Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Kochana fabryka już zamknieta teraz tylko palmy i odcinanie kuponów fotowoltaicznych Musisz urodzić dziecko młodszemu aby go zatrzymać. Nie możesz być kochana taka samolubna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Kochana fabryka już zamknieta teraz tylko palmy i odcinanie kuponów fotowoltaicznych Się ustawiłaś, kochanieńka. Edytowano 1 godzinę temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 1 godzinę temu wyobraz sobie lepiej ze dinozaury nie zyly jakies miliony lat temu ale jeszcze 200-300 lat temu ludzie uzywali je jako zwierzeta pociagowe oraz bojowe, legandy pelne sa historii o dzielnych rycerzach latajacy na smokach, ktore w rzeczywistosci byly dinozaurami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo Pipusiu spokojnie tam, bo będzie ci ciężko jutro udawac skrzywdzona dzievice orleańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mapet napisał: I tak zdechniecie przykro mi Żartujesz, że Ci przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Się ustawiłaś, kochanieńka. Najaaak kochana. Teraz tylko palmy, bi em dablju, porsze warczące na światłach i somsiady w oknach familoka potakujący z podziwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Manekin napisał: Myślałem, że pakujesz na pakierni i dlatego. Dziwne zabawy macie Nie, ja mam tylko bieżnie na spółkę z moim pupilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Pipusiu spokojnie tam, bo będzie ci ciężko jutro udawac skrzywdzona dzievice orleańska Brak ci karynki do szarpania się za kudły pipusiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Żartujesz, że Ci przykro. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Brak ci karynki do szarpania się za kudły pipusiu. Jak to brak ty i ta druga szlora z werandy chociażby. Nie traktuj sie aż tak brutalnie jak nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Brak ci karynki do szarpania się za kudły pipusiu. Louda francuska uspokój się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 857 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Swojego? Jeśli pytanie Cię zniesmacza to nie odpowiadaj. Oczywiscie kochana że swojego cudzy ma zbyt mało białka i nie trzyma makro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Ale niewdzięczna ta dumb pusia , załatwiłam jej ze lezak rozważy powrot do niej a ta sie tak odwdzięcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Pic można przez odbyt ale jesc. Dziwne zwyczaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Bo pusia się czai na czadow zajętych więc uważaj tam z lilpedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ta niedowartościowany zayebisty gbur 170 z ciągłym bólem doopy rarytas Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Bo pusia się czai na czadow zajętych więc uważaj tam z lilpedem Pusia to o moonie marzy i udaje classy w starciu z klaudiuszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Kto wybrzydza ten mamucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Manekin napisał: Przetwórz, zakoduj i nie wyskakuj na drugi raz z jedzeniem przez odbyt Będę się starała ale nie mogę Ci tego obiecać bo czasem jak mi coś do głowy przyjdzie to trudno to usunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, szmul napisał: Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo brakuje takiego emotikona, c'nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, salix napisał: Oczywiscie kochana że swojego cudzy ma zbyt mało białka i nie trzyma makro. Myślałam, że można polizać bicepsy trenera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Myślałam, że można polizać bicepsy trenera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 1 minutę temu 1 godzinę temu, szmul napisał: Jedni muszą ćwiczyć a inni są piękni i idealni od urodzenia, taki lajf No albo muszom wydać na morde miliony a i tak byle siksa z tiktoka ladniejsza goła i wesoła huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach