Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Lussesita napisał: Oddycha ale przykładaj lód. Nie myl z robieniem loda. A loda słonko to na nie wiem kiedy zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: A ty Masz okres Naprawdę tak uważasz zazwyczaj piszą, że menopauzę, ach komplemecierz z Ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: gdyby tak myślała to by tam nie celowała nie dość że okres to jeszcze blondyna Kręcą Cię laseczki blond? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Chcesz porozmawać o robieniu kupy? A i właśnie przy robieniu kupy jeszcze boli ooo wtedy to kur** myślę że mjie na sufit wywali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Naprawdę tak uważasz zazwyczaj piszą, że menopauzę, ach komplemecierz z Ciebie Ty to masz szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 374 Napisano 1 godzinę temu Pff jakieś prowo większość bab by nie chciała zwracać uwagi i robić wielkiego halo że molestujo ten ma jakiś fetysz masona i lubi być kopany po jajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Naprawdę tak uważasz zazwyczaj piszą, że menopauzę, ach komplemecierz z Ciebie nie w...*** mnie dobrze Ci radzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: A i właśnie przy robieniu kupy jeszcze boli ooo wtedy to kur** myślę że mjie na sufit wywali Ja bym poszła z tym do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Kręcą Cię laseczki blond? A jesteś blond? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: nie w...*** mnie dobrze Ci radzę Co co jej zrobisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: gdyby tak myślała to by tam nie celowała nie dość że okres to jeszcze blondyna No właśnie myślałam że nie masz to i krzywdy nie zrobi. Okresy miała pewnie dwa naraz lżejszy i ten ciężki a może i też trzeci za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: A jesteś blond? Za krótko się znamy, żebym Ci pisała takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Ja bym poszła z tym do lekarza. i co powiem? Że dotknąłem babę w jej brzoskwinki i ku*** w jaja dostałem z kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: nie w...*** mnie dobrze Ci radzę Bo co mi zrobisz? Kopniesz w jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: No właśnie myślałam że nie masz to i krzywdy nie zrobi. Okresy miała pewnie dwa naraz lżejszy i ten ciężki a może i też trzeci za sobą. Ja zaczynam podejrzewać, że w ta baba to był przebrany chłop i stąd taka trauma u kolegi Jakuba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Co co jej zrobisz? 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: No właśnie myślałam że nie masz to i krzywdy nie zrobi. Okresy miała pewnie dwa naraz lżejszy i ten ciężki a może i też trzeci za sobą. nie testuj mojej cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 374 Napisano 1 godzinę temu Brzoskwinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Za krótko się znamy, żebym Ci pisała takie rzeczy. możemy się poznać haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Bo co mi zrobisz? Kopniesz w jaja? dalej cie to bawi że w jaja dostałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: i co powiem? Że dotknąłem babę w jej brzoskwinki i ku*** w jaja dostałem z kolana Przy okazji możesz sobie zbadać czy nie masz hemoroidów. Jak Cię boli przy robieniu kupy to coś się tam może dziać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Lussesita napisał: To usiądź przynajmniej bo jak znowu zahamuje to kolejny kop w jajka może spowodować nieodwracalne zmiany w tym organie. Choć Pokraka twierdzi, że ich nie masz a ja jej wierzę. oj nie wiem czy bym jeszcze jedno kolanko wytrzymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: nie testuj mojej cierpliwości Ósma strona a ten dalej tylko zapowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Przy okazji możesz sobie zbadać czy nie masz hemoroidów. Jak Cię boli przy robieniu kupy to coś się tam może dziać. co to może oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Ósma strona a ten dalej tylko zapowiada. bo was jeszcze irl nie zobaczyłem to dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Ja zaczynam podejrzewać, że w ta baba to był przebrany chłop i stąd taka trauma u kolegi Jakuba. Mówisz, że to był wielki tranzystor z ginekomastią i taką brzoskwinkę on musnął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: oj nie wiem czy bym jeszcze jedno kolanko wytrzymał Jest mi to zupełnie obojętne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: dalej cie to bawi że w jaja dostałem? Na razie ustaliliśmy, że nie mogłeś w nie dostać bo ich nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Mówisz, że to był wielki tranzystor z ginekomastią i taką brzoskwinkę on musnął? Tak. Przy zwykłej sytuacji w autobusie to by się wszystko rozeszło po kościach a ten przeżywa w internecie i obraża przypadkowo spotkane kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Na razie ustaliliśmy, że nie mogłeś w nie dostać bo ich nie masz. na razie ustaliliśmy że jesteś małą chorą babą z menopauzą w okresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: bo was jeszcze irl nie zobaczyłem to dlatego Obawiam się, że jeszcze długo nas nie zobaczysz. Może nawet nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach