Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Lussesita napisał: W zasadzie to do końca nie zostało wyjaśnione kim jest Koralgol. Utrzymuje, że jest Koralgolem i należy w to wierzyć. To jest dobre podejście do tematu. Ale! Mądrzy lubią dodać swoje. W końcu nie byli by mądrzy, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ciiii bo zaraz ktoś wpadnie i napisze a Pokraka to wcale nie jest taka fajna Nie znają się na tym, co dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Wydaje mi się, że mam mimo wszystko dość zdrowy stosunek do forum. Czyżby? Wycofanie w odpowiednim momencie nie jest tego najlepszym przykładem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jeśli moge wtrącić swoje 3 grosze, co bardzo lubię robić to moim zdaniem masz zaskakująco zdrowe podejście do tego miejsca. Miesiąc bez kuchni, gotowanie na tarasie i zmywanie naczyń w misce, bardzo dobrze kotwiczy w rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czyżby? Wycofanie w odpowiednim momencie nie jest tego najlepszym przykładem. Mnie nie bawi szarpanie się z ludźmi na forum, ale masz prawo do swojej opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To jest dobre podejście do tematu. Ale! Mądrzy lubią dodać swoje. W końcu nie byli by mądrzy, prawda? Mieczu - zaiste nie wiem o co Ci chodzi, co w nie przeszkadza mi prowadzić rozmowy. W sumiejest mi obojętne kto kim tu jest albo był. Ciekawość oczywiście mam kto i dlaczego zmienia nicki ale nie jestem jak Widmo w tropieniu flagowca Śliwki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: A czemu dręczysz Pokrakę? Po prostu nie lubię ludzi, którzy coś twierdzą, a na koniec napiszą, że ich to nie interesuje. Doktor podłapał przekaz i poszedł dalej w tonacji pisss- dur: skoro Miecz to Koralgol, to.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Miesiąc bez kuchni, gotowanie na tarasie i zmywanie naczyń w misce, bardzo dobrze kotwiczy w rzeczywistości. Surwiwal w domowych warunkach. A łatwo nie jest przy chłopakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Lussesita napisał: Mieczu - zaiste nie wiem o co Ci chodzi, co w nie przeszkadza mi prowadzić rozmowy. W sumiejest mi obojętne kto kim tu jest albo był. Ciekawość oczywiście mam kto i dlaczego zmienia nicki ale nie jestem jak Widmo w tropieniu flagowca Śliwki. Gdybym stanął na przeciw problemu z moją znajomą też nie wiedziałbym do końca jak się zachować. Niech każdy pilnuje swojego ogona. Edytowano 3 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Po prostu nie lubię ludzi, którzy coś twierdzą, a na koniec napiszą, że ich to nie interesuje. Doktor podłapał przekaz i poszedł dalej w tonacji pisss- dur: skoro Miecz to Koralgol, to.... Mieczu ale to było sto lat temu. Już to zostało poopisywane i forum się jakoś toczy dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Po prostu nie lubię ludzi, którzy coś twierdzą, a na koniec napiszą, że ich to nie interesuje masz na mysli typa ktory przez kilka dni pisal mi ze zna mojego kolege ze szkoly i za kilka dni napisze wielce kompromitujace rzeczy o mnie a pozniej podwinal ogon i tyle go widzieli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Lussesita napisał: W zasadzie to do końca nie zostało wyjaśnione kim jest Koralgol. Utrzymuje, że jest Koralgolem i należy w to wierzyć. to calkiem mozliwe bo koralgol wylapal moderacje i tylko lajkuje i miecz sie objawil chociaz ja nadal uwazam ze to iskra Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Po prostu nie lubię ludzi, którzy coś twierdzą, a na koniec napiszą, że ich to nie interesuje. Doktor podłapał przekaz i poszedł dalej w tonacji pisss- dur: skoro Miecz to Koralgol, to.... Rozumiem, że fakt wyrażenia opinii kiedy wszyscy zastanawiali się kim jest Kolargol oznacza strasznie interesowanie się? Wyraziłam swoją opinie i po tym już się więcej nie insertowałam osobą Kolargola. Nie uważam by to było interesowanie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Gdybym stanął na przeciw problemu z moją znajomą też nie wiedziałbym do końca jak się zachować. Niech każdy pilnuje swojego ogona. Mieczu - to jest forum internetowe. Chyba należałoby przykładać odpowiednią miarę to tego, co się tu dzieje. Masz problem z tym, że ktoś sugerował, że Koralgol to Ty? Oby tylko takie problemy się w życiorysie pojawiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: to calkiem mozliwe bo koralgol wylapal moderacje i miecz sie objawil chociaz ja nadal uwazam ze to iskra W sezonie ogórkowym każdy temat jest dobry. Pisze jako Koralgol - jest Koralgolem. Pisze jako Iskra - jest Iskrą. Ja w tym nie widzę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Surwiwal w domowych warunkach. A łatwo nie jest przy chłopakach. Ale jestem coraz bliżej, meble do kuchni już jadą. Potem tylko montaż sprzęt i już może do września się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: masz na mysli typa ktory przez kilka dni pisal mi ze zna mojego kolege ze szkoly i za kilka dni napisze wielce kompromitujace rzeczy o mnie a pozniej podwinal ogon i tyle go widzieli ? Powiedzmy, że nie każdy jest Tobą. Większość ludzi lubi zostawiać wiedzę dla siebie. Po co kolejny raz pisać, że Seven to Miecz, a Koralgol to wspólny Nick Miecza i Qwerty? Po co robić z siebie durnia? Edytowano 3 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Rozumiem, że fakt wyrażenia opinii kiedy wszyscy zastanawiali się kim jest Kolargol oznacza strasznie interesowanie się? Wyraziłam swoją opinie i po tym już się więcej nie insertowałam osobą Kolargola. Nie uważam by to było interesowanie się. Zapomniałaś o wzmiance, że Koralgol to Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ale jestem coraz bliżej, meble do kuchni już jadą. Potem tylko montaż sprzęt i już może do września się uda. Dyskretnie zauważa, że do września został jeszcze miesiąc. To trochę czasu. U mnie jak na dwie godziny wyłączą wodę to jest tragedia. A jak się spsuje winda to ogłaszam koniec świata. U znajomych wyłączą windę na 2 miesiące. Pytali czy się nie zamienimy mieszkaniami na ten czas. Mają 2 małych dzieci i w sumie nie wyobrażam sobie jak się będą tarabanili z mieszkania. Logistycznie to nie jest do ogarnięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zapomniałaś o wzmiance, że Koralgol to Miecz Dobra, to teraz powiedz kiedy to napisałam, że to Ty. Nie, że inni to napisali tylko kiedy to napisałam ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Dyskretnie zauważa, że do września został jeszcze miesiąc. To trochę czasu. U mnie jak na dwie godziny wyłączą wodę to jest tragedia. A jak się spsuje winda to ogłaszam koniec świata. U znajomych wyłączą windę na 2 miesiące. Pytali czy się nie zamienimy mieszkaniami na ten czas. Mają 2 małych dzieci i w sumie nie wyobrażam sobie jak się będą tarabanili z mieszkania. Logistycznie to nie jest do ogarnięcia. Tak, problemem nie jest zakup mebli i sprzętu a czas ekipy montażowej. Człowiek się miną z zawodem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Mieczu - to jest forum internetowe. Chyba należałoby przykładać odpowiednią miarę to tego, co się tu dzieje. Masz problem z tym, że ktoś sugerował, że Koralgol to Ty? Oby tylko takie problemy się w życiorysie pojawiały. Przecież tutaj nie chodzi o problem a o budowanie narracji. Koralgol nie przeszkadza mi. Mogę nim być. Bardziej zabawnym są stwierdzenia innych, że połapali się w tej zawiłej pajęczynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Powiedzmy, że nie każdy jest Tobą. Większość ludzi lubi zostawiać wiedzę dla siebie. Po co kolejny raz pisać, że Steven to Miecz, a Koralgol to wspólny Nick Miecza i Qwerty? Po co robić z siebie durnia? Pokraka nie pisała , że Ty, Koralgol, Seven i Querty to ta sama osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Dobra, to teraz powiedz kiedy to napisałam, że to Ty. Nie, że inni to napisali tylko kiedy to napisałam ja? Tego to naprawdę nie wiem. Bazuję na przekazie osoby, na której nigdy nie zawiodłem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Pokraka nie pisała , że Ty, Koralgol, Seven i Querty to ta sama osoba. To post do Libeda. Skup się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Lussesita napisał: W sezonie ogórkowym każdy temat jest dobry. Pisze jako Koralgol - jest Koralgolem. Pisze jako Iskra - jest Iskrą. Ja w tym nie widzę problemu a ja widze problem jakby napisal to pod swoim nickiem ktos to bym nie widzial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Tego to naprawdę nie wiem. Bazuję na przekazie osoby, na której nigdy nie zawiodłem się. Naprawdę? No to nawet nie będę próbowała podważa tak ogromnego zaufania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przecież tutaj nie chodzi o problem a o budowanie narracji. Koralgol nie przeszkadza mi. Mogę nim być. Bardziej zabawnym są stwierdzenia innych, że połapali się w tej zawiłej pajęczynie. Mieczu powtarzam - to forum. Nie rozumiem czemu przykładasz taką wagę do tego, co tu się o kim pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To post do Libeda. Skup się. Post jest do Libeda ale pytanie jest do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Mieczu powtarzam - to forum. Nie rozumiem czemu przykładasz taką wagę do tego, co tu się o kim pisze. Dlaczego? To wszystko zależy od tego jak mi się literki układają w całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach