Miecz 1040 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A masz kryształ i setwetkę na Rubinie? Mam taką kryształową kurę, w której trzymam cukierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 10 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie gadam z menelami blokujacymi tematy Już pożyczam hełmofon od salowej i blokuje! A libed na bramkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Doktor Hefner napisał: I po co to robisz? Rownie dobrze moge napisać ze wchodzisz w du.pe Qwerty Klaudii itd. no bo on faktycznie wam wchodzi to co mam napisac ? az sie smutno patrzy jak on wazelinuje to nie powiem olejcie go. jakies dobre slowo chociaz mu rzuc. napisz ze na pewno nie jest koralgolem bo cos od kiedy miecz ma atak to koralgol zniknal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: W Afrika też był i strzelał z bazuka do chaty muźina jak się naćpał i to bez wy wychodzenia z domu Podróż to podróż. Każda się liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Rozchmurz się. Jesteś szczęśliwy. Ale ja nawet się śmieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak tak i masz kompromy z mojej szkoly sredniej robie na wypadek jakby milionery z kafeterii powiedzialy sprawdzam i pozniej musza jak ty udawaac ze plaza to fotomontaż Prędzej walisz pod te foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Mam taką kryształową kurę, w której trzymam cukierki. Kukułki czy dropsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Miecz napisał: Dołóż jeszcze półkotapczan. ale po co mam cos dokladac cytuje dokladnie twoje autrytety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak tak i masz kompromy z mojej szkoly sredniej Powiedzmy, że nic się nie zmieniłeś od tamtej pory. Jak byłeś głupi tak jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 93 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mnie to nie przeszkadza ja nadal chetnie poslucham opowiesci wakacyjnych jak beda ciekaw niech se ma nos zadarty tylko niech za tym cos idzie. na razie to idzie za tym giermek ktory odpowiada za nia Nie obraż się, ale wpadłeś w pętlę jak najlepsi tutaj. Zaraz będziesz chodził.z tymi wakacjami jak gienek z ciązą geriatryczmą. Ktoś ci przejął konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Podróż to podróż. Każda się liczy. Jеbany musi mieć ze dwieście lat jak był wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Ale ja nawet się śmieje. Bardzo dyskretnie. Odważniej się śmiej. Nie wstydzę się tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MaveriQ napisał: Ty się czepiasz kogoś powiększonej czcionki, a Java Scriptu nie potrafiłaś przeskoczyć. A ty się czepiasz 50 latków, prując się z facetami po 70-tce, którzy cię wnuczką nazywają Musiałabym upaść, by wysyłać zdjęcia dziadkom w wieku mojego śp. ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ale po co mam cos dokladac cytuje dokladnie twoje autrytety A Ty je niby widziałeś czy cytujesz kogoś kto widział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Gdyby tak było to bym ciągle robił literówki jak ty masz zoom z x6 to widzisz wyraznie kazda liter i u ciebie przecinek wyglada jak u mnie duze I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Nie obraż się, ale wpadłeś w pętlę jak najlepsi tutaj. Zaraz będziesz chodził.z tymi wakacjami jak gienek z ciązą geriatryczmą. Ktoś ci przejął konto? Psychotropy mu się skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 48 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: A masz kryształ i setwetkę na Rubinie? i szklanki w koszyczkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jеbany musi mieć ze dwieście lat jak był wszędzie Świat nie jest taki duży a on ma wielu kolegów, którzy gdzieś byli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Nie obraż się, ale wpadłeś w pętlę jak najlepsi tutaj. Zaraz będziesz chodził.z tymi wakacjami jak gienek z ciązą geriatryczmą. Ktoś ci przejął konto? To samo mu to napisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, MaveriQ napisał: Ty się czepiasz kogoś powiększonej czcionki, a Java Scriptu nie potrafiłaś przeskoczyć. przypominam ze ty nie potrafilasz przeskoczyc skopiowania maila i pisalas do wp zeby ci konto zalozyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, murb napisał: Taki pen na całą ryzę papieru to musi nieźle wyglądać. WIDZĘ ŻE WYJĄTKOWO CIĘ BAWI WĄTEK NAMALOWANYCH PEENISÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Nie obraż się, ale wpadłeś w pętlę jak najlepsi tutaj. Zaraz będziesz chodził.z tymi wakacjami jak gienek z ciązą geriatryczmą. Ktoś ci przejął konto? Każdemu z nas tutaj w pewnym momencie odbija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A Ty je niby widziałeś czy cytujesz kogoś kto widział? A co to za różnica? Kolega widział to tak jakby Libed widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: i szklanki w koszyczkach Koszyczków mam dwa komplety. Jedne metalowe a drugie wiklinowe. A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VOLVO napisał: WIDZĘ ŻE WYJĄTKOWO CIĘ BAWI WĄTEK NAMALOWANYCH PEENISÓW W sumie to już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Nie obraż się, ale wpadłeś w pętlę jak najlepsi tutaj. Zaraz będziesz chodził.z tymi wakacjami jak gienek z ciązą geriatryczmą. Ktoś ci przejął konto? tak miecz. za 5minut ide bo mi biedre zamkna wiec bedzie spokoj i pogadacie o czym innym poza tym przeciez ja nie kaze tym ludziom mie cytowac niech przestana to i ja nie bede mial na co odpowaidac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: masz zoom z x6 to widzisz wyraznie kazda liter i u ciebie przecinek wyglada jak u mnie duze I Gdybym miał problemy ze wzrokiem to w niemal każdym słowie były by literówki jak u ciebie . A skriny różne dawałem i nie na każdym weszło jakieś powiększenie więc o kant duрy twoje teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Doktor Hefner napisał: Nje boli cie geba od tego ciągłego szydzenia? Wiesz, ten szyderczy śmiech... JAK TY SIĘ DO DAMY ODZYWASZ CHAMIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 59 minut temu 4 minuty temu, Miecz napisał: A Ty je niby widziałeś czy cytujesz kogoś kto widział? jzu ci pisalem kogo cytuje nie chce mi sie pisac kolejny raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Świat nie jest taki duży a on ma wielu kolegów, którzy gdzieś byli. To prawda zawsze zna kogoś w każdym pionie homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach