Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: właśnie dlatego tak atakuje - żeby do mnie zniechęcić i wtedy jej będzie łatwiej podbić I tak samo atakuje Ciebie, żeby mieć do mnie łatwiejsze dojście jak nic ma na mnie parcie i walczy ostro Tak jak Ty z Szyszką i rybami w słoiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 513 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: do ignorowanych z apodyktycznymi bufonamidzizaz polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 513 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak jak Ty z Szyszką i rybami w słoiku a co - zapach ci nie pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a co - zapach ci nie pasuje? Zapach super, ale facet do dupy Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: do gazu z apodyktycznymi bufonamidzizaz wygląda na to, że nadal cierpisz na ...ca, co się dobrze składa akurat, bo zrobilem glebszy resercz niż ostatnim razem, miałem to rano wyslać, ale skoro tak to wyślę jak zjem kolacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2333 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: właśnie dlatego tak atakuje - żeby do mnie zniechęcić i wtedy jej będzie łatwiej podbić I tak samo atakuje Ciebie, żeby mieć do mnie łatwiejsze dojście jak nic ma na mnie parcie i walczy ostro Tak serio to ona cie atakuje przeze mnie. Mnie nie znosi I chce pokazać tobie że nie ma sensu ze mna sie zadawać tylko jakoś jej to nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2333 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Makaron ..... napisał: Tak jak Ty z Szyszką i rybami w słoiku Znów Szyszka Paweł czy to nigdy sie nie skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Znów Szyszka Paweł czy to nigdy sie nie skończy Wszystko się kiedyś kończy Magda. Idź spać i śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach