Makaron ..... 58 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 41 Napisano 1 godzinę temu Tutaj szafa gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu Zablokował pewnie ktoś z kim Zosia chce rozwodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 16 Napisano 1 godzinę temu Bedboj rekord zablokowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 1 godzinę temu W takim razie idę wywalić poduchy i skoczę po lody do filmu. Bo przecież nie będę bawiła się w produkowanie pióropusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zablokował pewnie ktoś z kim Zosia chce rozwodu Nie można pogadać, bo wariatki już się odpalają i musi być zwada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zablokował pewnie ktoś z kim Zosia chce rozwodu Albo karzeł. Dozownik się przyda jak waga gdy się coś robi według przepisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: Tutaj szafa gra Musi grać Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 41 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, sv7 napisał: W takim razie idę wywalić poduchy i skoczę po lody do filmu. Bo przecież nie będę bawiła się w produkowanie pióropusza. Właśnie jem lody i zastanawiam się, jaki film puścić do poduszki Edytowano 1 godzinę temu przez KibicowałamNorwegii🇧🇻 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Właśnie jej lody i zastanawiam się, jaki film puścić do poduszki Bugonia polecony film przez WywaloneJajā. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Albo karzeł. Dozownik się przyda jak waga gdy się coś robi według przepisu. Powiedz mi tylko kiedy ty masz czas gotować Ja dużo gotuje a nie mam takich rzeczy i ba oko wsypuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Nie można pogadać, bo wariatki już się odpalają i musi być zwada Chore psychicznie to nic nie poradzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, sv7 napisał: W takim razie idę wywalić poduchy i skoczę po lody do filmu. Bo przecież nie będę bawiła się w produkowanie pióropusza. Jakie masz lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 16 Napisano 1 godzinę temu Najważniejsze że wy zdrowi. Powtarzam odkąd tu jesteście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Musi grać Magda Ale ty dziadostwo puszczasz i może dlatego blokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chore psychicznie to nic nie poradzimy Było gadane o praniu poduszek, to musiała się odpalić i szturchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Powiedz mi tylko kiedy ty masz czas gotować Ja dużo gotuje a nie mam takich rzeczy i ba oko wsypuje Najczęściej na weekendzie i pod wieczór jak wrócę. To kwestia 45 minut jak się jest zorganizowanym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Najważniejsze że wy zdrowi. Powtarzam odkąd tu jesteście. My też chorzy ale nie aż tak by blokować bezsensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Bugonia polecony film przez WywaloneJajā. Cześć. Nie wiem jak Ty to obejrzysz bo ni komedia nie sci-fi i zamuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale ty dziadostwo puszczasz i może dlatego blokują Jakie dziadostwo kuźwa Magi, Zip skład i Sokół to legendy podwórka ulicy i dzielnicy Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Najczęściej na weekendzie i pod wieczór jak wrócę. To kwestia 45 minut jak się jest zorganizowanym . Kobieta by leżała a ty byś jej gotował i przynosił do łóżka żyć nie umierać i pachnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, sv7 napisał: Bugonia polecony film przez WywaloneJajā. Cześć. No już obczaiłam i mam obejrzeć też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie wiem jak Ty to obejrzysz bo ni komedia nie sci-fi i zamuła. Ja też będę oglądać to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 16 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: My też chorzy ale nie aż tak by blokować bezsensu Gratuluje autorefleksji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Zablokował pewnie ktoś z kim Zosia chce rozwodu jak małżeństwo nieskonsumowane to szybka sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jakie masz lody Żadnych. Kupię w Tesco jakieś w kubku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kobieta by leżała a ty byś jej gotował i przynosił do łóżka żyć nie umierać i pachnieć Śmiać mi się chce jak baby mają problem z tym gotowaniem i zajmuje im to nie wiadomo ile czasu. 20 minut zajmuje frytki , jajka sadzone i mizeria . W łóżku się nie je i co to za moda, bo łóżko jest do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2325 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Jakie dziadostwo kuźwa Magi, Zip skład i Sokół to legendy podwórka ulicy i dzielnicy Teraz to może ujdzie ale zazwyczaj dziadostwo te massimo miky rurkę itp nie wiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja też będę oglądać to Pół godziny jak wytrzymasz to max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie wiem jak Ty to obejrzysz bo ni komedia nie sci-fi i zamuła. Kilka minut i będę wiedziała czy chcę kontynuować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach