Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Jakubone

Spotkałem chorą babę

Polecane posty

Te kobiety na tym świecie są rąbnięte lekko mówiąc. Jechałem autobusem no autobus mocno zahamował i stała obok mnie taka walnięta i jak zahamował to puściłem poręcz i poleciałem na nią i niechcący przejechałem po jej piersi ale od razu zdjąłem rękę a ta mi walnęła kolankiem między nogi. ku*** jakbym jej coś zrobił przykucnąłem sobie w autobusie a ta zje*** sobie poszła jakby nigdy nic. Jak ją kiedyś spotkam to jej współczuję. I to każda kobieta taka jest walnięta bardziej ich obchodzi to że facet przez przypadek nie z jego winy dotknął jej brzskwinek, a nie to że facet będzie czuł ból w jajach przez następny tydzień

24 minuty temu, Lussesita napisał:

Miała baba refleks, że Cię od razu kopnęła.

Nie żartuję. Zwizualizowałam sobie tę sytuację - jedziecie autobusem, który zahamował. Fizyka tak działa, że siła odśrodkowa albo dośrodkowa działa na Ciebie. Lecisz na babę, dotykasz jej piersi przez przypadek, ona Cię kopie. Ale na nią także działa fizyka więc ona też leci. I że  tak Cię tak trafiła w tym locie to musiała być szybka w reakcjach. Zakładam, że ona stała. Bo gdyby siedziała a Ty byś ją smyrnął to mogłoby się skończyć złamaniem Twojej ręki, która piersiami przycisnęła do oparcia siedzenia przed nią. Ty się ciesz, że Cię tylko kopnęła.

• Haha 1

9 minut temu, Lussesita napisał:

Nie żartuję. Zwizualizowałam sobie tę sytuację - jedziecie autobusem, który zahamował. Fizyka tak działa, że siła odśrodkowa albo dośrodkowa działa na Ciebie. Lecisz na babę, dotykasz jej piersi przez przypadek, ona Cię kopie. Ale na nią także działa fizyka więc ona też leci. I że  tak Cię tak trafiła w tym locie to musiała być szybka w reakcjach. Zakładam, że ona stała. Bo gdyby siedziała a Ty byś ją smyrnął to mogłoby się skończyć złamaniem Twojej ręki, która piersiami przycisnęła do oparcia siedzenia przed nią. Ty się ciesz, że Cię tylko kopnęła.

No oczywiście że stała. A co mi mogła zrobić gorszego?

Przed chwilą, Jakubone napisał:

No oczywiście że stała. A co mi mogła zrobić gorszego?

Na przykład wezwać Policję, że ją molestujesz.

Oglądasz mecze piłki nożnej? Widzisz jak tam zawodnicy w polu karnym trzymają ręce blisko ciała, żeby nie prowokować niczego? Tak się trzeba zachowywać w komunikacji miejskiej - trzymać łapy przy sobie.

2 minuty temu, Lussesita napisał:

Na przykład wezwać Policję, że ją molestujesz.

Oglądasz mecze piłki nożnej? Widzisz jak tam zawodnicy w polu karnym trzymają ręce blisko ciała, żeby nie prowokować niczego? Tak się trzeba zachowywać w komunikacji miejskiej - trzymać łapy przy sobie.

Przecież nie moja wina że kierowca tak zahamował w życiu bym celowo jej łap na piersi nie położył kurde no bez przesady ale żeby od razu kolanem w jaja nawet jej przeprosić nie zdążyłem taka szybka była niech się pieprzy

Przed chwilą, Jakubone napisał:

Przecież nie moja wina że kierowca tak zahamował w życiu bym celowo jej łap na piersi nie położył kurde no bez przesady ale żeby od razu kolanem w jaja nawet jej przeprosić nie zdążyłem taka szybka była niech się pieprzy

Czyli wracamy do tego, co napisałam na początku - miała baba refleks.

Choć osobiście uważam, że historię wymyśliłeś.

Na moją siostrę spadł pan, który zasnął na siedzeniu naprzeciw niej. Kiedy się ocknął na jej klatce piersiowej, nie wiedział gdzie się podziać ze wstydu 🤣

no miała refleks niestety gówniara a co do historii na twoim miejscu też bym nie uwierzył więc tego nie oczekuję bo takie sytuacje codziennie się nie zdarzają a jak to 

4 minuty temu, Lussesita napisał:

Czyli wracamy do tego, co napisałam na początku - miała baba refleks.

A jak to z wami jest z tym odruchem bezwarunkowym

4 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Na moją siostrę spadł pan, który zasnął na siedzeniu naprzeciw niej. Kiedy się ocknął na jej klatce piersiowej, nie wiedział gdzie się podziać ze wstydu 🤣

nie masz taj agresywnej kobiety

9 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Śpiący królewicze to częste historie w komunikacji. Mnie bardzo stresuje jak widzę, że ktoś się gibie w głębokim śnie. Nie wiem czy czuwać i ratować jakby co, czy ignorować.

8 minut temu, Jakubone napisał:

no miała refleks niestety gówniara a co do historii na twoim miejscu też bym nie uwierzył więc tego nie oczekuję bo takie sytuacje codziennie się nie zdarzają a jak to 

A jak to z wami jest z tym odruchem bezwarunkowym

A jakim odruchem bezwarunkowym? Jeśli pytasz o kopanie w jajka to chyba jest działanie bardziej celowe.

Jeśli Cię ciekawi czy kogoś kopnęłam w komunikacji to nie, nigdy dotąd się to nie zdarzyło. Klika razy beształam ocieraczy ale nigdy ich nie szturchałam, nie biłam.

18 minut temu, Lussesita napisał:

To oczywista oczywistość. 

Natomiast mnie zastanawia, dlaczego miałaby się przejmować, że obcy nic nie znaczący dla niej facet będzie odczuwać ból jako konsekwencję swoich działań? 

8 minut temu, taka_pokraka napisał:

To oczywista oczywistość. 

Natomiast mnie zastanawia, dlaczego miałaby się przejmować, że obcy nic nie znaczący dla niej facet będzie odczuwać ból jako konsekwencję swoich działań? 

Bo komunikacją miejską zazwyczaj podróżują bardzo wrażliwe i empatyczne baby, które analizują konsekwencje swoich zachowań. Pech, że koledze się trafiła jakaś wyjątkowo agresywna.

Już sobie wyobrażam, jak baba podczas ostrego hamowania autobusu trafia kogoś w krocze. 

53 minuty temu, Lussesita napisał:

Ma ewidentne szczęście,a przypadki nie są są ludzie którzy wykorzystują okazję do dotknięcia się piersi kobiety 

2 minuty temu, Lussesita napisał:

Bo komunikacją miejską zazwyczaj podróżują bardzo wrażliwe i empatyczne baby, które analizują konsekwencje swoich zachowań. Pech, że koledze się trafiła jakaś wyjątkowo agresywna.

Już sobie wyobrażam, jak baba podczas ostrego hamowania autobusu trafia kogoś w krocze. 

Akurat kobiety są znane z tego sa głównymi sprawcami pobić i rozbojów.   

4 minuty temu, Lussesita napisał:

Ma szczęście 

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Akurat kobiety są znane z tego sa głównymi sprawcami pobić i rozbojów.   

Oczywiście, że kobiety to wyjątkowe łobuzice.

Przed chwilą, Lussesita napisał:

Oczywiście przecież mówi się nawet bandyterka - końcówka a wskazuje ewidentnie na płeć żeńską czy ktoś kiedyś słyszał o bandyterku? No właśnie.    

• Haha 1

1 minutę temu, Lussesita napisał:

Nie prawda,ja akurat taką nie jestem 😡

3 minuty temu, marysienka napisał:

Ma szczęście 

Żartuję sobie. Historia jest zmyślona ale każdy jest pretekst do pitolenia na forum jest dobry. 😄

Pamiętam te jazdy autobusami do szkoły codziennie rano... Na nie jedną babę się wleciało... Ale jaja ocalały, zawsze jakoś te gumowe trzymaki się chwytało w razie ostrego hamowania, ew. fotel. Cyc to jednak lepiej zadziała jako amortyzator upadku niż chwytak 😉

Żartuję sobie. Historia jest zmyślona ale każdy jest pretekst do pitolenia na forum jest dobry. 😄

Oj myślałam że naprawdę to się wydarzyło ech. 

Przed chwilą, marysienka napisał:

Nie prawda,ja akurat taką nie jestem 😡

Tak Ci się tylko wydaje. Wierz mi - potrafię czytać w myślach.

Ta ciekawe 

Co jeszcze wyczytales?

2 minuty temu, eRCe napisał:

Pamiętam te jazdy autobusami do szkoły codziennie rano... Na nie jedną babę się wleciało... Ale jaja ocalały, zawsze jakoś te gumowe trzymaki się chwytało w razie ostrego hamowania, ew. fotel. Cyc to jednak lepiej zadziała jako amortyzator upadku niż chwytak 😉

Ciekawe dlaczego w tej komunikacji to zawsze się ustawiają baba, chłop, baba, chłop, że chłop zawsze na babę wpada? To jednak trochę podejrzane. 

Przed chwilą, marysienka napisał:

Co jeszcze wyczytales?

Wyczytałaś. Jestem kobietą. 

Wyczytałam, że jesteś romantyczką lubiącą chodzić po mieszkaniu w rajstopach. Podejrzewam też, że możesz być botem próbującym pobudzić ruch na forum.

Wyczytałaś. Jestem kobietą. 

Wyczytałam, że jesteś romantyczką lubiącą chodzić po mieszkaniu w rajstopach. Podejrzewam też, że możesz być botem próbującym pobudzić ruch na forum.

Ja się zastanawiałam czy to jakieś studenckie staże we wakacje się odbywają.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować