Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Ty masz jakieś papiery na głowę? Pytam, bo nie chcę obrazić niepotrzebnie, a pyertolisz jak potłuczony.

Nie, ale Ty masz zdecydowanie, bo latasz za facetem ktory Tobą gardzi i wyzywa od faceta, a Ty jeszcze zadowolona jesteś 🙂 Śliwka :classic_cool:

Edytowano przez Makaron .....

1 minutę temu, Makaron ..... napisał:

Zawsze taka jest ... nie :classic_cool: a Ty co robisz chodząc za Widmo jak cień, chociaż ma Cię za faceta :classic_cool:

Spójrz na swoje zachowanie najpierw.

Nikt za nim nie łazi, wszędzie gonpełno i ma.najwięcej do powiedzenia na każdy temat, szczególnie zmyślony. Idź już nie smęć typie.

9 minut temu, Makaron ..... napisał:

Nikt, ale jak pisałem kobietka ma kłopoty i może potrzebuje wsparcia w inny sposób niż hejt pomyślałyście o tym ? Ty też Krejzi masz swoje za uszkami jak kazdy z nas, więc może więcej empatii do innych co ? :classic_cool:

Szczerze? Nie obchodzi mnie to. Niech sobie szuka wsparcia u psychologa i psychiatry, od nazywania kogos prostytutka raczej uleczenie nie następuje 😉 wsparcie tez raczej nie przyjdzie.

ale widze, ze tez niezle kocopoly klepiesz.

Edytowano przez Co tam kwękasz, DumbPusia?

2 minuty temu, Makaron ..... napisał:

Zawsze taka jest ... nie :classic_cool: a Ty co robisz chodząc za Widmo jak cień, chociaż ma Cię za faceta :classic_cool:

Spójrz na swoje zachowanie najpierw.

idac twoim tokiem to ja tez sie w widmoku musialem zakochac bo zawsze beke mam z im.becyla i najwiecej postow to chyba do niego pisze 😄 po rpsotu nie ma tu wiekszego mitomana niz on

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

Ty masz jakieś papiery na głowę? Pytam, bo nie chcę obrazić niepotrzebnie, a pyertolisz jak potłuczony.

Makarończyk szuka modelek bo agencje zakłada. Będzie robił balladę o lekkim zapachnieniu erotycznym

4 minuty temu, Makaron ..... napisał:

Nie, ale Ty masz zdecydowanie, bo latasz za facetem ktory Tobą gardzi i wyzywa od faceta, a Ty jeszcze zadowolona jesteś 🙂 Śliwka :classic_cool:

Ona za nim nie lata, tylko szydzi. To najbardziej bekowe pośmiewisko tego forum, od jakichś dekad. Siur i libed czy malowany tez sie w nim zakochali jak z niego ryli całe dnie?

a interpetacje masz niczym niepelnosprytna ameba, która tu przyszła tydzień temu i krzyniu na niej uprawia taktykę oblężonej twierdzy 😀

bo po gościu, Który tu długo siedzi i który wie co to za postać spodziewałabym sie trzeźwiejszej oceny, ale coz. To w końcu kafeteria, bardzo odmienny stan świadomości 🤣

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Nikt za nim nie łazi, wszędzie gonpełno i ma.najwięcej do powiedzenia na każdy temat, szczególnie zmyślony. Idź już nie smęć typie.

Spoko pójdę, bo sama zaprzeczasz temu co robisz od lat w jego kierunku, więc zastanów się czy mi prawić kazania, czy jemu udowodnić swoją kobiecość o ile ją posiadasz :classic_cool:

• Haha 1

2 minuty temu, Makaron ..... napisał:

To tak jak ty za swoimi ritarderkami. Niebywałe jak Twój umysł wypiera fakty

Jak ciebie laski tak "podrywały" jak ja widmoka to trochę tłumaczy odklejony bełkot.

1 minutę temu, PachnidłoPiżmaka napisał:

Makarończyk szuka modelek bo agencje zakłada. Będzie robił balladę o lekkim zapachnieniu erotycznym

Skończ Policjantko prowokować, bo widzę co piszesz :classic_cool:

Przed chwilą, Makaron ..... napisał:

Skończ Policjantko prowokować, bo widzę co piszesz :classic_cool:

Pisze prawdę a ty lzesz jak kundel walący zdechlym śledziem 

1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Ona za nim nie lata, tylko szydzi. To najbardziej bekowe pośmiewisko tego forum, od jakichś dekad. Siur i libed czy malowany tez sie w nim zakochali jak z niego ryli całe dnie?

Tak za nim nie lata, jak Ty za Libedem, czyli cały czas to samo Krejzi, a ''trzody chlewne'' widzicie w innych tutaj :classic_cool:

Spoko pójdę, bo sama zaprzeczasz temu co robisz od lat w jego kierunku, więc zastanów się czy mi prawić kazania, czy jemu udowodnić swoją kobiecość o ile ją posiadasz :classic_cool:

Czy jak tobie pojadę że bełkoczesz też to uznasz za podryw? 😂

Na forum zastraszająco postępuje ginięcie ludzi o przyzwoitej normie intelektualnej. Już teraz można policzyć ich na palcach jednej ręki.

1 minutę temu, PachnidłoPiżmaka napisał:

Pisze prawdę a ty lzesz jak kundel walący zdechlym śledziem 

Piszesz o śledziu, a ja nie szukam takiej  hejtery jak Ty.. śledziu 🤭 pod szlafrokiem :classic_cool:

Tak za nim nie lata, jak Ty za Libedem, czyli cały czas to samo Krejzi, a ''trzody chlewne'' widzicie w innych tutaj :classic_cool:

Nie wiem o co chodzi z trzoda chlewna, ale tak na szybko to brzmi jak jakies hejty gienowefy, madzi czy innego widmoka.

Przed chwilą, Makaron ..... napisał:

Piszesz o śledziu, a ja nie szukam takiej  hejtery jak Ty.. śledziu 🤭 pod szlafrokiem :classic_cool:

Jestes chory psychicznie 

Na forum zastraszająco postępuje ginięcie ludzi o przyzwoitej normie intelektualnej. Już

A kto inny ma tu być jak nie głupki i desperaci? W miejscu gdzie sami modzi sraja userom w twarz. No to musi być odpowiedni mental tak tu trwać.

4 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

On jest jakiś cofnięty. Nie ma sensu tłumaczyć bo ma jeden argument żeby sikać pod wiatr i nikt go nie powstrzyma.

Przed chwilą, PachnidłoPiżmaka napisał:

Jestes chory psychicznie 

A kto na kafe nie jest Ty policjantko ? 

Walisz śliedziem od czasów kowbojek jak mnie jeszcze nie znałaś :classic_cool:

On jest jakiś cofnięty. Nie ma sensu tłumaczyć bo ma jeden argument żeby sikać pod wiatr i nikt go nie powstrzyma.

No niestety tak brzmi.

tu jest jakaś nadreprezentacja mitomanów i ociężałych umysłowo 😜 temu tak ładnie sie co niektorzy zwąchali.

3 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Czy jak tobie pojadę że bełkoczesz też to uznasz za podryw? 😂

Na forum zastraszająco postępuje ginięcie ludzi o przyzwoitej normie intelektualnej. Już teraz można policzyć ich na palcach jednej ręki.

Żadna normalna kobieta nie lata latami za facetem, który nią gardzi i wysmiewa od faceta, jesteś chora Śliwka takie są fakty.

A teraz uwaga niespodzianka... Jedyna normalna z was to Krejzi :classic_cool:

3 minuty temu, Makaron ..... napisał:

Byłeś na kowbojkach czy nie, ale będziesz sie wypowiadał z pozycji eksperta niczym Gienia o początkach kafeterii, gdy jeszcze w pielusze tetrowej chodziła? 😀

3 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Nie wiem o co chodzi z trzoda chlewna, ale tak na szybko to brzmi jak jakies hejty gienowefy, madzi czy innego widmoka.

Piszesz dość logicznie Krejzi i nie hejtujesz mnie tylko pojaśniasz, więc uważam, że jesteś spoko to tyle ode mnie.

• Haha 1

Żadna normalna kobieta nie lata latami za facetem, który nią gardzi i wysmiewa od faceta, jesteś chora Śliwka takie są fakty.

A teraz uwaga niespodzianka... Jedyna normalna z was to Krejzi :classic_cool:

Nie odpowiedziałeś, czy siur, libed, malowany, moon i narcyz tez sie zakochali w widmoku, bo kazdy z nich regularnie toczy z niego bekę i za nim latają 😉 

3 minuty temu, Makaron ..... napisał:

A spjerdalaj chamie. Powiedziałam raz i zdania nie zmienię co do twojej choroby umysłowej i możesz się zesrăc

1 minutę temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

No niestety tak brzmi.

tu jest jakaś nadreprezentacja mitomanów i ociężałych umysłowo 😜 temu tak ładnie sie co niektorzy zwąchali.

Widocznie tak ma wyglądać przyszłość forum 🙂

2 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Byłeś na kowbojkach czy nie, ale będziesz sie wypowiadał z pozycji eksperta niczym Gienia o początkach kafeterii, gdy jeszcze w pielusze tetrowej chodziła? 😀

Nie, ale sporo wiadomości od kogoś na temat policjantki na przykład dostałem, więc nadal uważam, że tylko Ty bierzesz ten syf na lajcie pomijając hejt, bo sporo hejtujesz :classic_cool:

3 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał:

Nie chodziłam w tetrowej pieluszce. Nie to pokolenie. Widać, żeś stara.

2 minuty temu, PachnidłoPiżmaka napisał:

A spjerdalaj chamie. Powiedziałam raz i zdania nie zmienię co do twojej choroby umysłowej i możesz się zesrăc

Chama to szukaj wśród namiotwych badziewi na które lecisz jak pszczoła do miodu, a potem do mnie masz pretensje jak Ci hejtem pjadę po pleckach :classic_cool:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się