Lussesita 165 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a ja widze problem jakby napisal to pod swoim nickiem ktos to bym nie widzial. Ok. nie rozumiem tego co napisałeś ale ok, przyjmuję, że to ważne, żeby każdy był tym kim powinien być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Miecz napisał: Powiedzmy, że nie każdy jest Tobą. Większość ludzi lubi zostawiać wiedzę dla siebie. Po co kolejny raz pisać, że Seven to Miecz, a Koralgol to wspólny Nick Miecza i Qwerty? Po co robić z siebie durnia? jak ktos chce zostawic wiedze dla siebei to nie robi nieudolnych szantazy i nie pisze ze cos napisze a jak jest beka z niej to udaje ze wie ale nie powie. jestes na poziomie widmoka on ma taki sam tok myslenie wymysli jakies urojenie a pozniej pisze zeby ktos udowodnil ze jego urojenie nie jest prawdziwe ty stary cymbale myslales ze z informacji o tym gdzie chodzilem do szkoly jakis hejt sobie wymyslisz urojony i bedziesz mnie straszyl psychaitra pilnie. nie zdziwilbym sie jakby z takimi urojeniami ten koralgol byl twoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Post jest do Libeda ale pytanie jest do Ciebie. Tam nie było znaku zapytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jak ktos chce zostawic wiedze dla siebei to nie robi nieudolnych szantazy i nie pisze ze cos napisze a jak jest beka z niej to udaje ze wie ale nie powie. jestes na poziomie widmoka on ma taki sam tok myslenie wymysli jakies urojenie a pozniej pisze zeby ktos udowodnil ze jego urojenie nie jest prawdziwe ty stary cymbale myslales ze z informacji o tym gdzie chodzilem do szkoly jakis hejt sobie wymyslisz urojony i bedziesz mnie straszyl psychaitra pilnie. nie zdziwilbym sie jakby z takimi urojeniami ten koralgol byl twoj. A potrafisz tak bardziej spokojniej się wypowiadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A potrafisz tak bardziej spokojniej się wypowiadać? a co niespokojnego bylo w tej wypowiedzi ? liter zbyt wiele czy jakas kropke dalem za duzo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Dlaczego? To wszystko zależy od tego jak mi się literki układają w całość. Chyba nie jestem w stanie ogarnąć istoty tego, co się tu dzieje. Wchodzę na forum, piszę sobie jeśli jest faza i to tyle na temat forum. Ktoś ma ochotę mieć jakiegoś nicka - proszę bardzo. Ktoś chce występować pod kilkoma nickami - pewnie jest mu to do czegoś potrzebne. Wprawdzie ciekawi mnie dlaczego tak postępuje i nawet wdaje się w dywagacje i zgadywanki kto kim jest ale to chyba żadna zbrodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ty stary cymbale... Czym różnisz się od Widmoka? Czym różnisz się od niezrównoważonej psychicznie Krejzi? Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a co niespokojnego bylo w tej wypowiedzi ? liter zbyt wiele czy jakas kropke dalem za duzo ? Jesteś Libedem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: pewnie jest mu to do czegoś potrzebne. nie nie jest po prostu to z braku odwagi nie potrafi powiedziec co mysli i musi udawac inna osobe ew. to schizofrenia bo wielu tu chorych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czym różnisz się od Widmoka? Czym różnisz się od niezrównoważonej psychicznie Krejzi? widmok by ci napisal ze masturbujesz dzieci a crazy ze jestes labilny a ja ci mowie wprost jak do slaskiego chlopa ze jestes cymbal skoro sadziles ze ci sie uda jakas proba zastraszenia na podstawie urojen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a co niespokojnego bylo w tej wypowiedzi ? A jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) coraz bardziej jedziesz koralgolem dawaj wiecej o to wlasnie mi chodzilo Edytowano 1 godzinę temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A jak myślisz? ja nie mysle co ty myslisz nie wcielam sie w ciebie wiec pytam jak nie wiem wiec zapytalem co bylo a ty nie potrafisz odpowiedziec jak widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie nie jest po prostu to z braku odwagi nie potrafi powiedziec co mysli i musi udawac inna osobe ew. to schizofrenia bo wielu tu chorych Nie czytam wprawdzie wszystkiego ale Koralgol nie wypisuje jakichś wybitnie rewolucyjnych czy kontrowersyjnych postów. Nie bardzo rozumiem dlaczego Miecz miałby się wstydzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widmok by ci napisal ze masturbujesz dzieci a crazy ze jestes labilny a ja ci mowie wprost jak do slaskiego chlopa ze jestes cymbal skoro sadziles ze ci sie uda jakas proba zastraszenia na podstawie urojen. Problem w tym, że Twoich urojeń nikt nie przebije. W końcu rękę dałeś sobie odciąć, że ja to Seven. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Jesteś Libedem? Tak, to libed. Brum, dzisiaj chyba nie ma co liczyć na wesołe pitu pitu, trzeba popracował na wzrost PKB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: coraz bardziej jedziesz koralgolem dawaj wiecej o to wlasnie mi chodzilo W tym kierunku chcesz iść? Serio? Nie jesteś zbyt inteligentny. Zadufanie w sobie to nie inteligencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu skoro nie pasuje ci cymbal bo za trudne to napisze po twojemu ze zachowales sie jak ciul bo jestes pieruńsko gupi teraz rozumiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Nie czytam wprawdzie wszystkiego ale Koralgol nie wypisuje jakichś wybitnie rewolucyjnych czy kontrowersyjnych postów. Nie bardzo rozumiem dlaczego Miecz miałby się wstydzić. zapytaj koralgola czego sie wstydzi moze ci odpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, to libed. Brum, dzisiaj chyba nie ma co liczyć na wesołe pitu pitu, trzeba popracował na wzrost PKB Jestem srodze rozczarowane a nawet zawiedziona. Na dodatek jem sałatę na śniadanie, co mi humoru nie poprawi. O NIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: skoro nie pasuje ci cymbal bo za trudne to napisze po twojemu ze zachowales sie jak ciul bo jestes pieruńsko gupi teraz rozumiesz ? Lepiej być pierońsko głupim niż być Libedem. Tutaj jesteśmy zgodni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Problem w tym, że Twoich urojeń nikt nie przebije. W końcu rękę dałeś sobie odciąć, że ja to Seven. ale to ty miales urojenia ze znasz mojego kolege ze szkoly i za chwile oglosisz jakies kompromy na mnie co w szkole robilem miales pecha bo nic kompromitujacego nie robiem wiec nawet jakbym byl naiwny i mogl sie zlapac a nie jestem to i tak bym mial beke takie leki maja ludzie o pogladach jak twoje czyli pisiory i pdoatni na wiare. z niewierzacymi nie stosuj tych metod z urojeniami bo oni sie nie nabiora bo nie maja poczucia ciaglego zagrozenia i leku i skoro boga nie potrzebuja tzn. ze sie nie nabiora. taka moja rada. jak postraszysz jakiegos zarliwie wierzacego kompromiami ze szkoly albo jakas kara boska to on podswiadoimie moze czuc obawe i moze ci sie udac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zapytaj koralgola czego sie wstydzi moze ci odpowie Czyli to w tę stronę - to Miecz ze wstydu zmienił image. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 6 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Tak, to libed. Brum, dzisiaj chyba nie ma co liczyć na wesołe pitu pitu, trzeba popracował na wzrost PKB pracuj pracuj, a garb Ci sam wyrośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja nie mysle... A czasami warto. Odrobinę wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jestem srodze rozczarowane a nawet zawiedziona. Na dodatek jem sałatę na śniadanie, co mi humoru nie poprawi. O NIE! Wczoraj było Anny więc dziś w co 2 pokoju ciasto, staram się ledwie kosztować co by nie obrazić ale się nie nażreć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ale to ty miales urojenia ze znasz mojego kolege ze szkoly i za chwile oglosisz jakies kompromy na mnie co w szkole robilem miales pecha bo nic kompromitujacego nie robiem wiec nawet jakbym byl naiwny i mogl sie zlapac a nie jestem to i tak bym mial beke takie leki maja ludzie o pogladach jak twoje czyli pisiory i pdoatni na wiare. z niewierzacymi nie stosuj tych metod z urojeniami bo oni sie nie nabiora bo nie maja poczucia ciaglego zagrozenia i leku i skoro boga nie potrzebuja tzn. ze sie nie nabiora. taka moja rada. jak postraszysz jakiegos zarliwie wierzacego kompromiami ze szkoly albo jakas kara boska to on podswiadoimie moze czuc obawe i moze ci sie udac. Jesteś UltraLibed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 6 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Jestem srodze rozczarowane a nawet zawiedziona. Na dodatek jem sałatę na śniadanie, co mi humoru nie poprawi. O NIE! przyjedziesz na Jarmark to sobie pojesz jak człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pracuj pracuj, a garb Ci sam wyrośnie wdowi jej nie grozi to raczej tym ktore siedza na kafeterii zbyt dlugo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1029 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ale to ty miales urojenia ze znasz mojego kolege ze szkoly i za chwile oglosisz jakies kompromy na mnie co w szkole robilem miales pecha bo nic kompromitujacego nie robiem wiec nawet jakbym byl naiwny i mogl sie zlapac a nie jestem to i tak bym mial beke takie leki maja ludzie o pogladach jak twoje czyli pisiory i pdoatni na wiare. z niewierzacymi nie stosuj tych metod z urojeniami bo oni sie nie nabiora bo nie maja poczucia ciaglego zagrozenia i leku i skoro boga nie potrzebuja tzn. ze sie nie nabiora. taka moja rada. jak postraszysz jakiegos zarliwie wierzacego kompromiami ze szkoly albo jakas kara boska to on podswiadoimie moze czuc obawe i moze ci sie udac. Mnie Twoje fobie naprawdę nie interesują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach