krezji 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, filomena napisał: kiedy bedzie ssanie libedowi niedopchnieta jestes scierka Jak zjesz kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, filomena napisał: ja bym sprowadzila murzyna jakiegos zeby cie zgwucil w bolesny nieprzyjemny sposob a potem kazala mu wepchnac z twojej osrranej doopki do mordy. Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, filomena napisał: ja bym sprowadzila murzyna jakiegos zeby cie zgwucil w bolesny nieprzyjemny sposob a potem kazala mu wepchnac z twojej osrranej doopki do mordy. Jesteś naprawdę pjerdolnieta. Niedziwne ze nawet lezak dał sobie z tobą spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, krezji napisał: Jesteś naprawdę pjerdolnieta. Niedziwne ze nawet lezak dał sobie z tobą spokoj Byłoby ci dobrze lubisz to. Kwiczalabys z rozkoszy a libed by się powiesił i RIP in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Jaki hejt, jak robię sobie jaja? Ogarnij się Makaron i nie ustawiaj mnie po kątach Tak, ale ciagle mnie jarasz, więc zanim zaśniesz ustawię Cię do pionu ... a potem położe na łoże Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 1 godzinę temu Ja pjerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu Niezła impreza by była morde byś zamknęła przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 1 godzinę temu I ci kielbe włożę jak widmok w wątrobę noże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, Makaron ..... napisał: Tak, ale ciagle mnie jarasz, więc zanim zaśniesz ustawię Cię do pionu ... a potem położe na łoże Chciałbyś ustawić mnie do pionu, ale ten moment nigdy nie nadejdzie Nie jestem typem kobiety, która posłusznie czeka i wykonuje polecenia pana Nie w tym życiu i nie ze mną te numery Edytowano 1 godzinę temu przez Czarna kawa39 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 1 godzinę temu Pravik nie udawaj, że cię nie ma, bo cię widzę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, krezji napisał: Jesteś naprawdę pjerdolnieta. Niedziwne ze nawet lezak dał sobie z tobą spokoj To jest chyba schizofrenia w dosyć zaawansowanym stopniu. Ciągle o Libedzie i seksie. Mnie osobiście czytając ją ogarnia przerażenie i robi mi się niedobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu Uuuuu boj się torbielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu O 3 przyjdzie pod łóżko Wielki Pen i będzie cię dotykał digidongiem będziesz uwięziona zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: To jest chyba schizofrenia w dosyć zaawansowanym stopniu. Ciągle o Libedzie i seksie. Mnie osobiście czytając ją ogarnia przerażenie i robi mi się niedobrze. No olać ja trzeba bo to jak dyskutowac z wariatka która sie drze w kosciele. Mam nadzieje ze pozyska jakaś pomoc bo zal patrzeć. A taki szmatławy koralgol jeszcze będzie ja napędzał do hejtow pod scenariusz, a typiara w amoku z siebie idjotke robi kompletna dla dobra jakiegos trolla Edytowano 1 godzinę temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu Ja mu wydam taki rozkaz i będzie codziennie cię dymal w środy o 3:33 pen przedziurawi materac i zrobi ci rany klute w wadzajnie awe Szatan 666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, filomena napisał: Uuuuu boj się torbielu Groźna woźna? Uważaj, bo tu byli tacy co latali nago po wsi, a teraz pilnują budy Nie wiń kogoś za swoje problemy i zmień towarzystwo, bo z Moonem szczęścia nie zaznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Chciałbyś ustawić mnie do pionu, ale ten moment nigdy nie nadejdzie Nie jestem typem kobiety, która posłusznie czeka i wykonuje polecenia pana Nie w tym życiu i nie ze mną te numery Jest takie stare powiedzenie '' nie mów hop póki nie przeskoczysz'' Wiem, jaka jesteś i to mnie właśnie pociąga, ale obejdę się samkiem, bo lodówka pełna Zobaczymy Magda, może w przyszłym Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, filomena napisał: Ja mu wydam taki rozkaz i będzie codziennie cię dymal w środy o 3:33 pen przedziurawi materac i zrobi ci rany klute w wadzajnie awe Szatan 666 Idź już spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu Kochasz moona ale ty se nie dasz w kaszę dmuchać o nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 59 minut temu Jak smial taka łysa wspaniała babę tak potraktować jako jakis zyebany pokemon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, filomena napisał: Ja mu wydam taki rozkaz i będzie codziennie cię dymal w środy o 3:33 pen przedziurawi materac i zrobi ci rany klute w wadzajnie awe Szatan 666 Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 59 minut temu Szatanie przybywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Szatanie przybywaj Koralgol to szatańskie nasienie wiec już przybyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 55 minut temu Dumpisia czyli co praca zdalna robi z człowiekiem idz spać gnomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, krezji napisał: Koralgol to szatańskie nasienie wiec już przybyło Zniszczyłaś wszystko i mi opadły jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 54 minuty temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Jest takie stare powiedzenie '' nie mów hop póki nie przeskoczysz'' Wiem, jaka jesteś i to mnie właśnie pociąga, ale obejdę się samkiem, bo lodówka pełna Zobaczymy Magda, może w przyszłym U mnie lodówka pusta, głodna jestem, ale zakupy zrobię rano. Jeszcze na Allegro trzeba kliknąć Nic przez forum nie zrobiłam, a jest koniec miesiąca i jestem w czarnej dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Mapet napisał: Zniszczyłaś wszystko i mi opadły jaja Jak to? Myślałaś ze jak szatan przyjdzie to będzie bardziej spektakularnie ? czy o co cho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 54 minuty temu Murzyni przybyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, krezji napisał: Jak to? Myślałaś ze jak szatan przyjdzie to będzie bardziej spektakularnie ? czy o co cho No miał dziurę w materacu przewiercić kosmatym pentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Mapet napisał: No miał dziurę w materacu przewiercić kosmatym pentem Ale to dumpisia napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach