Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: To skończ pierd**** że taka sytuacja nie miała miejsca, skoro tego nie wiesz. Każda kobieta jest taka nadęta wysnuwa jakąś teorię z dupy. Mnie to jie obchodzi co sobie na tym forum piszecie może sobie pierdoły wmawiacie, ale szkoda mi czasu, żeby sobie wymyślać historie No, i to jest właśnie najdziwniejsze, że szkoda Ci czasu a jednak historie wymyślasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Cza było napisać na braciach smalcach. no ale kur** śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Do mnie też nie, raczej koniobijca. Proszę nie odzierać mnie ze złudzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 2 godziny temu A tak w ogóle temat brzmi jakby był wyjęty z podstawowej opieki zdrowotnej a nie komunikacji miejskiej. Przychodzi baba do lekarza... Przychodzi stara głupia baba do lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: no ale kur** śmieszne Jesteś wulgarny. Pisał Ci to już ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Najlepsze jest to, że schowasz jakąś haleczkę na dwa miesiące i już myśli, że nowa i się zachwyca hehe. To jak nowa, nie ma co się dziwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: No, i to jest właśnie najdziwniejsze, że szkoda Ci czasu a jednak historie wymyślasz. twoje istnienie jest zadziwiające historia twojego życia jest wymyślona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: no ale kur** śmieszne Jeśli tak uważasz tam w prawym dolnym rogu jest takie miejsce gdzie możesz mi to okazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: I takie sentencje to warto sobie zachować. Wydrukuję i zaniosę do kadr w swojej fabryce. Może mi skróca czas pracy jako personie niedorobionej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: No, i to jest właśnie najdziwniejsze, że szkoda Ci czasu a jednak historie wymyślasz. I jeszcze tu wchodzi jak mu szkoda czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Proszę nie odzierać mnie ze złudzeń. Lepiej z fatałaszków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jesteś wulgarny. Pisał Ci to już ktoś? O jak mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Wydrukuję i zaniosę do kadr w swojej fabryce. Może mi skróca czas pracy jako personie niedorobionej. A to zakład pracy chronionej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Jeśli tak uważasz tam w prawym dolnym rogu jest takie miejsce gdzie możesz mi to okazać obie jesteście tak samo wkur****ące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: twoje istnienie jest zadziwiające historia twojego życia jest wymyślona Postaraj się bardziej. Ta riposta jest wyraźnie poniżej Twoich możliwości. Czuję w Tobie potencjał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: O jak mi przykro Zbyt płytko wyrażasz swój żal. Coraz bardziej przestajesz być wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: obie jesteście tak samo wkur****ące Całkiem fajne towarzystwo. Jeszcze Pokrace tak napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Postaraj się bardziej. Ta riposta jest wyraźnie poniżej Twoich możliwości. Czuję w Tobie potencjał. ale mnie w...**** ja w tobie nie widzę potencjału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: A to zakład pracy chronionej? Prawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Lepiej z fatałaszków? Piękny tekst taki godny onanka Jaki jest żeński odpowiednik onana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: I jeszcze tu wchodzi jak mu szkoda czasu. Brak spójności albo niekoherencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: obie jesteście tak samo wkur****ące A toś Ci karze tu pisać i czytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: ale mnie w...**** ja w tobie nie widzę potencjału Skoczę z mostu przy najbliższej okazji. Załamię się na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: obie jesteście tak samo wkur****ące Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Całkiem fajne towarzystwo. Jeszcze Pokrace tak napisz. nie podzielam tego zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 17 Napisano 2 godziny temu Dorwały starego dziada a dziad?.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A toś Ci karze tu pisać i czytać? Jest samotny, nie ma dziewczyny, maca obce baby w autobusie. Nie dziw się, że spędza to noce i dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A toś Ci karze tu pisać i czytać? A kto cię pytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Dziękuję nie ma kur** za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: nie podzielam tego zdania A mnie to jest obojętne, co Ty podzielasz a czego nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach