Onoooo 3 Napisano niedziela o 21:54 Przed chwilą, Onaaaa napisał: On jest z rodziny i sie nie liczy. Podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 3 Napisano niedziela o 21:54 Kocham Alana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 21:54 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A Seven haki ma znak zodiaku Wszystkie ma bo jest z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 3 Napisano niedziela o 21:55 Ja mam haki na Wujka Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:56 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tym więcej kłopotu do pozbycia się żeby był święty spokój. Czyli im mniej tym lepiej a zawsze myślałam że im więcej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:56 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wszystkie ma bo jest z kosmosu Będzie to ją zapytam. A może taki jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 3 Napisano niedziela o 21:57 Dlatego ja nie golę sobie farfeluna i zapuszczam sobie włosy łonowe, bo im więcej, tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 21:57 1 minutę temu, Onoooo napisał: Ja mam haki na Wujka Widmo Masz ale chęci w obu rękach i sprawdzasz która jest cięższa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 3 Napisano niedziela o 21:58 W obu rękach to ja trzymam fallus Allana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 21:58 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Będzie to ją zapytam. A może taki jak ja Tu na ziemi bardzo możliwe że ma taki jak Twój, albo i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 3 Napisano niedziela o 21:59 Muszę iść spać niedługo, bo jutro rano na 6 kołchoz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 21:59 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli im mniej tym lepiej a zawsze myślałam że im więcej tym lepiej Mniej rywali to zawsze mniej kłopotów i to ma sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:00 Przed chwilą, Onoooo napisał: Muszę iść spać niedługo, bo jutro rano na 6 kołchoz Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:01 Ciekawe co teraz porabia moja ukochana Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:02 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tu na ziemi bardzo możliwe że ma taki jak Twój, albo i nie Jesteśmy na ziemi chyba może mieć inny bo jednak jej bliżej do kosmosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 22:03 1 minutę temu, Onoooo napisał: Muszę iść spać niedługo, bo jutro rano na 6 kołchoz Tylko nie myśl za dużo , bo całkiem wyłysiejesz bezdomny kłapouchu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:03 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Wez idz się wÿsraj do rzeki bo całkiem się posralo Krejzi może się na mnie wysrać, bardzo ją kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:03 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tylko nie myśl za dużo , bo całkiem wyłysiejesz bezdomny kłapouchu Kocham Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:04 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jesteśmy na ziemi chyba może mieć inny bo jednak jej bliżej do kosmosu. Ja niedługo będę u Krejzi, zazdrościsz, że odebrała ci wujka widmo? Możesz sobie wziąć Lipedzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 36 Napisano niedziela o 22:04 fajna jest seven 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 22:04 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jesteśmy na ziemi chyba może mieć inny bo jednak jej bliżej do kosmosu. Czy ja wiem , bo Tobie też blisko do kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:05 Seven jest druga w hierarchi po Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:05 Moja ukochana paryska tutka jest kompletnie z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 36 Napisano niedziela o 22:05 pewnie wcale nie taka dziwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:05 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: Ciekawe co robi syn papjeza teraz 2 minuty temu, Pejsar napisał: Ciekawe co teraz porabia moja ukochana Krejzi Wy ciekawe a powinniście wiedzieć i słabo z wami. Ja wiem co robią ci o których myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 22:06 11 minut temu, dumbusia napisał: ciezko wyczuc czy serio tak uwazasz o niej czy to tak sobie ze zlosliwosci a moze mylisz ja z kims innym Tak uważam serio, nie jestem złośliwy, czasem bywam, ale wszystko ma swoje granice Nie, po prostu myślałem, że to Boni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:06 Kocham Krejzi i zawsze będę Słabo ze mną, ale dzięki miłości do Krejzi jestem mocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:06 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wy ciekawe a powinniście wiedzieć i słabo z wami. Ja wiem co robią ci o których myślę. Nie zazdrość, że wolę Krejzi od ciebie, bo jest fajniejsza niż ty i seven, jeebnięta na mózg jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 22:06 1 minutę temu, Pejsar napisał: Ja niedługo będę u Krejzi, zazdrościsz, że odebrała ci wujka widmo? Możesz sobie wziąć Lipedzia Będziesz ale znowu w psychiatryku jak nie ogarniesz tej schizofrenii zakolaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:07 2 minuty temu, Pejsar napisał: Ja niedługo będę u Krejzi, zazdrościsz, że odebrała ci wujka widmo? Możesz sobie wziąć Lipedzia Ja z nim nie wytrzymam więc podziękuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach