Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: jadę autobusem jeśli chcesz wiedzieć To usiądź przynajmniej bo jak znowu zahamuje to kolejny kop w jajka może spowodować nieodwracalne zmiany w tym organie. Choć Pokraka twierdzi, że ich nie masz a ja jej wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To nie dotykaj, nie myj i nie siadaj. Mam nadzieją, że pomogłam. może jeszcze nie oddychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: przypadkiem kopnęła w jaja? Pewnie myślała, że nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Miyagi 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A był chyba kiedyś taki fetyszysta od zgniatania jaj na ero. O czym to sobie ludzie nie przypomną na urlopie gdy pada. A wejde se na kafeterię, odświeżę stare klimaty. To chyba on, zaraz pewnie wjedzie deptanie jaj szpilkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: może jeszcze nie oddychaj Oddycha ale przykładaj lód. Nie myl z robieniem loda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 517 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Dajcie coś ze słowem roku kafeterii - farfeluna ja pierniczę wpisałem 'farfeluna' w google i pierwszym wynikiem jest to forum nawet AI wymięka: Słowo „farfeluna” nie ma oficjalnego znaczenia w języku polskim, ale brzmi jak połączenie francuskiego słowa farfelu (co znaczy dziwaczny, zwariowany) z polskimi skojarzeniami językowymi. Można je rozumieć jako żartobliwe określenie na szaloną, dziwną rzecz lub osobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: może jeszcze nie oddychaj To świetna myśl! Wraz zaprzestaniem oddychania wszelki ból mija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pan Miyagi napisał: To chyba on, zaraz pewnie wjedzie deptanie jaj szpilkami. Pfff, takie banalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To świetna myśl! Wraz zaprzestaniem oddychania wszelki ból mija. Jak on weźmie to na poważnie to jeszcze zemdleje w tym autobusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja pierniczę wpisałem 'farfeluna' w google i pierwszym wynikiem jest to forum nawet AI wymięka: Słowo „farfeluna” nie ma oficjalnego znaczenia w języku polskim, ale brzmi jak połączenie francuskiego słowa farfelu (co znaczy dziwaczny, zwariowany) z polskimi skojarzeniami językowymi. Można je rozumieć jako żartobliwe określenie na szaloną, dziwną rzecz lub osobę Dziwna rzecz. Dziwnorzeczoubijaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jak on weźmie to na poważnie to jeszcze zemdleje w tym autobusie. Staram się mu pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pan Miyagi napisał: To chyba on, zaraz pewnie wjedzie deptanie jaj szpilkami. Mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Staram się mu pomóc jesteście poje**** obie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Jakubone napisał: Teraz ti mnie dopiero w...**** Dopiero teraz? Człowieku, Ty to masz refleks. Nic dziwnego, że Cię baby po jajkach kopią. Chociaż zaciekawiło mnie co zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: jesteście poje**** obie I ty jeden normalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: jesteście poje**** obie A może ta dziewczyna była w szpilkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mówisz? jakby iakaś baba stanęła na jajach szpilkach to by śniadanie było kur** miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: I ty jeden normalny. no kur** takbo nie jestem kobieą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Staram się mu pomóc Ty to jednak jesteś złota kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: no kur** takbo nie jestem kobieą A z tym czy nie jesteś kobietą to bym akurat polemizowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A może ta dziewczyna była w szpilkach? nie nie była na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A może ta dziewczyna była w szpilkach? 1 minutę temu, Jakubone napisał: jakby iakaś baba stanęła na jajach szpilkach to by śniadanie było kur** miała Blisko, coraz bliżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: jakby iakaś baba stanęła na jajach szpilkach to by śniadanie było kur** miała 1 minutę temu, Lussesita napisał: Patrz napisał mała zazwyczaj piszą stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: A z tym czy nie jesteś kobietą to bym akurat polemizowała. zesrała byś sę w najlepszym wypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Ty to jednak jesteś złota kobieta. Tak i do tego bardzo skromna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 17 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś był taki film tetrykach mnie dziwi tutaj inne w temacie się dołączają. To kolejna część Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Patrz napisał mała zazwyczaj piszą stara A ty Masz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Blisko, coraz bliżej. I zaraz będzie bingo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Pewnie myślała, że nie masz. gdyby tak myślała to by tam nie celowała nie dość że okres to jeszcze blondyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: zesrała byś sę w najlepszym wypadku Chcesz porozmawać o robieniu kupy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach