pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano poniedziałek o 20:57 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to musiało ostatecznie przekonać krejzi tak wzialem ja na litosc i skok z mostu polecam te metode zamiast oddaj 40zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 20:57 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: teraz ja potrzebuje translatora obawiam sie ze to tylko lezak moze przetlumaczyc jak łeb rozyebany to lepiej sobie zwalic i dac se siana z roochaniem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 20:58 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: na seks z uposlakiem poleciala ? przeciez za to kara jakas grozi on jest ewidetnie uposledzony. nie wiem moze tylko spotkali sie na kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano poniedziałek o 20:59 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a bo ja wiem jakby młotkiem to może już bym więcej libeda nie czytał Ale byś nie mógł czytać co inni piszą a niektórzy są ciekawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 145 Napisano poniedziałek o 21:03 16 minut temu, dumbusia napisał: instynkty smeksy etam lepiej sobie zwalic Doszła moja płyta do kolekcjonera usa Hhttps://www.tiktok.com/@definitelyfirst/video/7662061274028608801 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 478 Napisano poniedziałek o 21:04 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale byś nie mógł czytać co inni piszą a niektórzy są ciekawi co racja to racja czyli bez tego cierpienia nie byłoby przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 21:06 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Doszła moja płyta do kolekcjonera usa H jaka płyta, jakas retro gierka dla dziedzi? spoko dresik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano poniedziałek o 21:09 1 minutę temu, Ścierwo z Kanady napisał: Idź spać. A czemu jak nie śpiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano poniedziałek o 21:10 10 minut temu, dumbusia napisał: nie wiem moze tylko spotkali sie na kawe przeciez pisala ze dal jej kosza i nie chcial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 145 Napisano poniedziałek o 21:10 3 minuty temu, dumbusia napisał: jaka płyta, jakas retro gierka dla dziedzi? spoko dresik Nom 5070rtx ti Rym&Cyma mógłbym za niom mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano poniedziałek o 21:11 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez pisala ze dal jej kosza i nie chcial. ja cos czytalam ze to ona nie byla zainteresowana nie wiem, nie wylapalam, ona raczej subtelna byla i nie wysrrywala z siebie wszystkiego dla gawiedzi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano poniedziałek o 21:11 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: co racja to racja czyli bez tego cierpienia nie byłoby przyjemności No dokładnie. Najpierw cie uszy będą boleć a potem ktoś inny ukoi twoj ból 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 145 Napisano poniedziałek o 21:12 Albo tak z 10 sexow czy 75" do sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach