MaveriQ 61 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oprócz niej każdy wiedział jak tutaj wejść i musiała biedna czekać aż będzie można wejść tak jak zwykle. I były to bardzo ciężkie i nudne dni spędzone w cieciówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Ja mam życie poza forum ślepy Ksysiu od Matyldy Jeż Każdy wie, że tutaj siedzisz non stop, nawet blokując forum ślepy krecie. Wieczorami tylko tępa urwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Inflacja! To Ty też jesteś milionerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Salowa z której była przecież beka że nie umiała wejść Ślepy Ksyś z podkrakowskiej wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 48 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: I jak wrażenia? mokro i przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Słabe, ale twoja sprawa. Może tez powinieneś odpocząć od Kafe. To tyle co slabe ? pies burek ktory biega za wami zebyscie zaadoptowali czy moje powtorzenie tekstu ewki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Ślepy Ksyś z podkrakowskiej wsi A najbardziej to płaska z ciebie ryła której obecnie liżesz duре odrzucie społeczny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mokro i przyjemnie yyyyy... To był cios poniżej pasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, MaveriQ napisał: I były to bardzo ciężkie i nudne dni spędzone w cieciówie. Nie idź tropem Widmo, bo u niego każdy cieciuje i ty niedługo też będziesz, bo nie masz wcale pracy i starzy cię utrzymują. Ale w jego obsesji ślepego człowieka, każdy cieciuje i sypia z rodzicem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: co slabe ? pies burek ktory biega za wami zebyscie zaadoptowali czy moje powtorzenie tekstu ewki ? Ty jesteś słaby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A najbardziej to płaska z ciebie ryła której obecnie liżesz duре odrzucie społeczny Nikomu nic nie liże, krecie udający karetkowego. Weź leki, a jak nie masz na leki to powiedz i coś się wymyśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, MaveriQ napisał: I były to bardzo ciężkie i nudne dni spędzone w cieciówie. I nikt nie pomógł tępej urwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Też niezle fantazje masz o dziadach 70 letnich i 18 latkach koniu beskidzki lubiący zegz jak koń owies Edytowano 2 godziny temu przez hoodoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: Ty jesteś słaby. A Miecz jest milionerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Nikomu nic nie liże, krecie udający karetkowego. Weź leki, a jak nie masz na leki to powiedz i coś się wymyśli. Dopóki nie zdechniesz jak twój stary będziesz lizać, bo to kwestia genotypu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: I nikt nie pomógł tępej urwie Tak mówisz do mamy, która gotuje ci makaron ślepy krecie? A mama była obecna przy spaleniu świadectwa szkolnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 552 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: okazalo sie ze wypoczywaja podobnie jak gornik z kopalni myslowice wesola ci milionerzy. moze tez bylas w tych samych willach twoj chlop tez chyba gornik to moze mu koledzy polecali. nic ciekawego nie bylo Mój chłop (emerytowany górnik) nigdy nie próbował się dowartościować rzeczami materialnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Nudno się tu robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: co slabe ? pies burek ktory biega za wami zebyscie zaadoptowali czy moje powtorzenie tekstu ewki ? Janusz jedź już do tej biedry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Wyłącz te duże litery i przestań krzyczeć. BO CO STARA RURO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mój chłop (emerytowany górnik) nigdy nie próbował się dowartościować rzeczami materialnymi. Gdyby zaczął pisać na tym forum, to by został milionerem. Zaczynają tu pączkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 48 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: To Ty też jesteś milionerem? ja już byłem ale mnie Hanna Gronkiewicz-Waltz pozbawiła tego zaszczytnego miana w 1995 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dopóki nie zdechniesz jak twój stary będziesz lizać, bo to kwestia genotypu. Tak odzywasz się do matki? Przeżyje cie, bo kwestia czasu jak znowu cie zamkną karetkowy złodzieju z ogromną wadą wzroku Śmieszny jesteś mały impotencie, że będąc złodziejem po wyroku pouczasz ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 61 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: I nikt nie pomógł tępej urwie Mam wrażenie, że ona jest nie do zajechania. Będzie klepać te bzdury bez ustanku o makaronach, ślepocie, i innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 552 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Miecz napisał: Inflacja! Trochę poczytałam ten temat i mam wrażenie, że dla niektórych sensem istnienia jest wyjazd na wakacje. Ale nie bele jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VOLVO napisał: BO CO STARA RURO? Pstro. Grzecznie i do budy burek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 48 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: yyyyy... To był cios poniżej pasa. a nawet deptanie takie mieli atrakcje w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja już byłem ale mnie Hanna Gronkiewicz-Waltz pozbawiła tego zaszczytnego miana w 1995 A to zła kobieta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Mój chłop (emerytowany górnik) nigdy nie próbował się dowartościować rzeczami materialnymi. Bo z manią wielkości człowiek się rodzi, a Twój mąż tego nie dostał w genach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a nawet deptanie takie mieli atrakcje w ofercie To może i bicie piany było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach