melinie w nowy rok i robisz tany tany na forum. Wszyscy czekają aż sie uchlejesz bo jesteś wtedy przekomiczna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach