Mapet 37 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Tezz nie lubię jak mi się wciska że se muszę kibel umyc albo zegarek kupic zamiast 3000 gier Chciałabym zobaczyć twój kwadracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Wychodzisz w ogóle z domu rekreacyjnie czy tylko piwnicy Tylko jak czegoś brakuje dzisiaj bylem przed zabkom to jak inny świat nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Tylko jak czegoś brakuje dzisiaj bylem przed zabkom to jak inny świat nie dla mnie Idz na spacer chlopie do lasu idz z drzewami obcować mówię ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, Mapet napisał: Idz na spacer chlopie do lasu idz z drzewami obcować mówię ci W piwnicy najlepiej gdyby będę chodził kiedyś byłem kilka razy rekreacyjnie w rtv agd media itd zazwyczaj drogo bez okazji tylko taxi kasa zmarnowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: W piwnicy najlepiej gdyby będę chodził kiedyś byłem kilka razy rekreacyjnie w rtv agd media itd zazwyczaj drogo bez okazji tylko taxi kasa zmarnowana Rekreacyjnie do sklepu rtv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Rekreacyjnie do sklepu rtv? No ja lubię se płyty pooglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 24 minuty temu Jak byłem mały to kursowalem do piekarni cukierni kafejki sklepy komputerowe salony gier sklepy konsolowe rzadziej kino plywalnia a dzisiaj wszystko jest do inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 23 minuty temu Za dużo piwniczenia lepiej iść na dwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 15 Napisano 22 minuty temu 9 godzin temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: to calkiem mozliwe bo koralgol wylapal moderacje i tylko lajkuje Jak zwykle trafiłeś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 17 minut temu 5 minut temu, Mapet napisał: Za dużo piwniczenia lepiej iść na dwor Bez sensu tam niebezpiecznie ostatnio prawie hulajnoga mnie potracila a ja brak ubezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 92 Napisano 16 minut temu 16 minut temu, manekin napisał: Siema katalizator Ale ja nie podaje ręki frajerom i cwеlom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Bez sensu tam niebezpiecznie ostatnio prawie hulajnoga mnie potracila a ja brak ubezpieczenia No najgorsi są i rowerzyści bez dzwonka święte krowy i jeszcze krowy z wózkami niektore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 92 Napisano 15 minut temu 5 minut temu, Kořalgor napisał: Jak zwykle trafiłeś! Zaraz wjedzie mu faza na tropie wróbelków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Bez sensu tam niebezpiecznie ostatnio prawie hulajnoga mnie potracila a ja brak ubezpieczenia mie tez albo rower zza zakretu wyskakuje i jakims cudem nic sie nie stao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 15 minut temu Zresztą mi system nic nie zrobi jusz ja mam zeznania w teczce prokuratury że lubię siedzieć w domu i se grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zaraz wjedzie mu faza na tropie wróbelków biedny paranoik udajacy racjonalnego pana milorda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 15 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Zresztą mi system nic nie zrobi jusz ja mam zeznania w teczce prokuratury że lubię siedzieć w domu i se grać Jakiej prokuratury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Jakiej prokuratury? Przestań go wypytywać bo to nie twoje biznesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 92 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: biedny paranoik udajacy racjonalnego pana milorda No pod lasem gdzieś mnie widział nawet i ta sama choroba co u namiotowca tylko jeden z nich aż tak nie bełkocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: mie tez albo rower zza zakretu wyskakuje i jakims cudem nic sie nie stao No ze szlajania się nie ma żadnego zysku bym musiał chodzic na pchli targi i elektromarkety liczac że coś się ostalo a zazwyczaj wystarczy online zobaczyć Poza tym jest vinted Lepiej aukcje porobić albo zdjęcia do aukcji ewentualnie at Teraz mi wchodzi at mu przewidzialem że to 4ka elliota ciekawe czy będę miał jaja kupić na dole piątki tej korekty te polprzewodniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Jakiej prokuratury? Kiedyś mnie psy zawinely i przesluchwali w imieniu prokuratury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 92 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Jakiej prokuratury? Podejrzany musiał być o coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 15 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Przestań go wypytywać bo to nie twoje biznesy Nie ma jak się już przyczepić widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 9 minut temu Systemie się nie podobało że nie pracuje że z domu nie wychodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No pod lasem gdzieś mnie widział nawet i ta sama choroba co u namiotowca tylko jeden z nich aż tak nie bełkocze najgorsze ze to sie udziela bo czlowiek mysli ze prowadzi jakies sledztwo a to schizy posrranego typa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Nie ma jak się już przyczepić widzę 🦦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 92 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Systemie się nie podobało że nie pracuje że z domu nie wychodze Musiały być jakieś donosy o coś, bo oni tak sami z siebie i przypadkowych osób niechętnie się czepiają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 92 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: najgorsze ze to sie udziela bo czlowiek mysli ze prowadzi jakies sledztwo a to schizy posrranego typa O to chodzi toksykowi żeby się udzielało i co za tym idzie wywoływało negatywne emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Musiały być jakieś donosy o coś, bo oni tak sami z siebie i przypadkowych osób niechętnie się czepiają . O na mnie to byla gruba teczka sporo osób jak libedowsky przeszkadzało że nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: O to chodzi toksykowi żeby się udzielało i co za tym idzie wywoływało negatywne emocje libedowsky taki racjonalny osobnik wolny od szczujni i tvpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach