Makaron ..... 56 Napisano niedziela o 22:49 (edytowany) idę na fajkę Edytowano niedziela o 22:49 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 56 Napisano niedziela o 23:25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MysteriousGirl1985 885 Napisano wczoraj o 04:59 Dzień dobry, a to wolno grać tu muzykę? 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 56 Napisano wczoraj o 05:56 54 minuty temu, MysteriousGirl1985 napisał: Dzień dobry, a to wolno grać tu muzykę? 🫣 Dzień dobry Pewnie, przecież to publiczne kafe Miłego dnia Girl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MysteriousGirl1985 885 Napisano wczoraj o 12:22 6 godzin temu, Makaron ..... napisał: Dzień dobry Pewnie, przecież to publiczne kafe Miłego dnia Girl Pytanie tendencyjne Ja nie mogę, dostałam ostatnio za to (teoretycznie) bana na 2 tygodnie 🫣 Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 111 Napisano wczoraj o 15:15 Czy można obejrzeć gameplay "Mega Mana 7", a szczególnie zakończenie, i nie zapragnąć powstania Mega Kościóła? Nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 56 Napisano wczoraj o 17:19 4 godziny temu, MysteriousGirl1985 napisał: Pytanie tendencyjne Ja nie mogę, dostałam ostatnio za to (teoretycznie) bana na 2 tygodnie 🫣 Miłego Czyli pułapka Teoretycznie, a praktycznie możesz, więc wrzucaj śmało, kafe słynie z banów i bananów Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Nowa Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 8 godzin temu Nowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Nowa Ostatnio oglądałam film jakiś i był song, który mi się podobał, więc sprawdziłam co to jest za utwór i czyj. Francuski, Stromae - Tous Les Mêmes. Przy okazji dowiedziałam się, że Stromae w slangu ichnim to przestawienie sylab czli tak: StroMae czyli MaeStro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, sv7 napisał: Ostatnio oglądałam film jakiś i był song, który mi się podobał, więc sprawdziłam co to jest za utwór i czyj. Francuski, Stromae - Tous Les Mêmes. Przy okazji dowiedziałam się, że Stromae w slangu ichnim to przestawienie sylab czli tak: StroMae czyli MaeStro. Seven poleć jakiś fajny film bo co włączę to zasypianiam takie nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 15 Napisano 3 godziny temu Bugonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Seven poleć jakiś fajny film bo co włączę to zasypianiam takie nudy. Jakiś czas temu widziałam Najlepszy. Polski film na faktach, o gościu który stał się mistrzem świata w podwójnym Ironmanie. Jerzy Górski. Ciekawa historia człowieka. Teraz natomiast oglądam krótkie reportarze: Psychologia zbrodni. Co tam sie dzieje, to włos się jeży na głowie. Wiesz co? Przesyłka kolejna mi przyszła i wydaje mi się, że brakuje 2 rzeczy. Albo nie dołączyli albo je usunęłam przed zakupem. Sprawdzam to bo zapomniałam jak to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, WywaloneJajā napisał: Bugonia Właśnie patrzę i wydaje sie ciekawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Jakiś czas temu widziałam Najlepszy. Polski film na faktach, o gościu który stał się mistrzem świata w podwójnym Ironmanie. Jerzy Górski. Ciekawa historia człowieka. Teraz natomiast oglądam krótkie reportarze: Psychologia zbrodni. Co tam sie dzieje, to włos się jeży na głowie. Wiesz co? Przesyłka kolejna mi przyszła i wydaje mi się, że brakuje 2 rzeczy. Albo nie dołączyli albo je usunęłam przed zakupem. Sprawdzam to bo zapomniałam jak to było. Może też zerknę na reportaże Mi przysłali ostatnio głośniki do tv bez jednego głośnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 55 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, sv7 napisał: Jakiś czas temu widziałam Najlepszy. Polski film na faktach, o gościu który stał się mistrzem świata w podwójnym Ironmanie. Jerzy Górski. Ciekawa historia człowieka. Teraz natomiast oglądam krótkie reportarze: Psychologia zbrodni. Co tam sie dzieje, to włos się jeży na głowie. Wiesz co? Przesyłka kolejna mi przyszła i wydaje mi się, że brakuje 2 rzeczy. Albo nie dołączyli albo je usunęłam przed zakupem. Sprawdzam to bo zapomniałam jak to było. Nie spodoba się ten , bo zamulają i bardziej zainteresowałby jakiś thriller erotyczny , bo Matylda jest ciut wybredną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 7 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, sv7 napisał: Ostatnio oglądałam film jakiś i był song, który mi się podobał, więc sprawdziłam co to jest za utwór i czyj. Francuski, Stromae - Tous Les Mêmes. Przy okazji dowiedziałam się, że Stromae w slangu ichnim to przestawienie sylab czli tak: StroMae czyli MaeStro. Też lubie Stromae. Papaoutai 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może też zerknę na reportaże Mi przysłali ostatnio głośniki do tv bez jednego głośnika Ja co zamówie wszystko jest w komplecie i sprawne z Temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie spodoba się ten , bo zamulają i bardziej zainteresowałby jakiś thriller erotyczny , bo Matylda jest ciut wybredną. Mnie się średnio widział ten co wczoraj ś proponował. Obejrzałam ze 20 minut i mnie zaczął ten ekscentryczny koleżka wpieniać. ;] Mówisz, że się rozwinie na dobre? Matylda cosik fika ostatnio bo mało do mnie mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 55 Napisano 2 godziny temu Rozkojarzone jesteśta temu błędy w zaznaczaniu co ma być i przychodzi niekompletne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja co zamówie wszystko jest w komplecie i sprawne z Temu. Bo ciebie sie boją to przyślą wszystko dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Też lubie Stromae. Papaoutai Tak! Od razu wszystko co się dało to sobie przesłuchałam. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: Mnie się średnio widział ten co wczoraj ś proponował. Obejrzałam ze 20 minut i mnie zaczął ten ekscentryczny koleżka wpieniać. ;] Mówisz, że się rozwinie na dobre? Matylda cosik fika ostatnio bo mało do mnie mówi. Obserwuje, analizuje po czym wyciąga wnioski taka szkoła już i trzeba poczekać co powie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Rozkojarzone jesteśta temu błędy w zaznaczaniu co ma być i przychodzi niekompletne. Najbardziej żal mi niedoszłych kotków. Mini czarne zawieszki do kluczy a ty się śmiejesz, Widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2321 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie spodoba się ten , bo zamulają i bardziej zainteresowałby jakiś thriller erotyczny , bo Matylda jest ciut wybredną. Tak chciałam thiller erotyczny Znasz jakiś fajny Hubercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Może też zerknę na reportaże Mi przysłali ostatnio głośniki do tv bez jednego głośnika Czyli standard. Ostatnio mi pakę kurier rzucił na schody tuż przy drzwiach, więc napisałam tak: proszę dzwonić bądź pukać bo się bardzo zdenerwuję. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo ciebie sie boją to przyślą wszystko dobrze Jestem lepiej zorganizowany i konsekwentny ot cała tajemnica. Więcej czasu ze mną i nabierzecie takich cech jak zdyscyplinowanie i sprawczość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak chciałam thiller erotyczny Znasz jakiś fajny Hubercie Mam jeden na nockę ale nie thil, a sam erotyk. Ja już obejrzałam, 20 minut trwa czyli z fabułą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 55 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Najbardziej żal mi niedoszłych kotków. Mini czarne zawieszki do kluczy a ty się śmiejesz, Widmo. Ale nie jest to złośliwy śmiech tylko ma na celu wjechać na ambicję aby działać metodycznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach