pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, koń libed napisał: wyróócham cię w ryja pedziu XD tak ci ahmed mowil jak wracales z basenu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec (edytowany) chyba jednak menel pamietasz jak chlop z internetow na ciebie nasikal ? mam takie techncizne pytanie jak sikal to mial cieply mocz czy zimny ? Edytowano 13 Lipiec przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 13 Lipiec Tak jak pies wącha innemu psu odbyt jak się poznają. Ludzi jest trochę inaczej ale takie same mechanizmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, OnlyTime napisał: Tak jak pies wącha innemu psu odbyt jak się poznają. Ludzi jest trochę inaczej ale takie same mechanizmy. Tak. Wąchają jak szynszyle. A ty wąchałes odbyt Grażynie? Dziwnie to musiało wyglądać bynajmiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 13 Lipiec (edytowany) 3 minuty temu, Pulsaŕ napisał: Tak. Wąchają jak szynszyle. A ty wąchałes odbyt Grażynie? Dziwnie to musiało wyglądać bynajmiej Myślę polecieli na cycki naturalne. Jak chcesz zdobyć jakiegoś samca musisz potrząsnąć cyckiem żartuje eksponować. Edytowano 13 Lipiec przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 13 Lipiec szynszyla to chyba przygniatala cycofonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 13 Lipiec 10 minut temu, Pulsaŕ napisał: I cie skrzywila najgorzej jak mi czytała na głos posty libeda i jak się nie zgadzałem to sruuuu klapkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najgorzej jak mi czytała na głos posty libeda i jak się nie zgadzałem to sruuuu klapkiem Z nim też się dotykała zapachowo. Oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, dumbusia napisał: szynszyla to chyba przygniatala cycofonem jeszcze jak - ledwie uszedłem z życiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wypraszam sobie ja sie nie wacham z paniami ktore sa chetne na randke nawet z najwiekszym uposlem z najwiekszego odbytu internetów ktory glosi teorie ze ludziom rece odrastaja. A to przepraszam wybacz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, koń libed napisał: mogę się odlać na ciebie a później mi obciągniesz pederasto XD to na ciebie sikaja nie na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: A to przepraszam wybacz mi jestes rozgrzeszona tylko nie popleniaj tych bledow przy ponownej ocenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec Każdy ja miał. Trochę niesmaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: Każdy ja miał. Trochę niesmaczne taa a najgłośniej krzyczą ci co nie mieli zależy czy ktoś lubi śledzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec (edytowany) 2 minuty temu, Pulsaŕ napisał: Każdy ja miał. Trochę niesmaczne nie kazdy ja nie mialem lezak raczej tez nie bo go nienawidzila wiec w jego kolekcji farfeuln jej penwie nie ma ale reszta przegrywow to paznokcia nie dam. jakbym wiedzial ze tak pachnie ze nie da sie zapomniec to kto wie moze inaczej bym do tego podszedl za pozno makaron ja zaczal reklamowac Edytowano 13 Lipiec przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 13 Lipiec Napisze na Primtywòw to działa jeżeli kobieta tak robi. Człowiek jest rozumny Nie każdy. Najlepiej wiedzieć o tych instynktach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec (edytowany) z drugiej strony wspoilczuje jej dostac kosza od ogora to mozna popasc w depresje nie dziwie sie ze jej pozniej odbilo. Edytowano 13 Lipiec przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec ja bym chyba skoczyl jakby mi jakas taka ogrzyca ogorowa z charakteru dala kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 13 Lipiec a bo to ludzie daja kosza bo jacys zayebisci, jak wie ze ogrzyca i sama sabotuje bo przewiduje przyszlosc to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 13 Lipiec instynkty smeksy etam lepiej sobie zwalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 13 Lipiec 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja bym chyba skoczyl jakby mi jakas taka ogrzyca ogorowa z charakteru dala kosza to musiało ostatecznie przekonać krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2320 Napisano 13 Lipiec 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najgorzej jak mi czytała na głos posty libeda i jak się nie zgadzałem to sruuuu klapkiem Ciesz sie że nie młotkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 13 Lipiec 2 minuty temu, dumbusia napisał: instynkty smeksy etam lepiej sobie zwalic co to jest smeksa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, G. Sterling napisał: co to jest smeksa? zegzy s e k s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 13 Lipiec 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciesz sie że nie młotkiem a bo ja wiem jakby młotkiem to może już bym więcej libeda nie czytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, dumbusia napisał: zegzy s e k s Gosh, już myślałam że jakaś wydzielina obrzydliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, G. Sterling napisał: Gosh, już myślałam że jakaś wydzielina obrzydliwa. a to smegma, narcyzjusz sie tym zaciaga chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, dumbusia napisał: a to smegma, narcyzjusz sie tym zaciaga chyba O to to, dlatego mi się skojarzyło. Zaraz zwymiotuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 13 Lipiec 8 minut temu, dumbusia napisał: instynkty smeksy etam lepiej sobie zwalic teraz ja potrzebuje translatora obawiam sie ze to tylko lezak moze przetlumaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach