Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Było minęło pozostają wspomnienia czasów gdzie wszędzie był keks i żaluzje Tak, tak, wkraczam już w ten etap kiedy wspomnień jest więcej niż planów na przyszłość. W sumie to nawet z sentymentem wspominam czasy kiedy pisali, że jestem starą babą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Pieprz zarywała do onanistów z ero????? Takie rzeczy. To tylko złośliwe poczucie humoru z mojej strony. Wyjaśnieniam bo wiele osób nie łapie tu żartów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, taka_pokraka napisał: Wiesz co to efekt lustra? Zarzucanie innym użytkowniczkom bycia facetem nie oddala od Ciebie podejrzeń o to Ale nogi ma całkiem całkiem. Ja bym nie założyła rajstop a na dodatek w serduszka ale gusta są różne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To tylko złośliwe poczucie humoru z mojej strony. Wyjaśnieniam bo wiele osób nie łapie tu żartów. Wiem, że żartowałaś. Smuci mnie to, że teraz trzeba dodawać, że to żart. Echhhh! Maryś zamilkłą. Speszyła się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Tak, tak, wkraczam już w ten etap kiedy wspomnień jest więcej niż planów na przyszłość. W sumie to nawet z sentymentem wspominam czasy kiedy pisali, że jestem starą babą. Ja nawet mam jeszcze konto stara_głupia_baba i mogę wejść powspominać trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Lussesita napisał: Żartuję sobie. Historia jest zmyślona ale każdy jest pretekst do pitolenia na forum jest dobry. sama jesteś zmyślona sam do tej pory myślałem, że kobiety są normalne, ale zawsze się znajdą jakieś ...nięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja nawet mam jeszcze konto stara_głupia_baba i mogę wejść powspominać trochę. Ja to nawet na Lussesicie mam zachowane rozmowy z priva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Ale nogi ma całkiem całkiem. Ja bym nie założyła rajstop a na dodatek w serduszka ale gusta są różne. Rajstopy to ja czasem noszę, nie w serduszka ale tak. Pończochy to jest zło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Lussesita napisał: Pieprz zarywała do onanistów z ero????? Takie rzeczy. Tak głosi podanie ludowe. Teraz kiedy jestem już podstarzałą grubaską, będę pielęgnować legendy o tym jaka ze mnie hotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Wiem, że żartowałaś. Smuci mnie to, że teraz trzeba dodawać, że to żart. Echhhh! Maryś zamilkłą. Speszyła się. To nie było wyjaśnienie dla Ciebie bo wiem, że kumasz ale to nie jest częste na forum zjawisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, Lussesita napisał: Tak Ci się tylko wydaje. Wierz mi - potrafię czytać w myślach. właśnie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Ja to nawet na Lussesicie mam zachowane rozmowy z priva. Podrukuj i w antyramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: sama jesteś zmyślona sam do tej pory myślałem, że kobiety są normalne, ale zawsze się znajdą jakieś ...nięte Oczywiście, że jestem zmyślona. Lussesita to postać forumowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Rajstopy to ja czasem noszę, nie w serduszka ale tak. Pończochy to jest zło Ja serduszka bardzo chętnie, mąż byłby zachwycony. A tak dla reszty społeczeństwa zapytam, czy serduszka odciągają uwagę od grubości i kształtu zawartości rajstop, czy wręcz przeciwnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Tak głosi podanie ludowe. Teraz kiedy jestem już podstarzałą grubaską, będę pielęgnować legendy o tym jaka ze mnie hotka. A ja dostawałam zdjęcia ze wzwodem! O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Podrukuj i w antyramy "Zdy.chaj" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Ja serduszka bardzo chętnie, mąż byłby zachwycony. A tak dla reszty społeczeństwa zapytam, czy serduszka odciągają uwagę od grubości i kształtu zawartości rajstop, czy wręcz przeciwnie? Przyciągają i podkreślają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: właśnie widać I po co ta agresja? Chcesz żebym zaczęła być nieprzyjemna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: A ja dostawałam zdjęcia ze wzwodem! O! Ja dostałam literaturę erotyczną od znanego i lubianego użytkownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: I po co ta agresja? Chcesz żebym zaczęła być nieprzyjemna? I cyk, wchodzi kolega stażysta, który ma przydział na banowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Podrukuj i w antyramy To jest myśl. W jednej wiadomości ktoś mi napisał, że jestem jebnię/ta. To powiększę i wydrukuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Ja serduszka bardzo chętnie, mąż byłby zachwycony. A tak dla reszty społeczeństwa zapytam, czy serduszka odciągają uwagę od grubości i kształtu zawartości rajstop, czy wręcz przeciwnie? Ja obstawiam, że wręcz przeciwnie ale... A już pamiętam, że Twój Misiaczek jest fatałaszkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: "Zdy.chaj" Nie ma to jak zacytować klasyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Ja dostałam literaturę erotyczną od znanego i lubianego użytkownika. Zazdro. Ech. Do mnie to żaden romantyk nie napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: I po co ta agresja? Chcesz żebym zaczęła być nieprzyjemna? To skończ pierd**** że taka sytuacja nie miała miejsca, skoro tego nie wiesz. Każda kobieta jest taka nadęta wysnuwa jakąś teorię z dupy. Mnie to jie obchodzi co sobie na tym forum piszecie może sobie pierdoły wmawiacie, ale szkoda mi czasu, żeby sobie wymyślać historie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja obstawiam, że wręcz przeciwnie ale... A już pamiętam, że Twój Misiaczek jest fatałaszkowy. Najlepsze jest to, że schowasz jakąś haleczkę na dwa miesiące i już myśli, że nowa i się zachwyca hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Zazdro. Ech. Do mnie to żaden romantyk nie napisał. Do mnie też nie, raczej koniobijca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 158 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: I cyk, wchodzi kolega stażysta, który ma przydział na banowanie. Może dostał wstrząsu mózgu po kopnięciu w jajka. Baby z komunikacji potrafią być silne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: To skończ pierd**** że taka sytuacja nie miała miejsca, skoro tego nie wiesz. Każda kobieta jest taka nadęta wysnuwa jakąś teorię z dupy. Mnie to jie obchodzi co sobie na tym forum piszecie może sobie pierdoły wmawiacie, ale szkoda mi czasu, żeby sobie wymyślać historie Cza było napisać na braciach smalcach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 304 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: To jest myśl. W jednej wiadomości ktoś mi napisał, że jestem jebnię/ta. To powiększę i wydrukuję. I takie sentencje to warto sobie zachować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach