filomena 14 Napisano 4 godziny temu matko jakie wywiady niedoroochanych grazyn zeby sie kawaler zachowywal odpowiednio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, krezji napisał: Chyba cie poyebalo kłamliwa deebilko. Nie wyśmiewałam szynszyli i skoncz łżeć ochlejusie. Chyba ze mogę poprosic o skriny na dowod jak twoj kolega masturbator dzieci? Wyśmiewałaś. Wijesz się jak wąż i zachowujesz się jak małpa w cyrku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Rudy mam nadzieję, że oddałeś jej kasę i jesteś chociaż dobrym ojcem. Bo partnerem czy tam mężem to chyba słabym? Wskakuje pod kieckę Jeża i won ode mnie. odpowiedz na proste pytanie - jakie moje kłamstwa prostujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, krezji napisał: A skad wiesz kto tu kogo zna? Akurat szynszyla spotykała sie z ludzmi z forum. Przepracuj te zazdrość bo pick me girls co do zasady nie sa zazdrosne, to niemęskie Skąd że gdyby poznała to by miała jej telefon i utrzymywała kontakt skoro tak ją polubiła a nie jęczała na forum że szyszki nie ma. Jedyną osobą tutaj kto ma z nią kontakt jest Chwilunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu Spadam. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Jeżowa myśli, że jak wirtualnie dała Widmo kasę na zakłady bukmacherskie z meczu to zna całe forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, krezji napisał: A skad wiesz kto tu kogo zna? Akurat szynszyla spotykała sie z ludzmi z forum. Tak sie sklada ze sie spotkala z ludzmi, po ktorych teraz jedziesz jak po kobyle. I moge sie zalozyc, ze gdyby tu kiedykolwiek weszla i zobaczyla co o nich wypisujesz to bys dostala bęcki. Wydaje ci sie ze jak Jeż przyszla pozniej to juz nikt nie wyprostuje tych insynuacji ze moze to z tobą się spotkala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Widmok to chyba obstawiał z renty na głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to jakiś rodzaj projekcji ze swojego nieszczęśliwego życia? miałaś faceta, który zawsze wolał swoją byłą i nie mogłaś jej dorównać? Chyba pomyliłeś nicki z tej miłości do Szynszyli Przestań kłamać rudy i wracaj pod kieckę Jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mapet napisał: Ja tez ja tez nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Nikt tu nie wekuje szyszek więc tyle w temacie Chyba idą wszyscy spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Widmok to chyba obstawiał z renty na głowę Chùi z nimi. Tańczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Tak sie sklada ze sie spotkala z ludzmi, po ktorych teraz jedziesz jak po kobyle. I moge sie zalozyc, ze gdyby tu kiedykolwiek weszla i zobaczyla co o nich wypisujesz to bys dostala bęcki. Wydaje ci sie ze jak Jeż przyszla pozniej to juz nikt nie wyprostuje tych insynuacji ze moze to z tobą się spotkala. A gowno mnie obchodzi co by powiedziała o ludziach z którymi sie spotkala. Co to ja jestem zobowiązana bo ktos sie z kims spotkał? Pisz mniej bo naprawdę po rozumowaniu i ‚taktyce’ cie można rozpoznać fałszywcu od ciąży geriatrycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: Wyśmiewałaś. Wijesz się jak wąż i zachowujesz się jak małpa w cyrku. Racja. I to samo z tekstem o tym ze Szyszka spotkala sie z ludzmi z forum. Tak. Z Qwerty. Ale bedzie tutaj siac ferment do Jeża ktorego tu nie bylo i skad ma wiedziec z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Chùi z nimi. Tańczymy Densimy na pohybel komornikom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, krezji napisał: A skad wiesz kto tu kogo zna? Akurat szynszyla spotykała sie z ludzmi z forum. Przepracuj te zazdrość bo pick me girls co do zasady nie sa zazdrosne, to niemęskie ja wiem z kim się spotykała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja tez nie mam Nie pamiętam co pisałam 7 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Skąd że gdyby poznała to by miała jej telefon i utrzymywała kontakt skoro tak ją polubiła a nie jęczała na forum że szyszki nie ma. Jedyną osobą tutaj kto ma z nią kontakt jest Chwilunia Co cię to obchodzi, kto tu ma numer telefonu do kogoś? Nie czuje potrzeby, żeby pisać do kogo mam numer telefonu🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja wiem z kim się spotykała Z Quwerty i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Racja. I to samo z tekstem o tym ze Szyszka spotkala sie z ludzmi z forum. Tak. Z Qwerty. Ale bedzie tutaj siac ferment do Jeża ktorego tu nie bylo i skad ma wiedziec z kim Tez pamietam, jak pisala ze widziala sie z Qwerty na ktora zmija nieustannie pluje jadem z nienawisci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Densimy na pohybel komornikom Poyebani Szynszyla i Szynszyla. Tyle szumu o laske która wysyła cycki fapujacym w necie. Chłopy są amebami tego świata jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, krezji napisał: A gowno mnie obchodzi co by powiedziała o ludziach z którymi sie spotkala. Co to ja jestem zobowiązana bo ktos sie z kims spotkał? Pisz mniej bo naprawdę po rozumowaniu i ‚taktyce’ cie można rozpoznać fałszywcu od ciąży geriatrycznej. Moją jedyna taktyka jest prostowac wasze zaniki pamieci, ktorych doswiadczacie regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) nie wysylasz a i tak masz jakiegos zakolaka niskiego ktoremu nie staje i nudzi na forum plotkami z zycia kur domowych eh Edytowano 4 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Gienek menelico lżyj dalej. Cały czas zapominam ze konwersuje z typiara która sie biła z ludzmi w nowy rok. U was na melinie wszystkie chwyty dozwolone może ale ja twoich zwidów pijackich nie będę w nieskończośc prostować. Kłamiesz szmatlawcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Kořalgor napisał: Najsmieszniejsze w tym jest, ze Szyszka normalnie sobie pisala z Widmo, co zostalo podniesione jako zarzut wobec Ciebie w tej dyskusji. Widmo lubil szyszkę i wiem to ale salowa dzis przechodzi samą siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Moją jedyna taktyka jest prostowac wasze zaniki pamieci, ktorych doswiadczacie regularnie. Dobrze, że jesteś. Umiesz pojaśnić szumowinę. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Gienek menelico lżyj dalej. Cały czas zapominam ze konwersuje z typiara która sie biła z ludzmi w nowy rok. U was na melinie wszystkie chwyty dozwolone może ale ja twoich zwidów pijackich nie będę w nieskończośc prostować. Kłamiesz szmatlawcu Chodz już tańczyć i nie pjerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Chyba pomyliłeś nicki z tej miłości do Szynszyli Przestań kłamać rudy i wracaj pod kieckę Jeża kolejny raz to samo pytanie - jakie kłamstwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, filomena napisał: Tez pamietam, jak pisala ze widziala sie z Qwerty na ktora zmija nieustannie pluje jadem z nienawisci I to dwa razy. Watpie, że Szyszka dalaby tu boksowac Qwerty tak jak Krejzi sie zdaje, ze moze, ale tego juz sie nie dowiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Widmo lubil szyszkę i wiem to ale salowa dzis przechodzi samą siebie. Doczekam się odpowiedzi zapchajdziuro dlaczego lajkujesz hejtersko-kaziorodcze ohydne wpisy Ksysia? I czemu podajesz się za architekta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach