hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ale po co mam cos dokladac cytuje dokladnie twoje autrytety kolejna salowa mozna napluc i nacharkac a bedzie wszystko w porzadku dla takiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: też byłem w balii! I jak wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, hoodoo napisał: Ty nie jestes Jeśli powtórzysz to jeszcze 150 razy to uwierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jzu ci pisalem kogo cytuje nie chce mi sie pisac kolejny raz. No tak! Czyli musi być tak jak piszesz. Bez autorefleksji. Też lubię hejt i wiem jak z niego korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, hoodoo napisał: kolejna salowa mozna napluc i nacharkac a bedzie wszystko w porzadku dla takiech Nie pij już i daj ludziom żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Nie pij już i daj ludziom żyć. nioe pilam nic zartowalam z tym cydrem malinowym bo dla mnie to brzmi luksusowo i fajnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: No tak! Czyli musi być tak jak piszesz. Bez autorefleksji. Też lubię hejt i wiem jak z niego korzystać. czlowieku cala kafeteria to widziala i kazdy wie kogo cytuje a ty dalej udaj pekinczyka jak lubisz hop hop pimpus skacz do gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie pij już i daj ludziom żyć. ODEZWAŁA SIĘ NAŁOGOWA PIJACZKA I MENELICA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 61 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: A ty się czepiasz 50 latków, prując się z facetami po 70-tce, którzy cię wnuczką nazywają Musiałabym upaść, by wysyłać zdjęcia dziadkom w wieku mojego śp. ojca Jesteś obrzydliwa w tych swoich fantazjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, MaveriQ napisał: Ty się czepiasz kogoś powiększonej czcionki, a Java Scriptu nie potrafiłaś przeskoczyć. Oprócz niej każdy wiedział jak tutaj wejść i musiała biedna czekać aż będzie można wejść tak jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: No tak! Czyli musi być tak jak piszesz. Bez autorefleksji. Też lubię hejt i wiem jak z niego korzystać. A jaka jest Twoja hejterska specjalizacja? Bo moją sam wymyśliłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 876 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: I jak wrażenia? Takie, że chwila potwierdził, że jest bezapelacyjnym królem sucharow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VOLVO napisał: ODEZWAŁA SIĘ NAŁOGOWA PIJACZKA I MENELICA bicu ogarnij schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VOLVO napisał: ODEZWAŁA SIĘ NAŁOGOWA PIJACZKA I MENELICA W życiu. Z nałogów tylko seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oprócz niej każdy wiedział jak tutaj wejść i musiała biedna czekać aż będzie można wejść tak jak zwykle. przeciez to wlasnie gina nie umiala wejsc i czekala ale doj.bales widmok do pieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 552 Napisano 2 godziny temu Co słychać w wielkim świecie milionerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, MaveriQ napisał: Jesteś obrzydliwa w tych swoich fantazjach. Niech ci będzie mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: W życiu. Z nałogów tylko seks. TO RACZEJ JUŻ CIEBIE NIE DOTYCZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czlowieku cala kafeteria to widziala i kazdy wie kogo cytuje... Stąd ta liczba mnoga. Że się tego wcześniej nie domyśliłem. Skoro cała kafeteria to widziała to i widziała dzisiejsze Twoje jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak miecz. za 5minut ide bo mi biedre zamkna Tylko znowu nie zapomnij że miałeś jechać do biedry . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez to wlasnie gina nie umiala wejsc i czekala ale doj.bales widmok do pieca PRZECIEŻ TO SALOWA NIE POTRAFIŁA WEJŚĆ NA FORUM JAK COŚ TAM ZMIENIANO TYMCZASOWO I WSZYSCY Z TEGO RYLI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Co słychać w wielkim świecie milionerów? okazalo sie ze wypoczywaja podobnie jak gornik z kopalni myslowice wesola ci milionerzy. moze tez bylas w tych samych willach twoj chlop tez chyba gornik to moze mu koledzy polecali. nic ciekawego nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Takie, że chwila potwierdził, że jest bezapelacyjnym królem sucharow. To zęby ma zdrowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oprócz niej każdy wiedział jak tutaj wejść i musiała biedna czekać aż będzie można wejść tak jak zwykle. Ja mam życie poza forum ślepy Ksysiu od Matyldy Jeż Każdy wie, że tutaj siedzisz non stop, nawet blokując forum ślepy krecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Co słychać w wielkim świecie milionerów? Inflacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czlowieku cala kafeteria to widziala i kazdy wie kogo cytuje a ty dalej udaj pekinczyka jak lubisz hop hop pimpus skacz do gory Słabe, ale twoja sprawa. Może tez powinieneś odpocząć od Kafe. To tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 224 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez to wlasnie gina nie umiala wejsc i czekala ale doj.bales widmok do pieca Salowa z której była przecież beka że nie umiała wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VOLVO napisał: PRZECIEŻ TO SALOWA NIE POTRAFIŁA WEJŚĆ NA FORUM JAK COŚ TAM ZMIENIANO TYMCZASOWO I WSZYSCY Z TEGO RYLI mzoe tez ale ja widzialem jak to gina niedawno pisala ze nie kopiowala tylko pisala do wp ze nie przyszedl mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VOLVO napisał: TO RACZEJ JUŻ CIEBIE NIE DOTYCZY Wyłącz te duże litery i przestań krzyczeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: okazalo sie ze wypoczywaja podobnie jak gornik z kopalni myslowice wesola ci milionerzy. moze tez bylas w tych samych willach twoj chlop tez chyba gornik to moze mu koledzy polecali. nic ciekawego nie bylo Ciekawy był fragment o skakaniu z meblościanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach