Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Kiedyś ona zawsze taka była tylko ucichła kiedy z tobą sie skumplowała. Mnie atakowała za nic tzn. Za to że lubilam widmo. Codziennie wchodziłam i codziennie było że jeż taki i taki i wyzwiska. Kto kiedyś zawsze taki był tutko lajkikajca hejterskie kazirodcze Widmo i robiącą za zapchajdziura rudego? Ty masz jakiś umiarkowany stopień niepełnosprawności, czy serio jesteś tak ślepa i niedowartościowana, że dla uwagi i portek jesteś w stanie zrobić wszystko? Lajkujesz hejterskie wpisy Widmo i nie będę udawać, że tego nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu Szynszyla schrodingera. Jednego dnia jest "tępą desperatką, która chciała się spotkac z ogórem" a drugiego dnia te same osoby twierdzą, że była wporzo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Bardzo sympatyczna dziewczyna i znała się na naprawie samochodów. Ubolewam, że już nie udziela się ona się znała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, filomena napisał: widmo jest spoko swirem libed by dzieciom wykrecal lapy a siur pobil jakichs ludzi to tez sa swiry jak dla mnie i nie widze roznicy tylko tamci wiecej moga a widmo nie powinien tylko jeszcze zeby przepraszal za to ze zyje Weź zniknij już razem ze swoim pyertoleniem psychicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Outlawed napisał: A teraz spowrotem wyszło szydło z worka. No ale wiedziałam że to nastąpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Duzy wór małe szydło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Kořalgor napisał: Szynszyla schrodingera. Jednego dnia jest "tępą desperatką, która chciała się spotkac z ogórem" a drugiego dnia te same osoby twierdzą, że była wporzo Bo taka była i jest wporzo, a Ty nie znając jej oceniasz na jakimś g... forum mając brechę z własnego ja A kim Ty ku.źwa jesteś Koralgor co ? Nie chcę zgadywać Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Weź zniknij już razem ze swoim pyertoleniem psychicznym. possałabys takiemu wsiurowi oh pan doktur a widmo niedobry blanblabla nudne larwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ona się znała Nie wnikam na czym, bo swojej zdanie mam i znam ją.. Ty wiedz lepiej, jak miała ci oddać kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, krezji napisał: Do mnie na priv pisala może temu jakos bardziej wryła mi sie w pamięć A to prawda że bambo wysyłala ci zdjęcia do oceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: possałabys takiemu wsiurowi oh pan doktur a widmo niedobry blanblabla nudne larwy Ssij sùko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No ale wiedziałam że to nastąpi Dlatego warto trzymac sie Widmo. On swoich nie zostawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Nie wnikam na czym, bo swojej zdanie mam i znam ją.. Ty wiedz lepiej, jak miała ci oddać kasę sam jej samochód ogarniałem to chyba wiem lepiej czy się znała na naprawie samochodów czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Kořalgor napisał: Szynszyla schrodingera. Jednego dnia jest "tępą desperatką, która chciała się spotkac z ogórem" a drugiego dnia te same osoby twierdzą, że była wporzo Nigdy czegos takiego nie napisałam kanistrze na hejt. Jedyne co potrafisz wobec tego ze powoli życie z ciebie ulatuje trollu bo nie masz czym sie karmić to czyste łgarstwa. Jak to ze smialam sie rzekomo z tekstu o walku, co łgałaś w żywe oczy. Wypjerdalaj skunksie Edytowano 4 godziny temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, filomena napisał: possałabys takiemu wsiurowi oh pan doktur a widmo niedobry blanblabla nudne larwy Poczytaj swój bełkot, pomyśl chwilę i zajmij się wysyłaniem piczy jełopom. Myślenie sobie daruj. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Kořalgor napisał: Szynszyla schrodingera. Jednego dnia jest "tępą desperatką, która chciała się spotkac z ogórem" a drugiego dnia te same osoby twierdzą, że była wporzo Też z tego śmiechłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Pamietasz jak sie rzucałaś jak diabeł polany święconą woda żeby Magda nie poszla w challenge a na drugi dzień łgałaś ze smialam sie z tekstu z wałkiem gdzie mnie nawet nie było na tym i pytałam ludzi ocb? czego ty tu jeszcze szukać kłamliwy hejterski szczurze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No ale wiedziałam że to nastąpi Kiedy nastąpi i doczekam się zapchajdziuro odpowiedzi, dlaczego lajkujesz hejtersko-kaziorodcze ohydne wpisy Ksysia? Czekam na odpowiedź. Nie dolewaj oliwy i nie udawaj niewiniątka pierdzioszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Bo taka była i jest, a Ty nie znając jej oceniasz na jakimś g... forum mając brechę z własnego ja A kim Ty ku.źwa jesteś Koralgor co ? Nie chcę zgadywać Jeszcze z tydzien temu wyzywaly ją od idiiotek bo m in z tobą się spotkala, a teraz pieerdolą ze byla swietna. Jak zawieje wiatr taka jest narracja. Jak potrzebne do hejtu to szynszyla glupia, a jak kogos innego trzeva hejtowac to jest spoko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Też z tego śmiechłam. O ta sie uaktywniła. Pytanie proste - ile z tych osób o ktorych piszemy miałaś przyjemnośc zapoznac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kořalgor napisał: Dlatego warto trzymac sie Widmo. On swoich nie zostawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Ssijta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Jeszcze z tydzien temu wyzywaly ją od idiiotek bo m in z tobą się spotkala, a teraz pieerdolą ze byla swietna. Jak zawieje wiatr taka jest narracja. Jak potrzebne do hejtu to szynszyla glupia, a jak kogos innego trzeva hejtowac to jest spoko Skoncz łżeć albo wypjerdalaj pomiocie szatana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Jeszcze z tydzien temu wyzywaly ją od idiiotek bo m in z tobą się spotkala, a teraz pieerdolą ze byla swietna. Jak zawieje wiatr taka jest narracja. Jak potrzebne do hejtu to szynszyla glupia, a jak kogos innego trzeva hejtowac to jest spoko Zmień nachy i won do dżakuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: sam jej samochód ogarniałem to chyba wiem lepiej czy się znała na naprawie samochodów czy nie Wiem co tutaj pisała. A co ty myślałeś, że tylko seks i będziesz leżał do góry rudymi jajami? Do czegoś musiałeś się przydać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kořalgor napisał: Jeszcze z tydzien temu wyzywaly ją od idiiotek bo m in z tobą się spotkala, a teraz pieerdolą ze byla swietna. Jak zawieje wiatr taka jest narracja. Jak potrzebne do hejtu to szynszyla glupia, a jak kogos innego trzeva hejtowac to jest spoko Nikt z nas nie jest święty, ale dla mnie Szyszka była wporzo kobietka i taką ją zapamiętam do śmierci. W dupie mam zdanie innych i Ty też miej tym bardziej jak kogoś nie poznałaś Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kořalgor napisał: Jeszcze z tydzien temu wyzywaly ją od idiiotek bo m in z tobą się spotkala, a teraz pieerdolą ze byla swietna. Jak zawieje wiatr taka jest narracja. Jak potrzebne do hejtu to szynszyla glupia, a jak kogos innego trzeva hejtowac to jest spoko Ja nigdy nic złego na nią nie pisałam, więc mnie nie mieszaj 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, krezji napisał: Nigdy czegos takiego nie napisałam kanistrze na hejt. Jedyne co potrafisz wobec tego ze powoli życie z ciebie ulatuje trollu bo nie masz czym sie karmić to czyste łgarstwa. Jak to ze smialam sie rzekomo z tekstu o walku, co łgałaś w żywe oczy. Wypjerdalaj skunksie No doprawdy. Samo sie napisalo. Tak ty pisalas o Szynszyli. Ze idiiotka bo z Ogorem sie chciala spotkac. Wiec japa tam i nie wycieraj sobie jej imieniem mordy bo to smieszne hipokrytko. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, krezji napisał: Pamietasz jak sie rzucałaś jak diabeł polany święconą woda żeby Magda nie poszla w challenge a na drugi dzień łgałaś ze smialam sie z tekstu z wałkiem gdzie mnie nawet nie było na tym i pytałam ludzi ocb? czego ty tu jeszcze szukać kłamliwy hejterski szczurze? Walczy jak kurski o ostatnich chetnych do hejtu. Niestety został z dwuzdaniowymi ritardami i to już pochyła na dno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach